Dodaj do ulubionych

Pytanie do polakowcow

29.07.04, 10:21
Przede wszystkim do pnioka, hgw, grby i innych ropsiarzy.
Tak czesto powolujecie sie na przyklady wujkow, dziadkow itd. sila wcielonych
do roznych niemieckich jednostek wojskowych itd. Potem mieli stamtad dawac
noge zeby przywdziac mundur Maczka, Andersa, itd.
Rozumiem wiec, ze zaden z Was nie unikal sluzby wojskowej w wolnej RP i z
honorem i radoscia odsluzyl swoje w Wojsku Polskim?
Obserwuj wątek
    • elver.b Re: Pytanie do polakowcow 29.07.04, 13:48
      zatkalo was patrioci?
      • Gość: Pit Re: Pytanie do polakowcow IP: 150.254.85.* 29.07.04, 13:53
        Ch...ja a nie zatkalo. Ale to sa wiadomosci tajne i nam patriotom, takim jak ty
        slazakowcom nie mozna przekazywac.
        • cdef1 Re: Pytanie do polakowcow 29.07.04, 13:57
          Gość portalu: Pit napisał(a):

> Ch...ja a nie zatkalo. Ale to sa wiadomosci tajne i nam patriotom, takim jak
          ty
          >
          > slazakowcom nie mozna przekazywac.
          A może elver to Al Zarkawi?
          • Gość: Pit Re: Pytanie do polakowcow IP: 150.254.85.* 29.07.04, 14:02
            CDEF napisal : "A może elver to Al Zarkawi?"

Al Zarkawi czy slazakowiec, tak czy siak, te wiadomosci nie sa przeznaczone dla
            tych klientow.
            • elver.b Re: Pytanie do polakowcow 29.07.04, 14:04
              Bo ja wam powiem panowie patrioci, mocni to wy jestescie w gebie, a jak idzie
              o "patriotyczny obowiazek" to sie migacie jak sie tylko da!
              Taki jest ten wasz od siedmiu bolesci patriotyzm, dziadkami i wujkami
              zaslaniacie wlasna hipokryzje.
              • Gość: GOROL Re: Pytanie do polakowcow IP: *.a.002.pth.iprimus.net.au 30.07.04, 05:08
                Patriotyzmu,ty szwabska mordo,nie trzeba nas uczyc my to mamy we krwi hamie
                germanski.A jak trzwba bedzie to nie pzalujemy i krwi w obronie polskosci
                przeciw takim gnojom jak Ty!
                • Gość: Ramon Re: Pytanie do polakowcow IP: *.proxy.aol.com 30.07.04, 06:05
                  Gość portalu: GOROL napisał(a):

> Patriotyzmu,ty szwabska mordo,nie trzeba nas uczyc my to mamy we krwi hamie
                  > germanski.A jak trzwba bedzie to nie pzalujemy i krwi w obronie polskosci
                  > przeciw takim gnojom jak Ty!
                  Bez komentarza, Ohne Kommentar
    • Gość: harc mistrz Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " ??? IP: 62.233.241.* 30.07.04, 10:37
      Jak mmożna wobec obywateli polskich mieszkających w Polsce używać tak
      absurdalnych i bezsensownych określeń?
      Albo jesteś bezczelnym durniem, Elver.b, albo takiego udajesz!!!
      Czyżby już opatrzyły Wam się używane i nadużywane epitety "polskie naziole"???
      ...
      CZUWAJ, ROZSĄDKU - TOWARZE REGLAMENTOWANY!!!
      • fiodorus Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " 31.07.04, 12:15
        1. Słowo "Polakowcy" nic nie znaczy.
        2. Nikt z Ruchu Obywatelskiego "Polski Sląsk" nie unikał służby wojskowej.
        Niektórzy nie odbyli jej ponieważ - jak kazdy wie - całe roczniki absolwentów
        szkół wyższych były zwalniane do rezerwy. Wielu jednak odbyło tą służbę. Ja
        również.
        • elver.b Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " 01.08.04, 00:09
          fiodorus napisał:

> 1. Słowo "Polakowcy" nic nie znaczy.
          Znaczy bardzo wiele. Juz to raz wyjasnialem, odsylam.

> 2. Nikt z Ruchu Obywatelskiego "Polski Sląsk" nie unikał służby wojskowej.
          > Niektórzy nie odbyli jej ponieważ - jak kazdy wie - całe roczniki absolwentów
          > szkół wyższych były zwalniane do rezerwy. Wielu jednak odbyło tą służbę. Ja
          > również.
          Zwalniane? Przeciez to szlachetny obowiazek, dlaczego ci zwalniani nie poszli
          na ochotnika? Powiem Ci piotrus czemu: bo tak im bylo wygodnie i w czterech
          literach mieli wielkie posiwecenie dla ojczyzny. W gebie jestescie madrzy i
          tyle :-)
          • Gość: Aldona Pnioczyno Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 11:38
            Piotrku, szefie ROPS, dlaczego klamiesz na swoj temat? Przeciez ani dnia nie
            byles w polskiej armii.
            Tak wyglada morlanosc polskiego patrioty? Powolywac sie na dziadkow, piac na
            czesc ich bohatrestwa, a sammu unikac sluzby wojskowej, a potem bedac zapytanym
            klamac na ten temat?
            Dlaczego klamiesz Piotrek, co?
            • Gość: Rehtoor Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:31

Moucie reht!

Mou sie goudac' - "polakowce". Tak bydzie eht po szloonzku.
              • carrramba Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " 02.08.04, 12:42
                A ja od woja się wymigałem, bo się moczę w nocy :)
                • Gość: Pytek Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:47

A proobowou`es' mocyc' szfaje we iwoonicki zooudzie?
                  • carrramba Re: Cóż to za słowo... " p o l a k o w c y " 02.08.04, 12:48
                    Gość portalu: Pytek napisał(a):

>
                    > A proobowou`es' mocyc' szfaje we iwoonicki zooudzie?
                    Nic nie dało:( Dalej się moczę:(
                • Gość: dyr Zwierzykowski CO ja słyszę!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 08:58
                  • Gość: dyr Zwierzykowski Re: CO ja słyszę!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 10:05
                    A ja od woja się wymigałem, bo się moczę w nocy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka