Dodaj do ulubionych

Politologia czy historia? - UJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:14
Mam straszny dylemat bo nie wiem który z tych kierunków wybrać :( obydwa
interesują mnie tak samo. Po hist mogę zostać ostatecznie tym nauczycielem, a
po politologii... ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kara. Re: Politologia czy historia? - UJ IP: 194.187.72.* 16.07.09, 23:19
      Ja tam dostalm sie na politologie i sadze, ze cos wykombinuje po studiach ;) A
      na jakiej uczelni??

Moj kolega studjuje historie i jest strasznie zawiedziony. Dlatego jestem za
      politologia ;p
      • Gość: PP Re: Politologia czy historia? - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:25
        Pozastanawiaj się jeszcze jeden dzień i problem sam się rozwiąże:P
      • Gość: Kara. Re: Politologia czy historia? - UJ IP: 194.187.72.* 16.07.09, 23:49
        Nie zwrocilam uwagi, wybacz ;D To gratuluje, najlepsza uczelenia w Polsce ;P

Politologia rządzi ;P

Ja jestem na UAMie ;)
    • Gość: Bartek Re: Politologia czy historia? - UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:46
      Na Uniwersytecie Jagiellońskim (jak zresztą wspomniałem w temacie:p)
      • Gość: Asia Re: Politologia czy historia? - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 00:25
        studiuję historię w Krakowie,ale nie na UJ.Studia na pewno nie należą do
        najłatwiejszych,ale są bardzo ciekawe :) Szczerze to myślę,że ani po historii
        ani po politologii nie ma wielkich perspektyw,więc wybierz to co ci podpowiada
        serce :)
        • Gość: :) Re: Politologia czy historia? - UJ IP: 88.220.76.* 17.07.09, 01:13
          Ja bym wybrała politologię. Dla mnie ciekawsza;) i chyba wiecej perspektyw niż po historii!
          • Gość: Michał Re: Politologia czy historia? - UJ IP: *.proxnet.pl 17.07.09, 01:47
            No właśnie.Chyba....
            • Gość: :) Re: Politologia czy historia? - UJ IP: 88.220.76.* 17.07.09, 02:11
              Czepiasz sie.
              Nie CHYBA tylko NAPEWNO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka