Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie o projekt ikea

07.10.10, 10:39
    Wiem, że wielu z was ma kuchnię z ikei, też planuję taką zakupić ale mam problem z projektem, próbuję sama korzystając z programu do projektowania z ikei i nie bardzo mi to wychodzi, czy ikea ma swoich projektantów? Jesli przyjdę z wymiarami i powiem jakie chcę meble i jakie są moje oczekiwania to ktoś mi pomoże zaprojektować kuchnię?
    Obserwuj wątek
      • martaji2 Re: pytanie o projekt ikea 12.10.10, 14:17
        Jasne, że pomogą w IKEA, ale unikaj soboty popłudnie i niedzieli bo jest masa ludzi.
        Niestety czasem wszystko zależy od ludzi - więc moga wkraść się błędy, że czego nieuwzględnią pracownicy - zatem pilnuj ich ciągnij za język aż dopniesz swego.

A do dekoracyjnych efektów polecam np specjalne naklejki na ścianę, szablony dekoracyjne, werniksy - stare złoto lub wiele innych zobac sama:

www.sklepdecor.pl

alba27 napisała:

> Wiem, że wielu z was ma kuchnię z ikei, też planuję taką zakupić ale mam proble
        > m z projektem, próbuję sama korzystając z programu do projektowania z ikei i ni
        > e bardzo mi to wychodzi, czy ikea ma swoich projektantów? Jesli przyjdę z wymia
        > rami i powiem jakie chcę meble i jakie są moje oczekiwania to ktoś mi pomoże z
        > aprojektować kuchnię?
        • alba27 Re: pytanie o projekt ikea 13.10.10, 08:54
          dzięki, w razie czego wybiorę sie w tygodniu rano;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka