Dodaj do ulubionych

Wyniki rekrutacji

09.07.09, 17:44
Dostępne są już wyniki rekrutacji.. i ja niestety nie dostałem sie tam gdzie
chciałem :/ oby Wam poszło lepiej
Obserwuj wątek
    • deezly Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 17:55
      jest jeszcze druga i trzecia rekrutacja nie załamuj się ja nie mam jeszcze
      wyników rekrutacji
    • deezly Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 18:04
      na jaki kierunek składałeś że masz już wyniki rekrutacji?
    • h0mster Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 18:05
      ale składałeś na kilka kierunków? z tego co pamiętam to na MISH chciałeś pójść?
      • h0mster Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 18:08
        patrzyłem to jeszcze nie ma wyników rekrutacji...
    • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 18:08
      ee ale gdzie to jest? na Twoim koncie?

u mnie nic jeszcze nie ma, bylem pewien ze jutro dopiero :O

chyba ze robisz nas w balona :P
    • kolakarta Juz chyba wiem... 09.07.09, 18:20
      Te komisje rekrutacjyne zbieraja sie chyba dzisiaj i dowiedziales sie na miejscu
      tak?:\

Kurde, to ja tez juz wiem ze na MISH ze swoimi 139 pktami sie nie dostalem,
      skoro Ty miales 154... No coz, trudno.
      • kasiamalinka19 Re: Juz chyba wiem... 09.07.09, 18:25
        No u mnie też żadnych wyników nie ma jeszcze .
        • forgetmenot90 Re: Juz chyba wiem... 09.07.09, 19:01
          na moim koncie w zakładce komunikaty widnieje informacja o wysłaniu decyzji komisji na jeden z trzech wybranych przeze mnie kierunków. czy decyzje negatywne też są wysyłane? ;]
    • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:07
      Przykro mi :( A na co jeszcze składałeś?
      Heh, ja wyników jeszcze nie mam, ale na pocieszenie napisze, że nie przyjęli
      mnie do dobrze płatnej pracy, ale spoko na chleb jeszcze mam ;)
      Take care !!
      • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:13
        na ten kierunek spodziewam sie, ze wlasnie zostalam przyjeta. chcialam sie dowiedziec, czy dwie pozostale decyzje tez sa wysylane, pomimo, ze sa negatywne... ??
        • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:15
          przepraszam, powyzsza wypowiedz to pomylka. stres tak na mnie dziala ;]
          • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:20
            U mnie tez jest komunikat o wyslanej decyzji....dotyczy to tylko
            pierwszego w kolejnosci kierunku wybranego przeze mnie...zastanawiam
            sie co to znaczy..???
            • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:21
              to masz szczescie, chyba sie dostalas. ja mam komunikat na temat kierunku trzeciego wyboru ...
              • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:24
                a jaki to kierunek, jesli to nie tajemnica? ;) i jak obstawialas swoje szanse? to dla mnie b.wazne, chcialabym wiedziec o co chodzi z tymi komunikatami...
              • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:25
                Och zeby tak bylo... Jesli tak to chyba i u Ciebie nie
                najgorzej...niby 3 kierunek, ale nie bez znaczenia jest fakt, ze
                przyjeli<-oczywiscie jesli o to chodzi z tymi komunikatami:)
                • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:30
                  U mnie to moje wymarzone Nauki o rtodzinie, ale szanse obstawialam
                  raczej marne-uczylam sie w technikum i nie moglam sobie pozwolic na
                  mature poziomu rozszerzonego i zdawalam tylko podstawe a i przy
                  okazji WOS zawalilam:p
            • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:34
              A ja nie mam zadnej wiadomosci, wiec chyba sie pozegnalem ze studiowaniem na KUL :P
              • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:37
                a jakie kierunki wybrales? komunikat pojawil sie u mnie o 15, na pewno nie wszyscy otrzymali go o tej samej godzinie, wiec sie nie przejmuj :)
              • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:38
                Ee no moze nie bedzie tak zle...na co skladales??
                • kasiamalinka19 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:40
                  Ja mam ten komunikat dotyczący kierunku 2 wyboru
                • kasiamalinka19 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:42
                  ale opłata za studia też w pierwszej kolejności została zatwierdzona
                  z drugiego kieunku , więc to może o to chodzi
                  • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:44
                    raczej nie... u mnie bylo to w tym samym czasie, dokladnie na 3 kierunkach
                • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:44
                  Na MISH i europeistyke, ale jesli sie nie dostane (a dostane sie na UMCS i
                  gdzies indzieJ) to nie bede plakala, bo juz po wplaceniu zaczalem miec
                  watpliwosci co do wybranych na KULu kierunkow :P
                  • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 19:49
                    A myslicie ze wyniki beda tak jak w przypadku matur po polnocy??
                    • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:14
                      hmm ja nic nie mam...
                      • enigmaticoasis Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:31
                        Dostałam następujący komunikat: Wysłano decyzję Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej
                        Filologia Polska (stacjonarne I stopnia)

aaa składałam jeszcze na prawo...
                      • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:32
                        A na ile kierunkow skladales/las? I raczej pewna/pewny byles/las przyjecia?:P
                        • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:34
                          mi wprzyslali tylko komunikat o pedagogice.. skladalam na II kierunki... na
                          pedagogikę z pierwszeństwem w priorytecie i na filologię polską.. o filologii
                          nie ma żadnego komunikatu.. to znaczy ze nie objeli mnie rekrutacja?!
                          • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:36
                            wlasnie po to wybiera sie priorytety ;) w sytuacji gdy masz wystarczajaco ilosc punktow na oba kierunki, wybieraja ten o wyzszym priorytecie...
                            • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:38
                              chory system!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jesli zmienilam zdanie po 3cim to co?!
                              musze studiowac to co mi narzuca ?! jeszcze nigdy chyba nikt nie marzyl o tym
                              zeby sie NIE dostac na studia tak jak ja :( mam nadzieje ze na pedagogikę bede
                              pod kreska..
                              • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:41
                                nie przejmuj sie! wiesz ile ludzi zamieniloby sie z Toba miescami, aby studiowac pedagogike ;) na pewno mozesz napisac odwolanie czy cos takiego... na filologie jest mniej osob niz na pedagogike, wiec dla uczelni to chyba zaden problem ;)
                                • domi667 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:45
                                  spokojnie, te decyzje są wysyłane wydziałami,więc nie jednocześnie wysyłają
                                  zarówno inf o przyjęciu, jak i te negatywne, także to jeszcze nic nie znaczy. O
                                  przyjęciu dowiecie się zapewne jutro i będzie to wyraźnie napisane na Waszych
                                  kontach, w tamtym roku inf o przyjęciu była wyróżniona na zielono :P:P Życzę
                                  wszystkim powodzenia!
                                  • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:51
                                    ojej, ale nasiałem paniki... ale tak mnie ta informacja o wysłaniu z filologii
                                    polskiej (a nie z mishu) przybiła, że musiałem sie tym podzielić... przepraszam
                                    za Wasze niepotrzebne nerwy... hmmm w każdym razie złożę odwołanie, może to coś da.
                                    • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:56
                                      uff.. zaczęło się robić stresowo -.- ja do końca czerwca nie wiedziałam jeszcze
                                      co chce studiować ani gdzie.. wszystkie podjęte decyzje były mega spontaniczne
                                      po czym stwierdziłam ze najbardziej to mi leży filologia polska.. mm nadzieję,
                                      że tam się dostane i nigdzie indziej.. ;) a Ty michasz jak dostaniesz się na
                                      filologię to świetnie - będziesz żył jak rodzyneczek w serniku bo mało chłopaków
                                      składa na ten kierunek papiery ^^ ;D
                                      • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:59
                                        no rodzynek czy nie, wolałbym być tym rodzynkiem na mishu :/ ale w sumie
                                        powinienem cieszyć się z tego, że co mam :)
                                    • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:57
                                      To skad wiesz ze sie nie dostales?:P MISH i fil. polska podlegaja chyba
                                      oddzielnym wydzialom?;]
                                • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 20:58
                                  forgetmenot90 ale niektórzy już dostali komunikaty z filologii :(
                                  • domi667 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:02
                                    wydaje mi się raczej niemożliwe, żeby wysyłali niektórym komunikaty. Skoro
                                    termin zakończenia rekrutacji jest 10 to tak pewnie będzie.
                                    • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:04
                                      domi667 ja dostałąm komunikat z pedagogiki, z filologii nie.. za to michasz np
                                      dostał komunikat z filologii.. w ogole chory jest ten system! oswiata powinna to
                                      ujednolicic a nie co uczelnia to 100 sposobow przeliczania punktow maturalnych
                                      same problemy i niepotrzebne stresy.. grhh -.-
                                      • domi667 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:06
                                        Ale masz napisane, że kandydat został przyjęty/odrzucony? Bo te wysłane listy
                                        nic nie znaczą...
                                        • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:30
                                          super.. tylko tak sie sklada ze ja do lublina mam ok 800 km? ;/ no moze troche
                                          mniej.. mieszkam za 3misatem .. wiec jutro "nie skocze" zobaczyc list ;/ szlag
                                          mnie trafi jak zostane na tej pedagogice i nie wezma mnie pod uwage w rekrutacji
                                          z filologii...

a swoja droga mam tylko komunikat o decyzji zadnej informacji o dostaniu sie lub
                                          nie:P
                                      • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:06
                                        najpewniej byłoby pójść sobie na kul i przeczytać na wywieszonych listach. ktoś
                                        się wybiera? jakby co niech sprawdzi i mnie :)
                                    • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:06
                                      domii90 mam nadzieje, ze te komunikaty nie oznaczaja tego o czym tu piszemy ;) ja tak jak i Ty licze na przyjecie na inny kierunek. jutro wszystko sie okaze.
                                      • domi667 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:08
                                        W tamtym roku wyglądało to tak: komunikat o przyjęciu był dostępny po kliknięciu
                                        na wybrany w rekrutacji kierunek, no i oczywiście na kul-u wywieszone będą listy
                                        przyjętych.
                                      • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:08
                                        myslicie, ze sa juz listy? to moze ja sie wybiore ;d w koncu to tylko 20 min autobusem ;)
                                        • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:16
                                          lepiej jutro, ale jeśli będziesz szedł/szła (bo Twej płci jakos nie
                                          rozponzałem:) to daj jakoś znać tutaj to Ci dam moje nazwisko i imię i żebyś tam
                                          mnie poszukał/a jak możesz :P
                                          • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:22
                                            płeć żeńska :)
                                            ok, polecam się :D
                                        • forgetmenot90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:23
                                          tak sobie pomyslalam...skoro wyslanie tej decyzji jest jednoznaczne z przyjeciem na dany kierunek, to na naszych profilach rowniez powinna pojawic sie taka inf, a jednak nadal jej nie ma.

"Wyniki postępowania rekrutacyjnego nie są jeszcze dostępne."
                                          • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:27
                                            nie wiem już co myśleć... koleżanka mi powiedziała, że jej powiedziano, że
                                            dostaniemy list z każdego z kierunków, na które składaliśmy... ale list bedzie
                                            szedł ze dwa dni, a do tego jest weekend, więc pewnie będą dopiero w
                                            poniedziałek... A szlag trafi z tej niepewności!
                                            • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:31

super.. tylko tak sie sklada ze ja do lublina mam ok 800 km? ;/ no moze troche
                                              mniej.. mieszkam za 3misatem .. wiec jutro "nie skocze" zobaczyc list ;/ szlag
                                              mnie trafi jak zostane na tej pedagogice i nie wezma mnie pod uwage w rekrutacji
                                              z filologii...

a swoja droga mam tylko komunikat o decyzji zadnej informacji o dostaniu sie lub
                                              nie:P
                                              • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:46
                                                spokojnie!:)
                                                Te zasady wcale nie są chore. Jakby mieli jedną osobę przykładowo
                                                przyjmować na trzy kierunki bo na wszystkie sie dostała, to w życiu
                                                rekrtuacja by się nie skończyła. Dodatkowo byłby większy stres, gdyż
                                                nikt nie mógł by przewidzieć ile jest naprawdę chętnych i jakie są
                                                szanse. Przecież taka rektutacja trwała by do września!
                                                Poza tym jeżeli ktoś zmienia decyzje po 3 lipca, a miał na to tyle
                                                czasu to już naprawdę jego problem, a nie chorego systemu.
                                                także nie siać paniki;))
                                                • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 21:59
                                                  no widać jakoś inne uczelnie sobie z tym świetnie radzą.. ;/ więc wychodzi na
                                                  to, że skladanie osobno papierow na kazdy kierunek nie wprowadza zametu ;/ poza
                                                  tym płace za rekrutacje za oba kierunki i chce miec te same mozliwosci zeby
                                                  potem moc podjac decyzje.. jakos nie przekonaly mnie argumenty o slusznosci
                                                  systemu.. -.-
                                                  • effkaaa Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 20:28
                                                    mam takie pytanko... nie dostałam sie przy 1 naborze na psychologie i bede skaldac odwolanie ale nie wiem czy moge tez zlozyc papiery na peagogike nie bedac zapisana tam wczesniej ... ?? che sie zarejestrowac przy 2 naborze ... czy to jest mozliwe ??
                                                    prosze o szybka odpowiedz :)
                                                • chelsee4 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 22:02
                                                  hej wszystkim:)
                                                  jestem teraz na 3 roku administracji,kazdemu info na zielono pokaze sie na
                                                  indywidualnym koncie wiec spokojnie, skladala teraz na 2 kierunek i tez amm
                                                  komunikat wiec wszytko ok, decyzje przyjda poczta podobnie jak odwolanie wiec
                                                  nie am co panikowac!!!!!!!!!! mysle ze po polnocy bedzie jasne, ale nei pamietam
                                                  jak to dokladnie bylo 2 lata temu ehhehe pozdrawiam :)
                                                  • koralgol90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 22:18
                                                    Domii90 jak dla mnie to ten system jest raczej logiczny ;D Wybierasz 3 kierunki
                                                    i układasz je w kolejności własnych priorytetów. I z tego co mi wiadomo to na
                                                    wszystkich uczelniach, na których masz ograniczoną liczbę kierunków do wyboru
                                                    wygląda to tak samo;) Zresztą tak samo było np. z wyborem liceum;) Wybierałaś 3
                                                    licea i sama ustalałaś ich priorytet;)

Jedyne co jest chore to ten głupi przelicznik punktów ;D pozdrawiam
                                                  • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 22:22
                                                    ja się z tymi priorytetami spotkałam dopiero na KULu ;/ boli mnie to bo ja
                                                    jestem strasznie niezdecydowana xD więc oceniam to subiektywnie xD a jak
                                                    składałam papiery do liceum to wypisywałam profile ale nie według kolejności..
                                                    na ug też nie ma czegoś takiego.. ;/ no i wychodzi na to, że jak dostanę się na
                                                    pedagogikę to mogę zapomnieć o filologii... przecudnie -.-
                                                  • koralgol90 Re: Wyniki rekrutacji 09.07.09, 22:47
                                                    Wcale nie;) Są jeszcze jeden albo dwa nabory;) Ja też bardzo na nie licze;)
    • kasiamalinka19 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 08:35
      Dziś wyniki będą na naszych kontach o godzinie 10 . Pytałam na kulu:)
      • sabinahad Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 08:46
        Ludzie :) mam takie pytanie .. jakby ktos sie kręcił koło Lublina
        jak ogłsza listę to by może zrobił parę fotek list..żeby chociaz
        wiedziec jakie mamy szanse (na którym jestesmy miejscu itp.) bo z
        tego co zrozumiałam w internecie takiej ogólnej listy nie będzie a
        jak nie mam mozliwosci jechac do Lublina tylko po to (odległosc)
        • pisia89 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 11:15
          widziałam listy przyjętych i nie przyjętych ale one są ułożone
          alfabetycznie, więc na którym miejscu jest się w rankingu tego się
          dowiesz dopiero po otrzymaniu zawiadomienia.
      • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 08:59
        tak, teraz pozostaje czekać...
        • starlight990 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:01
          ludzie, gdzie wy macie te wyniki?! ja nic nie wiem jeszcze! gdzie to trzeba
          sprawdzić, w komunikatach?? tam mi tylko pisze, że wysłano decyzję... help
          • green_gosia Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:03
            Zakładka REKRUTACJA_WYBRANE_SZCZEGÓŁY
            utaj jest napisane
          • havanainside Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:04
            tam gdzie wybierałaś kierunek, kliknij w szczegóły :)
        • green_gosia Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:02
          Hello ludziska!!! DOstałam się na Filologię POlską,a jak wam poszło???
          KOcham Życie:)))))
          • starlight990 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:08
            dostałam się!!!!
            • starlight990 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:09
              ps. na psychologię :))))
          • majka_91 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:14
            Ja też dostałam się na filologię:)
          • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:15
            :))))))))) gratuluje ja tez sie dostalam tam gdzie chcialam!!!
            aaaa:DDDD!! do zobaczenia niedlugo:)
            • michasz23 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:20
              ja tez się dostałem na filologię, ale nie to było moim marzeniem :/ zostaje mi
              teraz odwołanie.

Gratuluję wszystkim :)
              • kasiamalinka19 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:23
                Ja się dostałam na historię , a na administrację nie . Teraz mam
                sylemat , bo nie wiem czy pisać odwołanie na administrację , jestem
                bardziej za historią .
                • havanainside Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:26
                  a z jakimi wynikami na historię, jeśli mogę spytać? :)
    • kolakarta Do kiedy zaniesc dokumenty? 10.07.09, 10:24
      Orientujecie sie jaki jest ostateczny termin dostarczenia dokumentow?
      • isvind23 Re: Do kiedy zaniesc dokumenty? 10.07.09, 10:30
        Chyba do 24 lipca.
        • isvind23 Re: Do kiedy zaniesc dokumenty? 10.07.09, 13:45
          A wie ktoś do kiedy należy zgłosić wstępną decyzję o podtrzymaniu chęci studiowania, mam tu na myśli załadowanie elektronicznie zdjęcia na profilu rekrutacyjnym?
    • aer-ro Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:35
      A ja się na administracje dostałam wolałabym prawo, ale z administracja tez jest
      dobrze
      • kasiamalinka19 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:39
        Pisałam matura podstawa : hist 66% , pol 63% , ang 64 %
        • kolakarta Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:48
          I gdzie sie dsostalas?
        • herbatniczka Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:50
          dostałam się na prawo!!!!!!!
          • aer-ro Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 10:57
            a ile miałaś punktów?
            • ewanderus Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 11:14
              Ja też dostałem się na prawo!! :P punktów rekrutacyjnych miałem chyba 61!
              Wiecie coś co dalej? Teraz trzeba to tylko dowieźć?? Jakieś opłaty za indeks czy
              coś??
              • h0mster Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 12:02
                ja niestety nie dostałem się na administrację :( składałem tylko na ten
                kierunek... I nie wiem czy jest sens, pisać odwołanie...
                • pisia89 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 12:10
                  h0mster pewnie że składaj!!! ludzie składają papiery na KUL, UMCS i
                  inne jeszcze różne uczelnie a potem rezygnują na rzecz tych drugich
                  • h0mster Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 12:40
                    pewnie złoże odwołanie... miałem składać na administrację i historię, ale
                    zarejestrowałem się tylko na ten pierwszy kierunek ;/ bo z tego co widzę to na
                    historię, spokojnie bym się dostał :( trzeba podjąć jakąś decyzje i zadziałać :)
                    Gratuluje wszystkim dostania się :)
                • zuuuzaa229 Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 16:48
                  Moze macie racje ale na politologie nie przyjeli multum osob wiec
                  nikome szanse:((
    • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 13:51
      hej mam pytanie troszkę głupie chyba ale muszę się upewnić :D

jeśli na moim profilu pisze mi na zielono
      "Kandydat został przyjęty na kierunek: Dziennikarstwo i komunikacja społeczna (stacjonarne I stopnia) - Lublin
      Wydział Nauk Społecznych
      Formularz - potwierdzenie"
      to znaczy że się dostałam na pewno i całkiem, a nie na żadną listę rezerwową itp ??:>

(niby komunikat jasny ale i tak sobie banie robie:p prosze o odp)

i drugie pytanie
      można gdzieś znaleźć tegoroczne statystyki? ile osób na miejsce ile punktów ??
      • green_gosia Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 14:06
        Tak,komunikat oznacza,że się dostałaś:)
        • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 14:24
          heh dzieki :D
          • green_gosia Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 14:42
            Gratulacje;)
        • koziol1990 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 14:25
          ja sie dostałem na stosunki ale do Tomaszowa ale skladam odwolanie na prawo
      • fonsekaseka Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 14:44
        ssesese i osoby z dziennikarstwa, można widzieć jakie mialiście wyniki z matury? ja akurat się nie dostałem
        • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 15:30
          ja miałam 80 rozsz polski, 60 rozsz hist i 90 podst ang, czyli jak dobrze policzyłam 180,5 pkt

a ty jakie miałeś wyniki? może się uda w drugim naborze :)
          • fonsekaseka Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 16:10
            ja miałem 144 pkt,
            mam jakies szanse?
            • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 22:04
              hey :) czy jest ktoś kto się dostał na pedagogikę czy będę studiować ją sama? ;DDD
            • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 23:39
              nie ma żadnych statystyk ani inf o miejscu na liscie na necie takze nie wiadomo jakie te progi byly....
              ale moze sie uda :) (ja ci naprzykład miejsce zwolnie bo dostałam sie tez na umcs i tam pewnie pojde ;))
              • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 10.07.09, 23:43
                a ile miałaś pkt albo jak poszła Ci maturka? zaskoczona jestem ze na pedagogikę
                się dostałam na filologie nie ;/ wydawało mi się zawsze ze większe parcie jest
                na pedagogię -.- cóż..życie pewnie jeszcze nie raz mnie zdziwi :D
                • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 11.07.09, 09:36
                  na dziennikarstwo liczyły mi się polski (r 80%), historia (r 60%) i angielski (p 90%) czyli na KUL 180,5 pkt na UMCS 370 pkt :)

domii90 może uda ci się jeszcze w drugim naborze :)
    • zuuuzaa229 Re: Wyniki rekrutacji 11.07.09, 21:41
      A ja sie nie dostalam wogole:(( To byl jedyny kierunek na ktory
      skladalam:((( Odwolania chyba nie bede skladala bo i tak to bez
      sensu:((( Trzeba rozejrzec sie za praca:((((
      • h0mster Re: Wyniki rekrutacji 11.07.09, 22:02
        Zuza ja też się nie dostałem, ale składam odwołanie, bo nic nie tracę, a mogę
        jedynie zyskać.
      • runa.only Re: Wyniki rekrutacji 11.07.09, 22:05
        Heeej no co Ty! odwolania zawsze warto pisac-kazdy mi to mowil-
        obawialam sie ze sie nie dostalam...nie poddawaj sie tylko, napisz
        odwolanie koniecznie. powodzenia Ci zycze!
        • ewanderus Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 00:35
          Zuza nie poddawaj się. H0mster i Runa mają rację! A nóż Ci się uda! A jak nie
          złożysz, to potem będziesz przez rok żałować. Ja rozumiem, że ten pierwszy szok,
          jak się człek nie dostanie to jest ciężka sprawa. Ale trzeba wierzyć i walczyć!
          Trzymamy za Ciebie kciuki!
          • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 20:05
            Heeej!!!
            Kiedy wybieracie się do Lublina dostarczyć wszystkie niezbędne dokumenty? Mamy
            na to 2 tygodnie, ale jak znam siebie to pewnie pojade tam w ostatniej chwili ;p

Pozdrawiam :))
          • effkaaa Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 20:27
            mam takie pytanko... nie dostałam sie przy 1 naborze na psychologie i bede
            skaldac odwolanie ale nie wiem czy moge tez zlozyc papiery na peagogike nie
            bedac zapisana tam wczesniej ... ?? chce sie zarejestrowac przy 2 naborze ...
            czy to jest mozliwe ??
            prosze o szybka odpowiedz :)
            • oliwka444 Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 21:25
              Cześć wszystkim:)Mieszkam okropnie daleko od Lublina,właśnie
              poszukuje mieszkania,może jacyś chętni współlokatorzy?Macie już
              jakiąś stancje na oku?Ile w ogóle kosztuje życie w Lublinie?Ile
              trzeba płacić za mieszkanie?
              • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 22:15
                Najtaniej w akademiku. A skąd jesteś? Bo ja z Górnego Śląska:)
                • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 22:28
                  tinamalina a jedziesz sama składać papiery czy z kimś? :)
                  • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 22:58
                    Sama ;)
                    • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 18:54
                      jakbyś chciała mieć towarzystwo to daj znać, może byśmy się zgadały
                      na jeden pociąg, byłoby raźniej ;)
                      • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 19:29
                        a kiedy byś chciała tam jechać? Ja mam zamiar wybrać sie do Lublina w przyszłym
                        tygodniu, bo akurat teraz kuzynka do mnie przyjechała i wyrwać sie nie moge.
                        Ach, i chyba byśmy musiały wyjechać dzień wcześniej, żeby rano być już na
                        miejscu. :))

Pozdrawiam:))
                        • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 19:49
                          ja też w przyszłym tygodniu bo musze zdjęcia zrobić i papiery
                          skompletować;))
                          • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 20:00
                            to super:)) mam nadzieje, że sie zgramy i razem uda nam sie wybrać do tego
                            Lublina :))
                            • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 20:05
                              hej;) a czy dałabyś radę wyjechać z Raciborza o 4:55 ? Pociąg z
                              katowic jest o 7:09 wtedy byłybyśmy o 12:59 w Lublinie i chyba byśmy
                              zdażyły złożyć te papiery? :)Trochę kiepsko z tym dojazdem, ale to
                              narazie najlepszy wariant jaki znalazłam:))1268693 to moje gg pisz:))
                              • tinamalina1990 Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 20:12
                                hmmm prawdopodobnie tak :) a w jaki dzień chciałabyś jechać? W celu ustalenia
                                szczegółów naszej wyprawy napisze do Ciebie na gg, jak już bede wiedziała co i
                                jak :))
            • pisia89 Re: Wyniki rekrutacji 12.07.09, 23:14
              teraz juz niestety nie zarejestrujesz się na pedagogike :((((
              • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 13.07.09, 19:05
                oliwka444 a skąd jesteś? ja w sumie poszukuję współlokatorów ;] interesują mnie
                jednoosobowe pokoje np 3 w jednym mieszkaniu ;] widziałam parę ogłoszeń.. cena
                waha się od 350-500 zł ;) ja jestem z okolic trójmiasta więc też niestety ale
                daleko będę miała do domu..
                • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 09:50
                  domii90, oliwka444 ja też szukam, jesteśmy we 2 z koleżanką z mojego miasta,najchętniej chciałybyśmy właśnie 2 jedynki, jeśli coś byście znalazły i brakowało by wam 2 dziewczyn to dajcie znać :):*
                  • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 12:35
                    ssesese, widziałam sporo ogłoszeń o mieszkaniu 3-pokojowym dla 4 osób ;D z tym,
                    że 2 osoby musiałyby w jednym pokoju mieszkać.. a tak to są raczej po 3 jedynki
                    w jednym mieszkaniu.. jeśli sie Oliwka444 nie odezwie to możemy się we trzy
                    ustawić na sam start ;D a na jakie studia się wybieracie? :)
                    • ssesese Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 13:26
                      ja dziennikarstwo UMCS, koleżanka medycyna AM :) a ty?

ja jadę jutro do Lublina i będę coś szukać :) jakby się coś udało znaleźć to dam znać :)
                      • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 20:22
                        sluchaj a wejdz na miastostudentow.pl tam jest sporo ogloszen ;) jak będziesz
                        szukala to wtedy wiesz... mieszkanie 3-pokojowe na 3 osoby ;) ja postaram się
                        podzwonić.. nie mam takich mozliwosci zeby sobie wpasc pochodzic bo jestem z
                        pomorza ;/ bede w przyszly poniedzialek zlozyc papiery. a dostałam się na
                        pedagogikę ;))
                        • lyricaljazz Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 21:36
                          no jakby ktoś poszukiwał osób do jedynek to ja też jestem bardzo
                          chętna;))
                          • domii90 Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 21:52
                            to moje gg 8602189 odezwijcie sie bedziemy kombinowac ;D
                          • karloa_k Re: Wyniki rekrutacji 14.07.09, 22:13
                            lyricaljazz napisała:

> no jakby ktoś poszukiwał osób do jedynek to ja też jestem bardzo
                            > chętna;))

hej, ja też szukam mieszkania... oglądałam w necie ogłoszenia i jest
                            sporo dla dwuch osób. jestem z okolic Wawy i nie znam Lublina, ale
                            jutro jade się zorientować co i jak na miejsce. napisz do mnie na
                            gg. 11173357, może razem coś znajdziemy... ja dostałam się na
                            psychologie, a Ty??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka