Gość: zorro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:41 Waszym zdaniem studenci jakiego kierunku mają najwyższe IQ? Proszę bez leczenia kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sopel Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:08 widzimy kogo mamy na forum. kto nie musi kuc do sesji Odpowiedz Link Zgłoś
gold_paula Re: IQ 19.06.09, 21:46 Studenci polosnistyki muszą myśleć? No nie rozśmieszajcie mnie!!! To tylko banda nawiedzonych prostaków z którymi się dogadać nie da bo żyją w swoim świecie!!! Inteligentni są medycy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:55 wszyscy kuja na pamięć oprócz polonistów i artystów - oni muszą interpretować i krytykować, dlatego to oni sa najinteligentniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: IQ IP: *.md4.pl 19.06.09, 21:59 Wg. mnie ścisłowcy, ale piszę to patrząc przez pryzmat jak wyglądają testy inteligencji. :) bo nigdy nie powiem, że na merytoryczną rozmowę dobry będzie ścisły umysł Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: IQ 20.06.09, 14:25 Inteligencja to co innego niż IQ. Zresztą to nie zależy od kierunku jaki się studiuje. Nawet jak na którymś ludzie wydają się inteligentniejsi to zwykle dlatego, że dużo ludzi aplikowało, a mniej inteligentni się nie dostali. Ja nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że z samego faktu posiadania wysokiego IQ w ogóle niewiele wynika, bo równie dobrze może je mieć lekarz, prawnik czy inżynier, jak i zwykły robotnik czy przedstawiciel jakiegokolwiek innego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:21 artysci wygrywaja, hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: IQ IP: *.cityconnect.pl 20.06.09, 15:55 Studiowałam prawo, studiuję polonistykę. Stałam się inteligentniejsza, to forum jest świetne:D Ale to prawda,tu trzeba więcej mysleć, kucie nie wystarczy, co nie znaczy, że go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś