Dodaj do ulubionych

obozy studenckie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 00:13
Nie mam planów na wakacje więc zastanawiam sie nad obozem studenckim
z jakiegoś biura podróży. Był ktoś z was na takim obozie? Jeśli tak
to czy polecacie jakiś konkretny obóz? No i mam pytanie czy nie
głupio jechać tam samemu?
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: obozy studenckie 20.07.09, 00:24
      > to czy polecacie jakiś konkretny obóz?

Najlepiej organizowany przez twoją uczelnię, od razu będzie element integracji ;]
    • Gość: bassienka Re: obozy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 23:14
      jedz na Krym z SKT! :) powiem Ci, że ja tam byłam w zeszłym roku i było mega! prawdzwie studenckie wakacje spędzone aktywnie, no i trafiła sie nie jedna imprezka...
    • Gość: bassienka Re: obozy studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 23:25
      jedz na Krym z SKT! :) powiem Ci, że ja tam byłam w zeszłym roku i było mega! prawdzwie studenckie wakacje spędzone aktywnie, no i trafiła sie nie jedna imprezka...
      • Gość: Arek Re: obozy studenckie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.13, 13:23
        Bułgaria- tam napewno duzo nie wydasz, a pogoda gwarantowana!!!

turystykastudencka.pl/p/25/599/Sloneczna-Bulgaria-Obzor
    • 5agnihotra Re: obozy studenckie 24.06.13, 10:48
      polecam 100denciaka - www.100denciak.pl wyjazdy do Grecji, Bułgarii i Chorwacji, 13 dni za 699 pln w przejazdem, zakwaterowaniem i imprezami w cenie
    • Gość: ania Re: obozy studenckie IP: *.icpnet.pl 23.07.13, 16:49
      ja kolejny rok z rzędu mam zamiar jechać z piotrem od wakacji, byłam wcześniej i super się bawiłam Fajna atmosfera, świetne imprezy i biuro które od dawna istnieje na rynku i ma już swoją markę. Jak patrzę na ich produkt obozy młodzieżowe to już wyobrażam sobie co będzie się działo na studenckim wyjeździe nie mogę się doczekać -jadę do Grecji i płacę tylko 699 zł właściwie mniej bo dostałam kod rabatowy na 5 % rabatu pisząc na magda@piotrodwakacji.pl
      polecam
      www.piotrodwakacji.pl , facebook.com/studenckiewakacje
      • Gość: Kasia Re: obozy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 14:01
        O świetnie, że mówisz! Własnie szukam info na ich temat!
        Serio jak napisze emaila (magda@piotrodwakacji.pl) to dostane zniżkę? A nie wiesz czy jak chcemy jechac ekipa wieksza to dostaniemy wszyscy rabat?
        www.facebook.pl/studenckiewakacje dobrze szukam, nie?
        • Gość: ania Re: obozy studenckie IP: *.icpnet.pl 29.07.13, 21:28
          witaj
          aby dostać rabat musisz napisać na tego maila a później kod który dostaniesz wpisać w czasie rejestracji , ja tak zrobiłam i dostałam tańsze wakacje
          nie wiem jak to jest z grupą bo ja jadę ze swoim chłopakiem ale myślę ze więcej informacji znajdziesz na ich stronie www.piotrodwakacji.pl
          • Gość: Kasia Re: obozy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 18:13
            już napisałam i dostałam rabat. dzieki.
            polecam;)
            • Gość: Agnieszka Re: obozy studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:39
              byłam raz z "Piotrem od wakacji" i dziekuję bardzo - ODRADZAM.

syfiaste pokoje, naciągany program i atmosfera "zapłaciłeś to się odczep"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka