GoĹÄ: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 20:20 orientuje sie ktos o ktorej dostepne beda w internecie wyniki rekrutacji UJ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: galileo Re: kiedy wyniki UJ IP: 77.236.0.* 13.07.09, 20:28 Wyniki jutro od samego rana powinny być.Ja teżzarejestrowałem się na uj,ale wątpię,że dane mi będzie am studiować.Chyba,że pomoże mi zbieg kilku pozytywnych dla mnie okoliczności.Pozostaje nam czekać.Pozdro dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 20:30 W ubiegłym roku powiedziano mi, że wyniki będą 14 lipca o 23:59 ;). W rzeczywistości pojawiły się jakieś dwie godziny wcześniej. Podejrzewam, że teraz scenariusz się powtórzy - przynajmniej w Instytucie Filologii Romańskiej, bo stamtąd pochodzi ta anegdotka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeżowa Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 20:41 Nie wiadomo kiedy będą.Mogą sie pojawiać o dowolnej porze w ciągu dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 20:45 ... szkoda, że wg tego co mówicie nie będą dostępne od samego rana.. każda kolejna godzina to dodatkowa porcja stresu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 21:15 dokladnie ;/ powinny byc od rana, albo powinni podac konkretna godzine... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 21:39 Musicie się przyzwyczajać, bo wyniki egzaminów na usosie prawie nigdy nie są w terminie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 21:47 Miewasz wyniki egzaminów w usosie? Wow. Który instytut uprawia takie sztuczki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polonistka Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.220.76.* 13.07.09, 22:15 Instytut polonistyki np. takie szuczki praktykuje;D A wyniki pojawiają się o rożniej porze, zalerzy od instytutu:) W zeszłym roku na polonistykę były ok. 12-13. Ale to nie jest prawidłowość:) co roku jest inaczej. Dlatego czekajcie z cierpliwością:D Ja w tym roku czekam na wyniki ze słowiańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 22:18 Wow, a ja miałam zamiar czekac do północy.... I tak noc będzie nieprzespana... Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 22:33 Ekspresjo - radzę Ci się jednak wyspać, bo w innym wypadku nie będziesz miała później siły na świętowanie... Boże, sama siedzę na tym forum bez sensu od kilku godzin, zamiast zabrać się wreszcie za swój licencjat. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 22:23 > Instytut polonistyki np. takie szuczki praktykuje;D Niemożliwe! Wszak IP od kilku lat nie istnieje :). Ja zresztą nigdy nie otrzymałam żadnych wyników przez usos - może dlatego, że zdecydowana większość moich egzaminów jest ustna... ;) Przepraszam za czepianie się, ale... "zalerzy"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polonistka Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.220.76.* 13.07.09, 23:36 To "zalerzy" to z rozpędu:) aż się zaśmiałam jak to zobaczyłam:D przepraszam. Oczywiśćie, że zależy, zależy. Faktycznie instytut nie istnieje, chodziło mi raczej o wydział:D WYDZIAŁ POLONISTYKI:D Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: kiedy wyniki UJ 13.07.09, 23:41 To ja przepraszam, dzisiaj się tu wszystkich czepiam ;). Ale jutro już na pewno wezmę się za uczciwą robotę, o tak! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 14:27 another_story napisała: > Miewasz wyniki egzaminów w usosie? Wow. Który instytut uprawia takie > sztuczki? Wszystkie wyniki mam na usosie, ale zawsze później niż zapowiadają. Instytut zoologii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 08:20 też bym chciał wyniki już z rana a tu nic :( czy wyniki będą opublikowane na stronie ERK tak jak się spodziewam czy w innej formie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 08:37 oj ja już od 7.30 nie śpię tylko się denerwuję wynikami Czekam, może o 9 będą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 08:41 ja równiez oczekuję i tez nie śpie już. składałam na europeistyke i filologie ang, dwa różne wydzialy, wiec moze chociaz na jeden kierunek dostane wkrotce odpowiedz. stres jest okropny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: kiedy wyniki UJ IP: *.net.autocom.pl 14.07.09, 08:44 stres? a czym Ty się stresujesz? przeto już nic od Ciebie nie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 08:46 No, ja już od 4 rano nie śpię, pomimo tego, że nie czekam na swoje wyniki, tylko mojej dziewczyny. Masakra. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulka Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 08:48 czekam i czekam, a tu nic i nic... nie chce przesiedzieć całego dnia odświeżając stronę :P ktoś jeszcze chce sie dostać na kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 09:12 ja na filologię polską spec. wiedza o kulturze Składałam też na spec. edytorstwo, ale w tym momencie już nawet o niej nie marze Wczoraj na liście UW zajęłam 100 miejsce na 200 możliwych Z matury z języka polskiego na poziomie rozszerzonym mam 90% Na UW liczył się tylko polski, a na UJ jeszcze dodatkowy przedmiot, w moim przypadku WOS 64% (rozsz.) A tu tylko 50 miejsc, na edytorstwo 20 Są, rzecz jasna, też inne specjalności, ale je pominęłam A tak chce na UJ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:12 w ktorym miejscu ma być napisane czy się dostaliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:26 Podejrzewam ze jeżeli nie zrobią zakładki WYNIKI REKRUTACJI to pewnie w tej zakladce wiadomosci od komisji, czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 09:44 A nie wiecie może czy na UJocie będą wywieszone takie "zwykłe", papierkowe listy przyjętych? Jeśli tak, to nie orientujecie się o której? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ogorkowa Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:45 Normalna wywieszka na pewno będzie, ale o której to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 09:49 sa juz wyniki na poszczególne wydziały na erk:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:52 Na ktore? Jakie progi? Na moich niestety nic nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:53 u mnie tez nic. a jaki dostałeś komunikat??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 09:55 na prawo,nie dostałam sie,ale pal je licho. jak klikacie na swoje kierunki to wam sie wyswietla,niestety na drugim kierunku jest dalej rejestracja wiec czekam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 09:58 A jaki masz drugi kierunek, jeśli można spytać? Masz jakąś informację, że jesteś na którymś miejscu na liście rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 10:00 tak,przypisali mi numer i prosza zebym sprawdzala komunikaty ale ja chce na histe:( ale nie ma wynikow poki co tam;( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:59 dostałem sie !!!! łaaa, od pazdziernika prawo :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 10:00 A co zdawałeś, ja poszła matura? I gratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:02 A wyswietlila sie wam tam koperta pod nazwa kierunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 10:04 mi sie nigdy koperta nie wyswietlala;) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 10:12 a na polonistyce jeszcze nie ma...;( a mi się już ręce trzęsą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:07 ang r - 86% , historia 92% i Wos 68% :) wiecie czy trzeba osobiscie złożyć dokumenty ? bo ja z daaaaleka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:09 Tak, trzeba osobiscie, chyba ze dasz komus notarialne potwierdzenie ze ten ktos ma pelnomocnictwo. To po prostu sprawdzaliscie kazdy kierunek za kazdym razem? A to jest w zakladce - wiadomosci od komisji rekrutactjnej czy jakos inaczej>? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 10:12 nie,poprostu od razu ci się wystwietla a na dole są te infa które widzisz przy wejsciu na konto,p[otwierdzenie rejestraacji itp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:16 upoważnienie musi być notarialne ?? proszę o odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:18 Tak, musi byc notarialne, innego nie przyjmuja. Ma to byc gwarantem, ze rzeczywiscie zapisujesz sie na ten kierunek, na ktory chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 10:11 obawiam sie ze tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:15 ok, dzieki :) Eh ja oczekuje nadal na psychologie... A mozesz powiedziec jaki byl prog na prawo? Tzn jaka mniej wiecej srednia z 3 rozszerzonych trzeba bylo miec? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pati Re: kiedy wyniki UJ IP: 213.17.128.* 14.07.09, 10:17 ogolnie powyzej 75% min z ang,histy i wos'u,ale to norma:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:22 ok, dzieki za info :) Ehh ja jeszcze sobie poczekam chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 10:27 u mnie to samo co wczoraj na IRK UW - ZAMULONE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:46 ja też sie nie mogę dobić.jak komuś z was się uda i beda wyniki faktycznie to niech da znac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m14 Re: kiedy wyniki UJ IP: 89.231.200.* 14.07.09, 10:47 Jak tam u was? ja już wyniki mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 10:50 Jaki kierunek? Po emotce domyślam się, że trzeba gratulować, więc gratuluję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m14 Re: kiedy wyniki UJ IP: 89.231.200.* 14.07.09, 10:52 filologia polska specjalność nauczycielska:) dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 10:58 tylko na nauczycielską składałaś? jakie miałaś wyniki matury i na którym miejscu pozwoliły Ci się one znaleźć? ja czekam na wyniki wok ale ciągle Błąd wczytywania strony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m14 Re: kiedy wyniki UJ IP: 89.231.212.* 14.07.09, 11:04 składałam jeszcze na komaparatystykę, ale tam była informacja tylko o potwierdzeniu rejestracji, a teraz już 'Błąd wczytywania strony' :] wynik 78,33 zagwarantował mi 84 miejsce, przypuszczam, że na 150 możliwych:) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:31 ja mam 81.34 ale to moje obliczenia wiec mogłam się pomylić Z tego co wiem, w ostatnich latach najtrudniej było się dostać na edytorstwo, następnie komparatystyka, wok i nauczycielska Ale na wok jest tylko 50 miejsc, choć paradoksalnie na komparatystykę 75 Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:38 udało mi sie zalogować i wejsc na strone erk ale nie mam zadnych powiadomien o rekrutacji Strona bez zmian:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:05 teraz to ja tez ani na strone nie moge wejsc ;/ Ehhh chyba sie predko nie doczekam psychologii... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (: Re: kiedy wyniki UJ IP: *.ksknet.pl 14.07.09, 11:18 Ja tez na psychologie, ale w nocy spałam dobrze i nadziei sobie wielkich nie robię =p xD ale mimo to poczekam może z Wami...tylko, że na stronkę w ogóle nie da się wejść..bu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:21 No ja tez nie moge wejsc. A moge spytac jakie masz wyniki z matury? Ja sie bardzo stresuje, dostalam sie do Poznania, ale mieszkam blisko Krakowa i nie chce wyjezdzac tak daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (: Re: kiedy wyniki UJ IP: *.ksknet.pl 14.07.09, 11:23 Mam na pewno dużo słabsze niż Ty, na uj złożyłam tylko z ciekawości, która będę na liście i czy warto spróbować poprawić maturę i za rok może się postarać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:26 Ale nie wiesz ile ja mam :P :) Ja mam srednia z 3 rozszerzonych 77%, w zeszlym roku by w ogole nie starczylo, ale w tym jest mniej osob, przez ograniczone kryteria rekrutacji, dlatego jeszcze sie ludze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:32 drodzi szczesliwcy którzy sie dostaliscie, czyu otrzymaliscie moze jakies potwierdzenie na pocztę?? bo moze jak sie nie da wejsc na strone ERK a wysylaja na poczte, to bede maila sledzic?? bo powiadomienie o rejestracji mi przysłali Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:33 Ale na jaki kierunek>? Ja sprawdzam tez poczte i nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:35 europeistyka i filologia angielska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (: Re: kiedy wyniki UJ IP: *.ksknet.pl 14.07.09, 11:34 To zacznijmy od tego, ze ja ang zdawałam w ogóle podstawowy więc to sporo obniża ^ ^ Myślę, ze masz spore szanse...choć to zależy wiadomo od tego jak poszła innym matura, może już ten wielki "bum" na psychologię powoli przechodzi i w tym roku będzie mniej osób? Choć podobno i tak jest najbardziej oblegana. Jeśli dostałaś się do Poznania to super:D Wiem, ze Kraków jest fajny i jak masz blisko to tym lepiej dla Ciebie, ale byłam w Poznaniu, podobało mi się, to też ciekawa przygoda studiować w innym mieście. W każdym razie, życzę powodzenia z ujotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:38 Dzieki za dobre slowa :) Wiem, ze to moze byc przygoda i tez bylam raz w Poznaniu - miasto ładne, ale nikogo nie znam i tu mam problem ;/ A ja raczej ciezko nawiazuje kontakty ;/ Eh no zobacze. Ula - ja tez dalam na filologie angielska (choc wiem ze sie nie dostane), ale watpie zeby przysylali wiadomosc na maila ;/ Musimy czekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:39 Wreszcie weszlam na swoje konto ERK, ale niestety ani wynikow z psychologii, ani z filologii angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ULA Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:46 właśnie weszłam na ERK. dostałam sie na europeistyke z 4 wynikiem,ale jesli jutro dostane sie na uniwerek ekonomiczny tez do kraka to rezygnuje z UJ, nawet jesli na filologie ang tez sie dostane wiec rezerwowi z europeistyki trzymajcie za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:48 Gratuluje swietnego wyniku:) I oczywiscie mam nadzieje, ze dostaniesz sie tam, gdzie rzeczywiscie chcesz (chociaz wydaje mi sie, ze skoro tutaj jestes 4, to jest to wiecej niz pewne:D) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:48 dlaczego wolisz ekonomiczny od uj? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 12:07 ULA: Co zdawałaś i jaki wynik z matur? BTW, gratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:46 wiecie czy upoważnienie musi być notarialne ? Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:51 No przeciez Ci juz odpisalam, ze musi. Wiem, bo juz przeszlam rekrutacje i wiekszosc z czasu, ktory spedzilam w sekretariacie podczas zapisywania sie na studia byla poswiecona rozmowie na temat "czemu najlepiej zapisac sie osobiscie a jak nie da sie rady to czemu upowaznienie musi byc notarialne". Zupelnie juz nie pamietam czemu rozmowa zbiegla na akurat taki temat, ale to chyba nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
arnoldos Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:21 A na jakim to wydziale ci powiedzieli ze pełnomocnictwo musi być poświadczone notarialnie? Bo moim zdaniem wprowadzono Cie w błąd- wystarczy pisemne upoważnienie , bez udziału notariusza. Przy prostych czynnościach prawnych nie trzeba latać do notariusza. to by była paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (: Re: kiedy wyniki UJ IP: *.ksknet.pl 14.07.09, 11:46 Nie znasz to poznasz :) ja sądzę, że na psychologii powinni być sympatyczni ludzie. Mam znajomego który twierdzi, że to właśnie w obcym mieście na studiach poznał najfajniejszych kumpli. Ja nadal nie mogę wejść na stronę. Cóż może sobie odpuszczę i zaglądnę za pare godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:49 Jeszcze czekam na wyniki, moze zdarzy sie cud. Nadziei tracic nie wolno... Ok dzieki za rozmowe, ja tez ide bo ide do pracy, sprawdze wieczorem. Powodzenia wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:54 dlaczego ekonomiczny??? bo tam bedzie mi sie trudniej dostac niz na UJ. satysfakcje mam z tego ze sie dostalam na najlepsza uczelnie w Polsce, ale ja w życiu wybieram tylko trudniejsze scieżki :) a taką bedzie ekonomiczny. trzymam za was kciuki, dzieki za mily poranek wspolnie spedzony i nadal czekam na wyniki fil.angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 11:57 Ale z tej angielskiej tak czy siak rezygnujesz, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cinder&smoke Re: kiedy wyniki UJ IP: 84.38.160.* 14.07.09, 12:01 Też czekam na wyniki z filo angielskiej. Tortura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 12:04 A jaka matura zdana?? Ja mialam po 86% z polskiego i angielskiego. Chyba to jednak nie wystarczy? Moze na drugi pobor... Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:05 A na co skladasz? Drzewko juz sie tak wymieszalo, ze nic nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 12:09 na filologie angielska. Szczerze mowiac, to raczej nie licze ze sie dostane - bardziej na to, ze ludzie porezygnuja z innych uniwersytetow na rzecz UJ i gdzies sie dostane:) Myslalam, ze matura calkiem ok mi poszla, a tu sie okazalo, ze nawet na UP jestem 220 na liscie... No ale coz. Trzeba czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 12:09 Taka prośba do osób, które mają już informację, że się dostały/nie dostały: jeśli możecie, to piszcie na jaki kierunek się dostaliście i jakie mieliście wyniki z matur. To da innym do myślenia i albo wzbudzi, albo rozwieje nadzieje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cinder&smoke Re: kiedy wyniki UJ IP: 84.38.160.* 14.07.09, 12:08 Matura raczej bez fajerwerków- 95 roz angielski, 78 roz polski. Zawsze zostaje ten drugi rzut albo lista rezerwowych, czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:11 nie przyjęli mnie na polonistyke;( Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:11 A na ktorym miejscu na rezerwowej jestes? I na jakiej specjalnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:15 na edytorstwie 118, a na wok jeszcze nie wiem bo nie chce się wczytac;( Tyle na ten temat czytałam, byłam raczej pewna ze na wok się dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 12:12 A jak matura zdana? I jaki prog? Moi znajomi skladali, to bym im chetnie przekazala. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:16 81.33 Polski rozszerzony miałam na 90%, ale zwalony wos bo tylko 64 Rozszerzone Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gohha Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:24 kurcze zablokowany ten uj i zablokowany - ja miałam z polka rozszerzonego 78 z wos 84........... i czekam, ciągle czekam........... Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:35 a na jaką specjalność? teraz żałuję, ze nie złożyłam jeszcze na nauczycielską A tak strasznie nie chce iść do Warszawy... Mam nadzieje,że przyjmą mnie z rezerwowej Odpowiedz Link Zgłoś
gohha2 Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 12:40 na edytorstwo i nauczycielską............ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 13:32 Co jest z tą stroną? Udaje się Wam chociaż wejść, czy cały czas Wam wyskakuje, że serwery są przeciążone? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cinder&smoke Re: kiedy wyniki UJ IP: 84.38.160.* 14.07.09, 13:33 Erk jest złem. Wie ktoś już coś o progu na anglistykę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uj Re: kiedy wyniki UJ IP: *.static.akk.net.pl 14.07.09, 13:42 Drodzy Kandydaci, w chwili obecnej trwa publikowanie wyników przez Komisje Rekrutacyjne. Osoby zakwalifikowane do przyjęcia na studia pierwszego stopnia lub jednolite magisterskie, dla których w dniu dzisiejszym następuje publikowanie list rankingowych, mogą dokonywać wpisów w terminie od 15 lipca do 20 lipca 2009 roku. Prosimy o połączenie z naszą stroną w godzinach wieczornych. bozz, ciekawe jaka bedzie różnica jak wszyscy wjadą na ta strone w godzinach wieczornych, znowu się przeciąży i tyle.. czy ktos juz moze dorwał wyniki na filologie angielska?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szach Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 14:08 jezuu, czeka mnie 9h jazdy pociągiem do Krakowa by tylko złożyć papiery ( wszędzie można wysłać tylko nie na UJ ) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pykpyk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 15:00 Men, nie narzekaj. Niektórzy oddali by duuuużo, żeby móc się pomęczyć te 9h, a mieć pewność, że są już studentami... ERK to faktycznie zło. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: caramella Re: kiedy wyniki UJ IP: *.chello.pl 14.07.09, 15:36 Działanie systemu erk ma za zadanie przyzwyczajenie przyszłych studentów do ogólnego syfu i zamieszania jaki panuje na tej uczelni, (chociażby o system usos ;] ). Czekam na wyniki z iberystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alice Re: kiedy wyniki UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:02 To wjedz na stronę Instytutu. www.filg.uj.edu.pl/ifr Nie jest napisane, ile osób przyjęli, ale jest lista rankingowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeżowa Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 15:29 Ulu ile jaki miałaś wynik z matury? Też składałam na Europeistykę ale na razie nie można się dostać do ERK... Ja tez zrezygnowałam z UJ tyle że na rzecz UP :) Więc nie ma się co tak dziwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 15:57 Oczywiscie sie nie dostalam na fil. angielska. To juz zaczyna sie robic nudne. Jak ktos sie dostal, to niech napisze jaki byl prog. I jak ktos ma jakiekolwiek wiadomosci na temat tego, ktora mniej wiecej pozycja na liscie rezerwowej ''ma'' jakies szanse na ''przebicie'' sie do przyjetych, to niech da znac. Ja jestem bardzo daleko, ale kto wie:) PISAC! Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 16:09 A na ktorym miejscu jestes? Dziala Ci konto ERK, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:17 co do mojej suropeistyki: polski 98,angielski 96, historia 74 wszystko rozszerzone gockab skoro piszesz ze sie nie dostalas to jaka mialas mature?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 16:24 86% polski rozsz. i 86% angielski rozsz. i jestem 222 na liscie. Teraz juz tylko licze, ze ludzie z UP zaczna sie przepisywac na UJ, bo tam jestem 220 na liscie. Wiem, ze moja matura nie jest jakas szalenie rewelacyjna, no ale myslalam, ze GDZIES sie dostane. I tak - konto mi dziala calkiem sprawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: caramella Re: kiedy wyniki UJ IP: *.chello.pl 14.07.09, 16:29 Dzięki Alice, nie widziałam. Dostana :))))))))) btw. pierwszy próg na iberystyke to po 94 % :O Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:30 kurcze, ja mam niby troche lepsze wyniki,ale niewiele ale skoro ty jestes dosc daleko na liscie to ja raczej tez sie nie zalape.trudno.na jeden kierunek na UJ sie zalapałam zczwartym wynikiem wiec jakby co jest sie czym chwalic. czekam na jutro na wyniki w ekonomicznym bo mi maxymalnie zalezy. ps. jakim cudem normalnie dziala ci konto?? nie masz komunikatu ze system jest przeciazony i prosimy o wizyte wieczorem?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gockab Re: kiedy wyniki UJ IP: 88.87.168.* 14.07.09, 16:35 O! Juz nie dziala :D Ale zdazylam wszystko sprawdzic co chcialam. A orientuje sie ktos moze jaki prog ostateczny byl w zeszlym roku? Moj wynik to 86. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolokorcia Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:46 zna ktoś progi na historie? Odpowiedz Link Zgłoś
gohha2 Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 16:52 się dostałam na polonistkę, socjologię, na edytorstwo na rezerwowej.......ale nie wiem, na którym miejscu jestem bo mnie wywaliło z systemu.............. strona znowu mi nie działa :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 16:55 No tak, raczej nieciekawie to wyglada. Mysle, ze tak z polowa przyjetych na UJ spokojnie zrezygnuje, ale watpie, zeby to bylo az 200 osob. Co do UP, to nie wiem, wiec nie bede sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:58 moi znajomi mieli na łódzkim wyniki o 12 po południu i sobie spoko posprawdzali,a UJ robi takie numery. moze ktos ma pomysl co to znaczy dokladnie "w godzinach wieczornych", bo dla mnie to znaczy,ze jak ludzie bedą już mieli nerwy w strzepkach. ps.skoro lista na filologie hiszpanska byla na stronie instytutu, to moze na ngielska tez wkrotce wrtzuca?? tutaj podaje link do instytutu fil. ang.www.filg.uj.edu.pl/ifa/kandy.php jesli ktos z fil.ang.wejdzie jakos w posiadanie listy lub uda mu sie zalogowac na stronce niech bezwłocznie da znać Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 17:29 Jak to jest, ze w przypadku tego samego niektorzy juz znaja wyniki rekrutacji a inni dalej nic nie wiedza? W przypadku anglistyki, nie sugerowalabym sie zupelnie romanistyka. To sa dwa osobne instytuty, z oddzielnymi komisjami rekrutacyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:29 Wie ktos jaki prog na psychologie?? Stronka caly czas jest przeciazona... A ja sie stresuje i stresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:52 strona mi wskoczyła!!! dostałam sie też na filologie angielską!!! miejsce w rankingu 24 :!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 17:55 Serdecznie gratuluje:) A moglabys powiedziec ile mialas punktow? I co teraz wybierzesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: urte Re: kiedy wyniki UJ IP: *.static.akk.net.pl 14.07.09, 17:56 161 miejsce na anglistyce.. ;( myślicie, że 110 osób zrezygnuje..? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 18:02 wiec: europeistyka - 91,05 ptk 4 miejsce w rankingu fil.ang powyżej coś 96ptk - 24 miejsce rankingu jak mowilam,jesli jutro dostane sie na uniwerek ekonomiczny to ide tam.jesli nie, to jeszcze nie wiem czy europeistyka czy filologia ale raczej: 70% europeistyka 30%filologia ale moje szanse na ekonomicznym sa spore, mimo ze zdawałam matme podstawową ale na 94% zatem, wiec mozecie sie czuc w miare bezpieczni ze zwolnie oba miejsca na ujocie. macie szczeście ze nie licze sobie kasy za odstepne hehe trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
guddzolk Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 18:18 Weszłam wreszcie na erk ;) Dostałam na psychologię na listę rezerwową, jestem 115., a ostatni przyjęty był na 102. miejscu, jak myślicie- mam szansę się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: herba Re: kiedy wyniki UJ IP: *.cdma.centertel.pl 14.07.09, 18:22 myślę że masz dużą szansę :) w ogóle to wypełniał już ktoś formularz po zakwalifikowaniu? nie wiecie czy trzeba podawac numer konta bankowego? bo prawdę mowiąc to go nie mam :P:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ankah Re: kiedy wyniki UJ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.09, 19:29 @herba- pewnie juz wypelnilas, ale nie, nie musisz wpisywac nru konta bankowego ;) 87 punktow i jestem na 20 miejscu na dziennikarstwie?! o co chodzi? wszystkich potencjalnych redaktorow gdzies wywialo czy co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szelka Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 19:48 a jaki próg na psychologię na Wydziale Filozoficznym? jest gdzieś lista? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mniemamze Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 18:23 aaaaaaaaaaaaaa :D dopstalam sie na psychologie obie i na dziennikarstwo:D tylko nie wiem co teraz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:01 Jestem na drugim miejscu listy rezerwowej na UJ na filologię polską spec. wiedza o kulturze. Drugi uniwersytet, na który składałam to UW. Do Warszawy mam 270 km, do Krakowa 150. W tym tygodniu muszę na wszelki wypadek jechać do Warszawy, złożyć dokumenty, po to by najprawdopodobniej, w przyszłym tygodniu znów tam jechać, wybierać dokumenty i zawozić na UJ. Ma to sens? Zaryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś
arnoldos Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:15 Nie ma to sensu moim zdaniem. Jesli nie chcesz studiowac w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:27 ale boje sie, ze cos sie stanie i jednak nie przyjmą mnie na ten UJ:/ prawdopodobieństwo duże, niemal 100% a co jeśli np niżej niz ja są osoby, które znajdą sobie odpowiednie znajomości itp? ostatecznie nikt nie zna listy przyjętych i nieprzyjętych... Jeszcze trochę a popadnę w paranoje z tymi szkołami:/ jeszcze tydzień i nareszcie wakacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnoldos Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:34 Teoria spiskowa :) Nie wiem jaki limit jest na ten kierunek co chcesz, ale jeśli więcej niż 60 to na 99,99% znajdą się dwie osoby, ktore mają inne plany :)Ale jeśli od tego zależy Twoj dobry sen to jedź-przy okazji moze cos zwiedzisz :) I jeszcze bym chciał poprawić niejaką plecionkę, która napisała bzdurę. Pełnomocnictwo dla osoby, która składa za nas papiery, nie musi być poświadczone u notariusza. Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd i narażac na koszty. Wystarczy zwykłe oświadczenie na piśmie z podpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjah Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:40 na tę specjalność jest 50 miejsc ale może jeszcze zadzwonię jutro do biura rekrutacji, to coś się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmia7 Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 19:49 Jestem 42 na rezerwowej na psychologie... Dostalam sie do Poznania i tam wysle dokumenty, ale myslicie ze jakims cudem bym wskoczyla na UJ? Czesc moze wybierze psychologie stosowana, czesc gdzies indziej, a czesc inny kierunek? Mam jakakolwiek szanse? :( Odpowiedz Link Zgłoś
arnoldos Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 19:49 Łatwo mi mowic, ale moim zdaniem 2 osoby zrezygnują :) Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kkk Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 19:45 humnie na europeistykę nie przyjęli, kurcze zostaje mi UP . jeszcze ostatnia szansa w listach rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jeżowa Re: kiedy wyniki UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 20:17 No mnie też nie chcieli na europeistyce.Głowa do góry na UP jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vectri Re: kiedy wyniki UJ IP: 82.113.121.* 14.07.09, 20:56 dostalam sie na kulturoznawstwo... otwieram wino i za wszystkich ktorym sie udalo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mornie Re: kiedy wyniki UJ 14.07.09, 22:09 a na jakie dokładnie? zwolnisz może gdzieś miejsca?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vectri Re: kiedy wyniki UJ IP: 82.113.121.* 15.07.09, 00:10 jezyk i kultura Slowian, nie nigdzie indziej nie zwolnie bo nie skladalam, koncze wlasnie studia w niemczech a te jako dodatkowe beda. pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś