Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt!

23.12.03, 10:43
I cisza zapanowała na MISHowym forum... Tak czy owak, mam cichą (nomen omen
:P) nadzieję, że ktoś tu jeszcze zagląda, dlatego życzę Wam wszystkim ciepłych
i pogodnych Świąt, pełnych radosnej atmosfery, mnóstwa prezentów, odwagi
snucia nawet najdziwniejszych i najbardziej absurdalnych wizji, po czym
wprowadzania ich w czyn. Wejścia w nowy rok z uśmiechem i przejścia go z tym
uśmiechem aż do końca. I sukcesów we wszystkim, do czego się tylko
zabierzecie, niekoniecznie związanych z MISHem. A na koniec - także tej
odrobiny determinacji, żeby zaglądać na to forum od czasu do czasu i napisać
chociaż parę słów, aby ożyło ono. :)))
Pozdrawiam

Vilya. :)
Obserwuj wątek
    • tawananna Re: Wesołych Świąt! 28.12.03, 13:53
      Również życzę Wesołych Świąt (choć już po Świętach ;)). Zaglądam na forum, ale
      nic nie piszę, bo nikt nic nie pisze ;). Błędne koło:)
      • vilya1 Re: Wesołych Świąt! 28.12.03, 15:24
        Wniosek jest jeden - trzeba to zmienić. :)
        • raymond.new Re: Wesołych Świąt! 29.12.03, 20:24
          Widzę jeden problem. Nie wiem czy istnieje coś takiego jak wspólnota MISHowców
          (łączy ich w zasadzie tylko to, że w klasie maturalnej porobili różne
          olimpiady albo okazali się tak świetni, że dostali się nawet i bez olimpiady).
          Żyją osobno, krążą po różnych wydziałach, ze studentami właśnie tych wydziałów
          nawiązują znajomości. Różnie też radzą sobie na studiach. W rezultacie okazuje
          się często, że po pięciu latach to zwykli studenci, którzy zrobili minimum
          programowe na dwóch kierunkach.
          Sam MISHowcem nie jestem, nie wiem więc, czy powinienem zabierać na tym forum
          głos, ale skoro takie pustki to chyba wolno...
          • vilya1 Re: Wesołych Świąt! 29.12.03, 20:32
            Nie zgodzę się z Tobą do końca. Fakt faktem, że czasami brakuje mi tej
            MISHowej wspólnoty, jakiejś szerszej integracji, że z zazdrością patrzę na
            znajomych, którzy mają na studiach swoje grupy, którzy nawiązują nowe
            znajomości, mające szanse rozwinąć się dużo szybciej i pełniej niż te niepewne
            MISHowe... Jednak jest również faktem, że najbliżsi mi ludzie, których
            poznałam na studiach, to sami MISHowcy, którzy trochę na przekór wszelkim
            regułom postanowili się integrować we własnym gronie. I dobrze nam tak. :)
            Co do radzenia sobie i tego, co MISHowcy osiągają, zgoda. MISH ma swoje
            zalety, ma też i wady - czasami w tej bieganinie na nic więcej nie starcza
            czasu. :/ Ale przecież można próbować to zmienić. :)
            Pozdrawiam ciepło i zapraszam do częstszego wypowiadania się :P :)

Vilya. :)
    • vilya1 Re: Wesołych Świąt! 10.04.04, 12:41
      Ponieważ doszłam do wniosku, że tworzenie nowego tematu, co by życzenia złożyć,
      większego sensu nie ma, więc wracam do tego. Życzę Wam wszystkich pięknych,
      pogodnych i rodzin Świąt, bez zaMISHania, z chwilą wolnego czasu dla wszystkich
      Waszych bliskich, przyjaciół, a także dla siebie samych. Życzę Wam tego, żeby
      te kilka dni dało Wam energię do dalszego trwania i pozwoliło zrealizować plany
      w każdej sferze życia. :)
      Pozdrawiam

Vilya.
      • kochlowitz Re: Wesołych Świąt! 10.04.04, 23:01
        Witajcie!

I mnie przychodzi sklecić kilka zyczliwych słów świątecznych życzeń. Obyście
        mogli zawsze znajdować szczęście i moc stając po stronie Dobra i Pokoju. Niech
        szczęści i darzy się Wam obficie i obyście nigdy nie stracili wiary, że wiara
        czyni cuda.
        Alleluja!
        marcin
        • tawananna Re: Wesołych Świąt! 10.04.04, 23:27
          A ja... chyba nie wyjdę zbyt daleko poza standardową formułkę: "Wesołych
          Świąt!". Nie jestem dobra w składaniu życzeń :). A więc... Wesołych Świąt! Oby
          Wam się wszystkie marzenia spełniły! I samych pozytywnych stereotypów MISH-
          owców! ;)
    • tawananna Re: Wesołych Świąt! 08.01.05, 01:09
      up
    • tawananna Re: Wesołych Świąt! 04.12.05, 19:30
      up :)
    • vilya1 Re: Wesołych Świąt! 23.12.05, 15:27
      Hm, widzę, że po raz kolejny to mi przychodzi kontynuować tradycję. ;)
      Cicho... cicho... cichutko...
      Za oknem, przynajmniej u mnie, zupełnie nieświątecznie, ale w tle świąteczny
      album Franka Sinatry, który wprowadza mnie we właściwy nastrój. Chciałabym więc
      życzyć Wam wszystkim spokojnych, pogodnych Świąt, wiążących się także z
      prawdziwym wypoczynkiem, następnie zaś udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego
      Roku. :)

Vilya.
      • scobin Re: Wesołych Świąt! 24.12.05, 09:01
        Ja też, ja też!

Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym nowym roku. Spełnienia egzaminów. I wszystkiego, czego Wam trzeba.

Merry holiday, tej! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka