11.01.05, 19:58
Wysylam Ci maila, na Twoj adres w o2, skonczyl juz mio sie limit sms w bramce
plusa. Nie lam sie, dobrze sobie radzisz, juz dawno mnie znalazlas. Po prostu
naciskaj na "pokaz tresc wszystkich" i ukaza ci sie wszystkie posty, a jak
nadusisz "odpowiedz" to bedzieszmogla sie dopisac. Jakby co pytaj o
instrukcje sasiada, zakladam ze u niego jeste, w koncu to madry czlowiek.
Obserwuj wątek
    • gradufka Mam nadzieje 11.01.05, 20:25
      ze podochodzily do Ciebie moje smsy. juz odblokowalo mi bramke, a niestety
      saldo w telefonie mam puste i nie moglam Ci nic napisac.
      Skad ten Twoj nick?
      Jestes u Sasiada? Pozdrow go ode mnie?
      • sible Re: Mam nadzieje 11.01.05, 20:27
        No mam nadzieję że teraz jakoś pójdzie. Ten mój nik to z reklamy serków sible
        ble ? aaaa walbą ble
      • sible Re: Mam nadzieje 11.01.05, 20:28
        Jestem u nas my mamy przecież internet a biedny Przemullo jest w Warszawie na
        szkoleniu.
        • gradufka Kubicki tez jest? 11.01.05, 20:30
          Jestes w P., prawda?
          Jak tam Obcy?
          • sible Re: Kubicki tez jest? 11.01.05, 20:32
            Kubcio też jest przed chwilą ćwiczył na sztangach, które zrobił ze słoi do
            których nalał meton, leży teraz jesteśmy razem w Poznaniu
          • sible Re: Kubicki tez jest? 11.01.05, 20:33
            Czyżbyśmy już rozmawiały ? Naswet jeśli teraz się porozumiewamy to jak
            nastęonym razem skąd wiedzieć że jesteś na forum ?
    • sible Re: Sible 11.01.05, 20:30
      No juz zaczynam chyba trochę rozumieć (chyba) to czekam na jakąś odpowiedź od
      Ciebie to będzie znaczyło że sie porozumiewamy.
      • gradufka Zdolna dziewczynka? 11.01.05, 20:33
        To nie jes czat, tylko forum.
        Fora dzialaja inaczej, chyba.
        Na czatach sie nie znam, nie uzywalam zadnego.
        Pamietaj, serku, ze to co piszesz moze czytac caly swiat.
        • sible Re: Zdolna dziewczynka? 11.01.05, 20:35
          Cały swiat to nawet miło taki komplement? A czy czat nie byłby lepszy te forum
          to taka dziwna forma, nie na mój tok myślenia.
        • gradufka Tytul porzedniego 11.01.05, 20:35
          mojego posta nie mial byc znakiem zapytania tylko stwierzdeniem.
          Jak to mi sie czesto zdarza, najpierw puszczam w swiat, potem mysle.
          Serku, tesknie za wami, wszystkimi. Wiesz o tym.
          • gradufka Czat to za duzo jak dla mnie. 11.01.05, 20:37
            No wlasnie caly swiat bedzie mogl Cie poznac i moze przyjdzie kupowac w Twoim
            sklepie.
            • sible Re: Czat to za duzo jak dla mnie. 11.01.05, 20:40
              Mnie sie zdawało że czat jest o niebo prostrzy, ale jeśli wszyscy przyjdą do
              mojego sklepu to warto sie męczyć na tym czymś. No a w sklepie to bedzie
              mnstwo artykółów. Mydło i powidło.
          • sible Re: Tytul porzedniego 11.01.05, 20:38
            Żeby ja to pojać miałą wszystko to się tak namyśleć muszę że strach, ale
            zaczynam rozumować. chyba
          • jacek.placek1 Re: Tytul porzedniego 12.01.05, 23:07
            Ja za Tobą też Gradufka ... tęsknię
        • sible Re: Zdolna dziewczynka? 11.01.05, 20:36
          oo rany u nas strajkują kolejarze i pociąg gdzieś z ludźmi zatrzymali i była
          jakaś pani w ciaży i sie popłakała biedna ta pani.
          • gradufka Re: Zdolna dziewczynka 11.01.05, 20:39
            A ta pani w ciazy, to ja ja znam, czy to jakas obca?
            No i co z tym Obcym?
            Kiedy bedzie?
            Kiedy rusza biznes?
            • gradufka Dzienks, ze sie 11.01.05, 20:41
              poswiecasz, ze tak myslec tutaj musisz. Jak bede bezrobotna to mnie zatrudnisz
              jako sprzataczke, albo pomoc ekspedientki?
              • sible Re: Dzienks, ze sie 11.01.05, 20:45
                Ano chętnie. Dziś np. do Przemcia takiego sma napisałam : "Mosza ! Chodź no tu
                ze ścierą bo pies się zesrał na środku sklepu" no i Przemulcio sie nie odzywa
                mógł się obrazić chyba do niego zadzwonię i wybadam go
            • sible Re: Zdolna dziewczynka 11.01.05, 20:42
              AAA to obca baba była ale rozumiem ją że płakała bo w ciąży to się jest takim
              trochę beksą. No dziecie będzie na koniec marca 28 na Wielkanoc na Zająca, to
              se żartuję że z zajeczą wargą się urodzi. A interes ma ruszyć od początku
              lutego, a ja z moim gabinetem, który miał być na zapleczu to dzięki dzieciakowi
              nie muszę jeszcze zaczynać i tak mi sie nie chce.
              • gradufka No, ale przeciez gabinet 11.01.05, 20:44
                bylby sto razy fajniejszy!!! Nie zalujesz?
                • sible Re: No, ale przeciez gabinet 11.01.05, 20:45
                  gabinet będzie tylko trochę później i dobrze bo mi sie nie chce pracować nawet
                  sie cieszę że mam wymówke w postaci dziciara
                  • gradufka A dizeciar 11.01.05, 20:47
                    bedzie mial normalne imie, czy imie w styku nazwa konserwy od puszek?
                    Wiesz, wczoraj widzialam kolo smietnika prawie nowe wyrzucone kozaki i
                    pomyslalam o tobie i o tekstyliach...
                    • sible Re: A dizeciar 11.01.05, 20:57
                      to miło że mnie wspominasz niestety w Z.G tekstylia polikwidowali a w zamian
                      zrobili niby polski czerwony krzyż ale i tak to idzie do lumpexu, tylkko że ty
                      chyba nie będziesz miałą miejsce w samolicie,wiec lepiej nic nie brać. Włąsnie
                      matka do mnie dzwoniła istraciłąm wątek
                • sible Re: No, ale przeciez gabinet 11.01.05, 20:46
                  No i już mu po śmietnikach wyprawkę zbieram, nie mama zamiaru inwestować
                  zanadto. Już czekam na ubrania od kuzynki z Niemiec.
                  • gradufka Ja tez 11.01.05, 20:48
                    poogladam tu smietniki, moze jaki sliniak sie znajdzie. Zawsze zagraniczny,
                    nawet jesli ze smietnika.
                    • gradufka powiedz Kubickiemu, 11.01.05, 20:50
                      ze chce mu wyslac mail, tylko nie mam adresu, wiec niech do mnie cos wysle.
                      • sible Re: powiedz Kubickiemu, 11.01.05, 20:58
                        już mu o tym właśnie powiedziałąm i powiedział "yhy"
                    • sible Re: Ja tez 11.01.05, 20:55
                      ooo rany to byłoby wspaniale mieć hiszpańskie gadźety, ale ten film exytra ,
                      baba mówi:"Niech Cie nie zmylą moje wibratory i kajdanki tak naorawdę jestem
                      wrazliwą dziewczyną" I mówiła też jak kradnie ciuchy ze sklepu, a o siostrze
                      mówiła że ma przetłuszczone włosy, i bluzgała odpieprzcie Cie się wołałą
                • sible Re: No, ale przeciez gabinet 11.01.05, 20:50
                  ale fajny film jest baba mówi do faceta : "Spadaj łysa szumowino" No a facet
                  żałował że nie był sobrym kryminalistą nawet dilerem nie był, strasznie tam
                  bluzgają i mówią to co myślą
                  • gradufka A ja czytam 11.01.05, 20:56
                    ksiazke : "Krew w jeziorze". Tam jest szumowiana, ale jeszcze nie znalezli.
                    Szukaja.
                    A Minius jak zawsze w ksiegach?
                    • gradufka A zaraz w twoim filmie bedzie scena jak z Markiza? 11.01.05, 20:57
                      • sible Re: A zaraz w twoim filmie bedzie scena jak z Mar 11.01.05, 21:01
                        noo chyba tak, jest to dobry film zaraz Ci coś z niego zacytuję, ale tak
                        bluzgają że nie nadążam
                    • sible Re: A ja czytam 11.01.05, 21:00
                      chyba tak i się odchudza i blada była, ale dawno jej nie widziałam, a ona
                      niedawno do mnei dzwoniła, no a ja jej też proponowałam posadę sklepow3ej ale
                      jeszcze nie dała odpowiedzi, a tak narzeka na bezrobocie
                      • gradufka Przeciez jej juz i tak prawie nie bylo- taka chuda 11.01.05, 21:03
                        A poza tym, przeciez jeste robotna, tyllko tyle ze marnie platna.
                        • gradufka Ale za duzo nie bluzgaj. 11.01.05, 21:04
                          Jakl chcesz to pozbiieram dla ciebie bluzgi hiszpanskie z tlumaczeniem.
                          • sible Re: Ale za duzo nie bluzgaj. 11.01.05, 21:08
                            chętnie a co znaczy karamba ?
                        • sible Re: Przeciez jej juz i tak prawie nie bylo- taka 11.01.05, 21:09
                          ona już chyba teraz zrezygnowała z pracy bo chce sie w tym czasie uczyć
                      • sible Re: A ja czytam 11.01.05, 21:07
                        A w Warszawie wschodniej były dziś strajki kolejarzy i jutro będą chyba większe
                        • gradufka kolejarze strajkuja bo: 11.01.05, 21:08
                          • gradufka kolejarze strajkuja bo: 11.01.05, 21:08
                            -chca wiecej pieniedzy,
                            -walcza o obnizenie cen biletow dla konsumentow? :)
                            • sible Re: kolejarze strajkuja bo: 11.01.05, 21:10
                              bo chyba chcą ich zwolnić i wciaż jest coraz mniej połączeń no i pieniądze idą
                              do urzędników kolei a pracowników takich jak motorniczy to by zwalniali i
                              zostali by tylko urzędnicy kolejowi, a kolei by nie było, chyba coś takiego
                              • gradufka Sible, 11.01.05, 21:14
                                nie wiem czy zauwazylas, ale jest tu na forum watek "Opowiadanie o grzybie",
                                jest wzglednie oblesny, tak jak lubisz, mozesz dopisac ciag dalszy do tego
                                opowiadania. Nie koniecznie teraz, ale jak znajdziesz czas.
                                • sible Re: Sible, 11.01.05, 21:18
                                  bardzo chętnie dopisze ale nie teraz,
                            • sible Re: kolejarze strajkuja bo: 11.01.05, 21:12
                              w Polsce taka korupcja jak nie wiem co
                              • columbia no i wreszcie mamy wątek społecznie zaangażowany 11.01.05, 21:15
                                ...na ostatnim spotkaniu nudziarzy zastanawialiśmy się, dlaczego na nudzie nie
                                ma watków zaangażowanych i społecznych.....Tempe nawet proponował, aby taki
                                wątek założyć....ale tego nie zrobił.....może to zbyt ekscytujące?...
                                ; )
                                • sible Re: no i wreszcie mamy wątek społecznie zaangażow 11.01.05, 21:21
                                  ależ nie to stresujące trzeba sie odgraniczyć zwłaszcza od polityki
                              • gradufka A w Hiszpanii to nie wiem, 11.01.05, 21:16
                                ale tu jest ogolny zlew urzedniczy na prostego czlowieka, czyli na mnie.
                                I jak chce sie cos zalatwic, to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.
                                Za to sa palmy.
                                • gradufka Spolecznie zaangazowany 11.01.05, 21:17
                                  A moze zmysla wraliwosci spolecznej mamy w zaniku. ja przyznaje, ze na ogol sie
                                  nie wypowiadam na tematy prawdziwie powazne, bo obawiam sie, ze niewiele mam do
                                  powiedzenia.
                                  • sible Re: Spolecznie zaangazowany 11.01.05, 21:20
                                    czy to tekst do mnie bo wyobraź sobie straciłąm wątek bo mnie na chwile
                                    wyrzulili pewnie za te przekleństwa, ale to nie ja je wypowiadam tylko film,
                                    który jest bardzo ciekawy ta jedna zatruła siostrę
                            • sible Re: kolejarze strajkuja bo: 11.01.05, 21:17
                              oto fragmenty filmu cytuję :
                              nie nazywaj mnie dziwką ty mała dziwko
                              -masz niewyparzoną gębę
                              -nienawidzę tych mioch długich zniszczonych włosów
                              -ale tu bajzel
                              Przyszedł jakiś facet
                              -nie zabierzesz mi siostry ty pidofilu !
                              • columbia a co to za film? 11.01.05, 21:19
                                i czy polskiej stacji jakiejś?...to może też sobie obejrzę
                                • sible Re: a co to za film? 11.01.05, 21:22
                                  to jest film zagraniczny, bardzo konkretny leci teraz na tele5
                              • gradufka Tylu bluzgow dawno juz nie widzialam. Fe! 11.01.05, 21:19
                                Cenzura Ci je moze powycinac.
                                Cenzura, to tez temat na watek spolecznie zaangazowany. Watek o sercach Owsiaka
                                tez mogl byc zaagazowany ale go skrzywilismy, no i mielismy foki...
                                • sible Re: Tylu bluzgow dawno juz nie widzialam. Fe! 11.01.05, 21:23
                                  nie za bardzo rozumiem jakie foki ? o właśnie chcą pochować te siostre na
                                  cmentarzu zwierząt jako psa, extra co ?
                                • columbia Re: Tylu bluzgow dawno juz nie widzialam. Fe! 11.01.05, 21:23
                                  ...ale foki przepadły bardzo szybko......

myślę, że my po prostu jesteśmy nudnie niezaangażowani.....
                                • gradufka Zalozylam osobny watek na bluzganie. 11.01.05, 21:23
                                  Zebys sobie Silbe mogla pisac. za piec min. sobie ide, wyrzucaja mnie.
                                  • gradufka Nie mialabym nic 11.01.05, 21:25
                                    przeciwko pochowaniu mnie jako psa. Groteska przez zycie az po smierc.
                                    • sible Re: Nie mialabym nic 11.01.05, 21:28
                                      no w sumie to potem nieważne ja bym chciała oddać narządy a z włosów powinni
                                      wypchać materac, a skoro mam tłuszcz to czemu nie zrobić by mydełka
                                      ależ Ty jedsteś wielodzielna tak spacerujesz pocyberprzestrzeni komputreowej
                                      jak po zwykłym chodniku
                                      • ja.s Re: Nie mialabym nic 11.01.05, 21:42
                                        Chyba przegielas.
                                        • tempe Re: Nie mialabym nic 12.01.05, 22:46
                                          dlaczego?
                                          to wydaje sie całkiem racjonalne
                                          a czy Sible miałaby coś przeciwko rozwleczeniu zewłoka przez wściekle głodne koty?
                                          a czysty szkielet do akademiji
                                    • sible Re: Nie mialabym nic 11.01.05, 21:30
                                      Ja też niedługo idę kompać się no bo jutro mam 2 sprawdziany a może i 3 będę
                                      pisać, i nic jeszcze nie umiem.
                                      Co prawda mam pewien system ale muszę sie trasznie nagłówkować a nie lubię
                                      myśleć
                                    • sible Re: Nie mialabym nic 11.01.05, 21:33
                                      to ja już kończę idę do nauki i jednocześnie będę ogladać film, bo jest
                                      genialny
                                  • sible Re: Zalozylam osobny watek na bluzganie. 11.01.05, 21:26
                                    wyrzucają za co, ale ten film ma fajną muzykę to naprawdę dobre kino,
                                    prawdziwe, ale nie przytłaczające
                                • sible Re: Tylu bluzgow dawno juz nie widzialam. Fe! 11.01.05, 21:25
                                  opowiedz czy wiesz kiedy wracasz i czy chodzisz do jakiejś szkoły hiszpańskiej?
                                  • gradufka Re: Tylu bluzgow dawno juz nie widzialam. Fe! 12.01.05, 14:52
                                    Nie wiem kiedy wracam. Chodze na Univers, ale nie zawsze docieram na wyklady.
                                    Trzeba bylo przyjechac, kiedy jeszcze moglas, to bysmy sie zobaczyly.
        • jacek.placek1 Re: Zdolna dziewczynka? 12.01.05, 23:06
          używałaś, u mnie na stancji ... na Hetmańskiej, nie pamiętasz?
    • tempe to jest mój ulubiony wątek 12.01.05, 22:47
      mam nadzieję ze będzie się rozwijał
      • columbia Re: to jest mój ulubiony wątek 12.01.05, 22:48
        wartki jest...i na odpowiednim poziomie absurdu i chaosu
        • tempe Re: to jest mój ulubiony wątek 12.01.05, 22:52
          i z wyjatkiem pierwszego postu
          wszystko w godzinę
          !!!
          • columbia Re: to jest mój ulubiony wątek 12.01.05, 22:57
            ho!ho!

a ile różnych tematów.....
            • tempe Re: to jest mój ulubiony wątek 12.01.05, 23:02
              i społeczne
              i kulturalne
              i lingwistyczne
              i towarzyskie
              i nekro
              i pro

jestem pod ogromnym wrazeniem
    • jacek.placek1 Re: Sible 12.01.05, 23:04
      ALUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!
      GRADUFKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wybacz, że nie odpisałam CI jeszcze)
      To ja, Miniek....pozdrawiam Was i ściskam.
      • tempe Re: Sible 12.01.05, 23:12
        cześć, witaj
        witam w zastepstwie
        nie bedziecie mieli nic przeciwko jak sobie czasem poczytam tutaj
        bo to zdajesie przechodzi w zebranie rodzinne
    • jacek.placek1 UJJJJ 12.01.05, 23:27
      Gradufka i Ty Sible,
      nie zdekonspirujcie mnie
      BŁAGAM !!!
      uściski
      • columbia mam pewne obawy... 13.01.05, 08:59
        że mamy trzech początkujących konspiratorów....Gradufka jest już po kursie -
        więc da sobie radę...ale reszta....może za kilk lat uda im sie zakonspirować i
        wywołać małą rewolucję ; )))...lokalną....
        • gradufka Re: mam pewne obawy... 13.01.05, 11:06
          Jak sie domyslam, jacekplacek1 to nie Minius, tylko inna osoba, ktora tez znam
          i bardzo lubie. Minusia pozdrawiam, mam nadzieje, ze Minus niedlugo do mnie
          odezwie, bo ostatnio cos milczy. Nie korzystalam z internetu na stancji na
          Hetmanskiej, bo chyba go jescze wtedy nie mieliscie, chodzilam do Sasiada.
          Kurcze, a moze korzystalam, tylko nie pamietam... Wyslalam wczoraj Silbe sms,
          ze moge byc wieczorem, ale sie nie odezwala, wiec nie przyszlam.
          • gradufka tempe 13.01.05, 11:09
            zapraszamy do udzialu w watku rodzinno-kolezenskim
            Moze w koncu lubusko-wielkopolskie powspolzawodnicza z krakowskimi
            Uwazam, ze Twoja obecnosc na wszelkich watkach jest porzadana i mile widziana
            • gradufka jacekplacek1 13.01.05, 11:18
              Przez balagan na tym watku nie zauwazylam, ze pojawiels sie juz 11-tego.
              Przepraszam. Milo Cie wreszcie zobaczyc, nawet jesli tylko komputerowo.
              • gradufka Cola 13.01.05, 11:28
                Dlacego dopiero za kilka lat?
                To zdolni ludzie.
                • columbia Re: Cola 13.01.05, 11:31
                  bedziemy obserwować Wasze postepy w knuciu i konspiracji ; ))))
                • jacek.placek1 Re: Cola 13.01.05, 18:00
                  ech ... do mnie się najmilsze ludzie nie przyzwyczajajcie bo ja mam dużo roboty
                  popołudniami...jak mi się dziś nie chce...
                  ściskam
                  • gradufka Re: Cola 13.01.05, 18:03
                    No, ale czasem bedziesz sie pjawiac?
                    • columbia Re: Cola 13.01.05, 21:19
                      jak widzisz - bywamy o różnych porach dnia...i wiecorami równiez
    • tempe żarło ża rło 17.01.05, 18:40
      i przestało
      widać włączane esemesem Gradufki
      • gradufka Wiecej zrec nie bedzie 17.01.05, 19:08
        bo ma glowe ukrecona, jak wezmie glowe pod pache to moze dojdzie na czata.
        Klade tu wieniec zalobny na wieczne spoczywanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka