Gość: Michal IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 18:18 Jestem bardzo zadowolony z montażu drzwi wejściowych do mieszkania przez profesjonalną firmę Gerdex. Montaż odbył się szybko i bez komplikacji. Polecam wszystkim firmę Gerdex. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimer44 Re: Montaż drzwi Gerdex 17.09.19, 14:46 Nie wiem jak rozwinie się sytuacja, ale na chwilę obecną wydaje mi się, ze zostałem oszukany na przeszło 3 tys. złotych. Byłem oszukiwany co do terminu realizacji kiedy to poproszono (SMS od Pani A. Pilch z działu rozliczeń) o wpłatę pozostałej po zaliczce kwoty. Po wpłacie rzekomo byli gotowi zaproponować termin montażu, jednak... przestano się odzywać. Maile, formularz kontaktowy i telefony, włącznie z komórkami milczały. W końcu po komentarzu na FB, który z resztą został zaraz usunięty dostałem sms od P Pilch. z działu rozliczeń iż mam montaż na 12.09 (umowa z 7.08). W umówionym terminie nikt nie przybył i znów - nikt nie odbiera, nikt nie odpowiada. W końcu udało się skontaktować przez messengera na FB i tam powiedziano mi, że to pomyłka, ze nie 12.09, tylko 17.09 o 9 rano. Po godzinie zadzwonił do mnie rzekomy magazynier i powiedział, ze 17.09, ale o godz. 14 bo o 9 rano to nawet nie będą mieli jeszcze tych drzwi. OK. czekałem. Dziś 17.09 znowu nikt się nie zjawił, nikt nie odbiera i nie odpowiada. Tym razem jednak zniknęło nawet konto na FB. Chyba po prostu oszustwo i czas już zgłosić sprawę właściwym organom. Odpowiedz Link Zgłoś