Dodaj do ulubionych

Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:32
Czy istnieje taki twór?
Żeby już po licencjacie była pewna praca?
Bo to miałby być mój drugi kierunek, bardzo możliwe, że zaoczny.
Macie sensowne pomysły? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bt Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 14:36
      tak - praktyki i staże w czasie każdych studiów
    • Gość: ... Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:14
      i jeszcze na bardzo prestizowej uczelni, zeby latwo sie bylo dostac i utrzymac?
      hahaha!
      lepiej szukaj pracy zwiazanej z obecnym kierunkiem. lepiej skonczyc 1 kierunek i
      zdobywac w czasie studiow doswiadczenie. pracodawca nie bedzie podniecal sie
      tym, ze masz skonczone 10 kierunkow - zapewne wolalby, zeby pracownik posiadal
      jakies doswiadczenie...
    • Gość: tunia26.only Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: 212.74.13.* 29.06.09, 15:35
      tylko jesli bedziesz studiowac w tak przereklamowanym kraju jak np w anglii, to mozesz isc na licencjat, masz latwiej niz w Polsce, studia sa krotsze, a potem przyjezdzasz z takim dyplomem do kraju i praca jest, bo wszyscy beda pod wrazeniem, ze taaakie studia masz swietne. Szkoda, ze to nie dziala w druga strone :(
      • Gość: hmhmhmhm Re: Kierunek łatwy, po którym jest pewna praca? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 15:41
        Nie mam zamiaru wyjeżdżać z Polski :)
    • Gość: abcd Praca socjalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:43
      Podobno jest i będzie duże zapotrzebowanie na pracowników socjalnych, (oddzielny
      kierunek studiów Praca Socjalna albo Socjologia specj. Praca Socjalna albo
      Pedagogik specj. Praca Socjalna), nawet powstały Kolegia Pracowników Służb
      Społecznych, bo potrzeba specjalistów tej dziedziny!
      • Gość: M Re: Praca socjalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:01
        potwierdzam, uzyskałam dziś tytuł licnjata w Akademii Pedagogiki
        Specjalnej:)
        • Gość: M Re: Praca socjalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:46
          i jestem bezrobotna:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka