malopolanin 21.06.02, 18:05 O umarłych nie mówi się źle, ale ten pan naprawdę zaszkodził naszej piłce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Marian Dziurowicz IP: 207.30.78.* 21.06.02, 18:11 No ja czytałem że był dobrym działaczem. Chociaż dobrze działając można też szkodzić vide Wieczerzak, Buzek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Marian Dziurowicz 21.06.02, 18:13 Dobrym działaczem to był tylko dla GKS- u. Nie słyszałeś jak kurczowo trzymał się stanowiska szefa PZPN ? I kandydował teraz na posła z ramienia PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Marian Dziurowicz 22.06.02, 09:50 Wydawać by się to mogło niemożliwe - ale zobaczcie - przeżył Dębskiego ... A jego działalność - wystarczy zobaczyć w jaki sposób przejął po nim schedę jego synek w GKS . Jedno jest pewne odszedł człowiek który w PZPN reprezentował betonik. Po jego odejściu - musicie przyznać coś w naszej piłce drgneło i zmieniło się na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Marian Dziurowicz 24.06.02, 09:44 Dzurowicz kipnął ?? Nic nie wiedziałem. Gadacz wspomniał o Dębskim...... kto by sie spodziewał, że ich obu tak szybko zmiecie. Nie tak dawno w pierwszoplanowych rolach, a teraz ? Robaczki....... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Marian Dziurowicz 24.06.02, 18:21 ...pilce zaszkodzil...na Slasku go szanowali...za socializmu pewnie by byl w kc...ogolnie beton... Odpowiedz Link Zgłoś