Gość: Hramka IP: *.gizycko.mm.pl 09.07.09, 18:30 Cześć! Zastanawiam się czy już sprawdziliście wyniki z PG, bo ja nie mogę się zalogować, nie wspominając o odczytaniu wyników. Jak z progami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kvl Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 09.07.09, 18:38 Na liście A znalazły się osoby które otrzymały większą ilość punktów ujednoliconych od poziomu minimalnego w zależności od kierunku: BUDOWNICTWO 69,50 punktów ujednoliconych INŻYNIERIA ŚRODOWISKA 60,58 punktów ujednoliconych TRANSPORT 57,80 punktów ujednoliconych GEODEZJA I KARTOGRAFIA 77,68 punktów ujednoliconych dodam tylko ze na kierunku geodezja bylo 28 osób na 1 miejsce ... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hramka Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.gizycko.mm.pl 09.07.09, 18:51 A nie wiesz co z inż. materiałową? Sprawdzałaś wyniki na koncie czy na polibudzie? 4 godziny blokowania konta to już za dużo. Na co się wybierasz? Budownictwo niżej niż geodezja, to zaskakujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kvl Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 09.07.09, 19:04 ja chciałem sie dostać na geodezje jednak jestem daleko na liscie rezerwowej... nie wiem dlaczego ale chetnych na ten kierunek bylo az 2000 osob a miejsc tylko 70.... :( sprawdzalem przez internet, sprobuj wejsc poprzez ten link: www.rekrutacja.pg.gda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hramka Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.gizycko.mm.pl 09.07.09, 19:26 Dzięki link zadziałał, nie wiem dlaczego mi nie ładowało. U mnie niestety chcieć nie pokryło się z móc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karrrolinkaa Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.09, 23:38 nie składałm na pg na geodezje a dostałabym się bez problemu:( mam nadzieje że przyjmą mnie do tej warszawy bo albo geodezja albo nic!:P 28 osób na miejsce- dużo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomeczek Re: Macie wyniki z PG ?? IP: *.elk.mm.pl 18.07.09, 15:32 siemanko mi udalo sie dostac na pg na geodezje ale zastanaiwam sie tez nad olsztynem jak myslicie co wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś