IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:41
Waszym zdaniem studenci jakiego kierunku mają najwyższe IQ?
Proszę bez leczenia kompleksów
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: IQ 19.06.09, 19:35
      Kosz.
      • Gość: zorro Re: IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:49
        Dlaczego?
    • Gość: sopel Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:08
      widzimy kogo mamy na forum. kto nie musi kuc do sesji
    • gold_paula Re: IQ 19.06.09, 21:46
      Studenci polosnistyki muszą myśleć? No nie rozśmieszajcie mnie!!! To tylko banda
      nawiedzonych prostaków z którymi się dogadać nie da bo żyją w swoim świecie!!!
      Inteligentni są medycy!!! :)
      • marajka Re: IQ 19.06.09, 21:51
        Kogoś rzucił polonista:D
        • Gość: sda Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:55
          wszyscy kuja na pamięć oprócz polonistów i artystów - oni muszą interpretować i
          krytykować, dlatego to oni sa najinteligentniejsi
          • Gość: M. Re: IQ IP: *.md4.pl 19.06.09, 21:59
            Wg. mnie ścisłowcy, ale piszę to patrząc przez pryzmat jak wyglądają testy
            inteligencji. :)
            bo nigdy nie powiem, że na merytoryczną rozmowę dobry będzie ścisły umysł
            • dystansownik Re: IQ 20.06.09, 14:25
              Inteligencja to co innego niż IQ. Zresztą to nie zależy od kierunku jaki się
              studiuje. Nawet jak na którymś ludzie wydają się inteligentniejsi to zwykle
              dlatego, że dużo ludzi aplikowało, a mniej inteligentni się nie dostali.
              Ja nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że z samego faktu posiadania wysokiego
              IQ w ogóle niewiele wynika, bo równie dobrze może je mieć lekarz, prawnik czy
              inżynier, jak i zwykły robotnik czy przedstawiciel jakiegokolwiek innego zawodu.
          • Gość: art Re: IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 15:21
            artysci wygrywaja, hoho!
          • Gość: marajka Re: IQ IP: *.cityconnect.pl 20.06.09, 15:55
            Studiowałam prawo, studiuję polonistykę. Stałam się inteligentniejsza, to forum
            jest świetne:D Ale to prawda,tu trzeba więcej mysleć, kucie nie wystarczy, co
            nie znaczy, że go nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka