Gość: Jeżowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 16:15 Kto się wybiera? Jakie macie wyniki z matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kandydatka Re: Europeistyka UJ IP: 88.220.76.* 10.07.09, 02:46 Ja się wybieram, mam nadzieję, że mnie przyjmą, bo tylko na to złożyłam:) A moje wyniki (wszystko rozszerzone) - polski 88% - angielski 98% - wos 86% - historia 100% (laureatka) pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
coder89 Re: Europeistyka UJ 10.07.09, 09:42 Gratuluję wyboru :D moja dziewczyna na tym jest i sobie chwali :P (Nie przeraźcie się tylko tą ich Eurogórką :P zobaczcie za to na widoki zza budynku instytutu :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie robi roznic Re: Europeistyka UJ IP: 79.139.105.* 15.07.09, 21:24 jestem strasznie zdołowana bo się nie dostałam...niewiem jak obliczyli moje pkt.. zdawałam pol rozsz 72 wos rozsz 58 i ang pdst 82 i wyszło mi 61 pkt:|?? Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: Europeistyka UJ 16.07.09, 00:06 A jaki był próg? Daleko pod kreską jesteś? W tamtym roku wiele osób rezygnowało i próg się zmniejszał, więc nie ma co się dołować jeszcze :) A jak uważasz, że Ci źle policzyli, to pisz odwołanie. Pomyłki się zdarzają. Ale najpierw sprawdź dobrze z kryteriami rekrutacji w zakładce na erk - tam jest, że ma być średnia ważona tych przedmiotów (za pol 2, za wos 1,25, za ang 1,5) ale jeszcze wcześniej trzeba odpowiednio poprzeliczać podstawowe na rozszerzone. Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: Europeistyka UJ 10.07.09, 13:28 ja tydzień temu obroniłam tam magistra i powiem szczerze, że chętnie bym zaczęła jeszcze raz :) bardzo przyjemne studia, można łatwo z czymś połączyć, fakt - dojazd taki se, ale tworzy to niezły klimat i sprzyja integracji zmotoryzowanych z niezmotoryzowanymi :) mam nadzieję, że się dostaniecie i będziecie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżowa Re: Europeistyka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:34 Oj jak chciałabym się dostać! Chociaż tak szczerze to myślę,że mi się nie uda...A koleżanka napewno się dostanie!Możesz być spokojna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Europeistyka UJ IP: 217.97.185.* 10.07.09, 14:46 A jakie masz wyniki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżowa Re: Europeistyka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:27 Polski 89(PP) ,ang 84 (PR),WOS 76(PR),czyli bez szans...Może poprawię polski na rozszerzenie i uda się za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankinek Re: Europeistyka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:05 hmm... no cóż wyniki Laureatki nie nastrajają pozytywnie... ;) ja też raczej nie mam szans. a tak miałam ochotę dostać się na europeistykę właśnie do Krakowa! jak dotąd dostałam się na umcs i kul - odpowiednio na stosunki i właśnie europeistykę. program studiów bardzo mi odpowiada choć nie mam zielonego pojęcia co dalej po takim kierunku ze sobą zrobić... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Europeistyka UJ IP: 217.97.185.* 10.07.09, 22:27 Autorko tematu ja mysle, ze nie w 1-szej ale w kolejnej masz szanse, tracisz za ten podst polski, bo on ma najwieksza wage. Ale mysle ze mozesz byc dobrej mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.oswiecim.vectranet.pl 17.07.09, 21:33 Witam! Jestem na 101 miejscu czyli 28 miejsc pod kreska, myślicie, że się dostanę? Jestem naprawdę zestresowana, bo głupio zrobiłam przez to, że złożyłam papiery tylko na uj.... jeszcze jestem na stosunkach 50 miejsc pod kreską, ale tam chyba nie mam szans. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżowa Re: Europeistyka UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 14:28 Myśle,że masz sporą szansę.Napisz czy się dostałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.oswiecim.vectranet.pl 18.07.09, 21:58 Dzięki za pocieszenie:) Napiszę:) Nie wiem kiedy się dowiem, chyba w poniedziałek...ale podobno proces rekrutacyjny może trwać długo...A Ty na którym jesteś miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie robi róznic Re: Europeistyka UJ IP: 79.139.105.* 19.07.09, 00:09 masz ogromne szanse, że się dostaniesz i jestem tego pewna ze sie dostniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.oswiecim.vectranet.pl 19.07.09, 11:50 Dzięki:) Bardzo chciałabym się dostać:) dam znać jak będę wiedziała:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.oswiecim.vectranet.pl 20.07.09, 17:02 Dzisiaj nie będzie już tej listy przyjętych razem z zakwalifikowanymi z rezerwowej. Normalnie jeszcze jeden dzień stresu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.185.jawnet.pl 21.07.09, 13:12 Dostałam się:D na stosunki też, ale wybieram europeistykę :D Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: Europeistyka UJ 21.07.09, 13:21 Gratulacje :) trzymałam kciuki i specjalnie dziś tu wlazłam, żeby zobaczyć co u Ciebie :) Świętuj i niech Ci się miło studiuje od października! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Europeistyka UJ IP: *.oswiecim.vectranet.pl 21.07.09, 15:48 Dziękuję bardzo:) Świętuję, świętuję:D A jutro jadę zawieźć dokumenty:D Odpowiedz Link Zgłoś