Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    15.01.11, 15:11
    Bardzo proszę o opinie na temat producenta okien VENTOPLAST z Marek k Waszawy
    Obserwuj wątek
      • gazeta60 Re: okna 17.01.11, 11:57
        podbijam
      • super-prezes Re: okna 26.01.11, 11:55
        Witam

Osobiście przy remoncie mieszkania wahałem się między oknami Rabien( Rąbień) a oknami Petecki, ponieważ 5 komorowe były w podobnej cenie. No i niestety zdecydowałem się na Okna Rabien( Rąbień) , nie polecam nikomu ! Po pierwsze Petecki ma własnych instalatorów ( reklamacje idą do Peteckiego jak coś), Okna Rąbień wynajmują firmy zewnętrzne ,trzeba zwracać na to uwagę, bo wtedy nie kierujesz reklamacji do Okna Rąbień tylko do firmy montującej i robiącej obróbkę ;) pełno zamieszania straty czasu itp. Po 2 po 2 roku użytkowania w mieszkaniu zaczęło wiać , zimą nie do zniesienia , ok trzeba wyregulować tylko 5 letnia gwarancje tego nie obejmuje :) po roku no 1.5 roku od zamontowania musiałem zapłacić za regulację, która i tak mało dała :0 inny fachowiec stwierdził iż trzeba wymienić uszczelki bo są do d....( za twarde) czego nie obejmuje już 5 letnia gwarancja po 1,5 roku :) WIĘC NIE POLECAM OKNA RĄBIEŃ !! Tak jak pisałem prędzej zdecydowałbym się na PETECKIEGO , minimalnie wyższa cena , znajomi zamontowali ponad 2 lata temu i nie ma problemów, no i fachowcy montujący okna też są od nich co dużo daje.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka