Dodaj do ulubionych

PRACE Z PIELĘGNIARSTWA, FIZJOTERAPII, KOSMETOLOGII

12.05.15, 13:39
Pomogę napisać, zredagować, sprawdzić, poprawić, dokończyć pracę magisterską/licencjacką z zakresu nauk medycznych (kosmetologia, fizjoterapia, pielęgniarstwo, położnictwo, ratownictwo medyczne, dietetyka, zdrowie publiczne, farmacja).

Przeprowadzę badania oraz dokonam analizy statystycznej wyników, napiszę dyskusję, przygotuję plan pracy i bibliografię, pomogę w wyborze tematu pracy.

Korekta językowa pracy licencjackiej, magisterskiej (stylistyka, ortografia i interpunkcja, a także techniczna (adiustacja).

Szybko i solidnie!

Zapraszam do współpracy: naukimedyczne@gmx.com
Obserwuj wątek
    • student19934 Re: PRACE Z PIELĘGNIARSTWA, FIZJOTERAPII, KOSMETO 22.09.15, 10:36
      Witam.
      Jestem studentką fizjoterapii i potrzebuje pomocy w pisaniu pracy licencjackiej. Mam już temat ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać...
      • student19934 Re: PRACE Z PIELĘGNIARSTWA, FIZJOTERAPII, KOSMETO 22.09.15, 10:37
    • pracemgr_gmx.com Re: PRACE Z PIELĘGNIARSTWA, FIZJOTERAPII, KOSMETO 04.05.16, 01:10
      Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych
      i doktoratów.
      Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki medyczne: Pielęgniarstwo, Położnictwo, Fizjoterapia, Kosmetologia, Dietetyka, Zdrowie Publiczne, Ratownictwo medyczne, Farmacja.

Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca samodzielnie na podstawie najnowszej literatury, dostosowując tekst do wymagań promotora oraz uczelni. Jako profesjonalistka zapewniam gwarancję jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem.

Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm.

Kontakt: pracemgr@gmx.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka