Gość: hmhmhmhm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:32 Czy istnieje taki twór? Żeby już po licencjacie była pewna praca? Bo to miałby być mój drugi kierunek, bardzo możliwe, że zaoczny. Macie sensowne pomysły? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bt Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 14:36 tak - praktyki i staże w czasie każdych studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:14 i jeszcze na bardzo prestizowej uczelni, zeby latwo sie bylo dostac i utrzymac? hahaha! lepiej szukaj pracy zwiazanej z obecnym kierunkiem. lepiej skonczyc 1 kierunek i zdobywac w czasie studiow doswiadczenie. pracodawca nie bedzie podniecal sie tym, ze masz skonczone 10 kierunkow - zapewne wolalby, zeby pracownik posiadal jakies doswiadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunia26.only Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: 212.74.13.* 29.06.09, 15:35 tylko jesli bedziesz studiowac w tak przereklamowanym kraju jak np w anglii, to mozesz isc na licencjat, masz latwiej niz w Polsce, studia sa krotsze, a potem przyjezdzasz z takim dyplomem do kraju i praca jest, bo wszyscy beda pod wrazeniem, ze taaakie studia masz swietne. Szkoda, ze to nie dziala w druga strone :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhmhmhm Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 15:41 Nie mam zamiaru wyjeżdżać z Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Praca socjalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:43 Podobno jest i będzie duże zapotrzebowanie na pracowników socjalnych, (oddzielny kierunek studiów Praca Socjalna albo Socjologia specj. Praca Socjalna albo Pedagogik specj. Praca Socjalna), nawet powstały Kolegia Pracowników Służb Społecznych, bo potrzeba specjalistów tej dziedziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Praca socjalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:01 potwierdzam, uzyskałam dziś tytuł licnjata w Akademii Pedagogiki Specjalnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Praca socjalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:46 i jestem bezrobotna:( Odpowiedz Link Zgłoś