Dodaj do ulubionych

Cohn-Bendit pedofilem??

15.01.05, 22:15
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2495757.html
- No teraz to dopiero mu lewactwo wskoczy na głowę i nie uchroni go przezd
lewackim gniewem nawet fakt popierania bezbożnej skądinąd eurokonstytucji.
Ale jesli to prawda no to mozemy sie spodziewać ze niebawem ruszy kampania
legalizacji pedofilii...w niezłe bagno nas eurofanatycy wpakowali...
Obserwuj wątek
    • yossarian18 Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 15.01.05, 22:54
      Cohn-Bendit to kumpel Michnika.
      Sczerze mówiąc to nie rozumiem w czym problem.
      Ci Zieloni walczą o legalizację wszelkich możliwych patologii, więc gdy ich
      lider okazuję się być pedofilem to skąd to wielkie oburzenie?
      • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 15.01.05, 23:35
        Ale z tego artykułu nie wynika, że on jest pedofilem...
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 00:21
          prof Buttiglione to sugeruje...a czy to jest prawda tego nie wiem dopóki nie
          pojawią sie nowe informacje w tym temacie to wstrzymam sie z ferowaniem swojej
          opinii
          • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 00:34
            I myślę, że dobrze zrobisz:)
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 01:07
              oj! coś jest chyba na rzeczy...
              Cohn-Bendit napisał w jednej z książek, że nawet małe dzieci mają swą
              seksualność"..
              info.onet.pl/1038502,12,item.html
              • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 01:09
                To było w tytułowym artykule. Chyba isę nie przyłożyłeś do lektury;) Nie wiem co miał na myśli i nie wiem jak się to ma do rzeczywistości. Nie mnie to osądzać. Zdaje się jednak że 1 zdanie to za mało.
        • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 08:21
          Z artykulu moze i wprost nie wynika- ale zapewne dlatego ,ze autorka notatki z
          wybiorczej 'zapomniala' przytoczyc odpowiednie fragmenty z tej ksiazki Cohn-
          Bendita, w ktorej opisuje on "dziecieca seksualnosc"
          • kawowy.mlynek Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 12:52
            maaax napisał:

> Z artykulu moze i wprost nie wynika- ale zapewne dlatego ,ze autorka notatki
            > z wybiorczej 'zapomniala' przytoczyc odpowiednie fragmenty z tej ksiazki Cohn-
            > Bendita, w ktorej opisuje on "dziecieca seksualnosc"

Czy możesz przytoczyć te "zapomniane" fragmenty?
            To może wiele wyjaśnić.
      • gregorak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 11:51
        yossarian18 napisał:
        > Ci Zieloni walczą o legalizację wszelkich możliwych patologii, więc gdy ich
        > lider okazuję się być pedofilem to skąd to wielkie oburzenie

Czy możesz podać źródło informacji na podstawie, którego stwierdzasz, że
        Zieloni domagają sie legalizacji pedofilii?
        • yossarian18 Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 12:06
          Domagają się legalizacji tzw. homoseksualizmu. A od pedalstwa do pedofilii już
          tylko krok-te środowiska wzajemnie się przenikają.
          • gregorak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 12:37
            yossarian18 napisał:

>Domagają się legalizacji tzw. homoseksualizmu. A od pedalstwa do pedofilii
            >już tylko krok-te środowiska wzajemnie się przenikają.

Po pierwsze: czyli nie jest prawdą, że Zielni są za legalizacją pedofilii.
            Po drugie: nie zgadzam sie z Tobą. Homoseksualizm i pedofilia to nie to samo.
            To tak, jakby napisać, że skoro ja jestem hetreresekualny, to na pewno też
            gwałcę małe dziewczynki.
            • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 15:29
              Faktem jest że jedyny dowód jaki dotąd słyszałem w tej kwestii, to to że wśrdó homoseksualistów istnieje relacja silniejszy słabszy. A więc:
              1. czy zawsze istnieje taka relacja
              2. proszę udowodnić że pociąg do mężczyzn może się przenieść na dzieci.
              Tyle.
              • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 15:38
                pederastia to zboczenie, dla ktorego wiek "partnera" (czy- ofiary) nie ma
                znaczenia
                • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 17:36
                  No to pederastia. Masz rację. A jak to się ma do homoseksualizmu?
                  • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 20:38
                    Czlowieku w kazdej normalnej encyklopedii pzreczytasz chyba, ze pederastia
                    to "meska", a lesbijstwo to "zenska" odmiana homoseskualizmu -
                    • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 21:55
                      Pardon, kropłem się.
            • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 15:37
              nikt nie napisal, iz niemeiccy Zieloni sa za legalizacja pedofilii , napisal,
              iz sa za legalziacja zboczen, i stad domniemanie, ze i za tym

a tobie radze pozbadz sie takiej maniery zadawania pytan jak ubecki sledczy,
              jak masz inna opinie to postaraj sie ja sam uzasadnic, polemizowanie jedynie za
              pomoca zadawania (podchwytliwych w twym mniemaniu) pytan staje sie dla rozmowcy
              uciazliwe i nudne..
              • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 17:38
                Maaxie, ale pedofilia i homoseksualizm to inna sprawa. Homoseksualista grzeszy przeciw Bogu praktykując seksualnie zgodnie ze swoją orientacją. Pederasta krzywdzi dziecko.
                • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 20:40
                  Kazdy pederasta (=homos "meski") to z zalozenia pedofil- ktorego ofiarami sa
                  chlopcy.
                  • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 16.01.05, 21:56
                    No to wtacamy do mojego pytania. Jakiś dowód?
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 10:53
                      prof Buttiglione nimi dysponuje mam nadzieję ze w krótce wszystkiego się dowiemy
                      • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 13:56
                        Choczi mi o to:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=19497078&a=19511591
                        • maaax Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 19:15
                          Nie pamietam, czy tobie ,czy gregorakowi (a moze to to samo?) powiedzialem,aby
                          sobie odpuscic zadawanie pytan w stylu wioskowego detektywa - nikt nie bedzie
                          tobie tu dawal ;'dowodów' na rzeczy powszechnie znane=-
                          pederasta odczuwa pociag do mezczyzn BEZ WZGLEDU na wiek -
                          • humbak Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 22:22
                            Nie Maaax. Jesteś pierwszą osobą od której słyszę tezę, że homoseksualista czuje pociąg do dzieci. Co więcej, nie słyszałem o zbyt wielu przypadkach homoseksualistów wykorzystujących dzieci. Postawiłeś tezę. Udowodnij ją.
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 28.01.05, 21:25
                              nie słyszałemś? a Wojciech K? nie słyszałeś o tej głosniej aferze?
    • yossarian18 Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 16:54
      www.nczas.com/?a=show_article&id=2324
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 20:53
        jak myslisz? czy ten pan naprawdę jest pedofilem?
        • yossarian18 Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 18.01.05, 22:24
          Nie wiem. Może uprawiał pedofilię, ale już teraz nie jest czynnym pedofilem. A
          może z kumplem Michnika było tak jak z Polańskim, który zgwałcił nastolatkę??
          W lewacko-goszystowskim środowisku Cohn-Bendita takie rzeczy to raczej
          normalka.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Cohn-Bendit pedofilem?? 20.01.05, 12:45
            a to by oznaczało ze zboczeń seksualnych nienależy traktowac jak chorób..jakis
            czas temu 16stolatek zgwałcił 12latka a zrobił to dlatego bo ten 12latek nie
            miał kasy więc chciał go ukarać..gdyby ten kasę miał zostałby tylko
            obrabowany...a wiec gwałt w afekcie...to tylko obala twierdzenie że
            homoseksualizm jest wrodzony...mozna by powiedzieć okazja czyni pedałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka