Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmywarka Bosha - Logixx?

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 21:16
    Czy ktoś taką ma? Jakie wrażenia... i hałaśliwość? Zastanawiam się nad jej
    kupnem.
    Obserwuj wątek
      • outd73 Re: Zmywarka Bosha - Logixx? 08.05.02, 21:33
        jesli to taka wg katalogu sgv5903 - mam i ok, jedna z lepszych za znosne
        pieniadze, tylko uwaga bo moze nie miec zmywania w 1 koszu a ciut drozszy i
        identyczny siemens ma
      • kolja Re: Zmywarka Bosha - Logixx? 09.05.02, 08:17
        Czy Bosch i Siemens publikują gdzieś w internecie dane na temat ich sprzętu
        AGD? Kiedyś próbowałem coś znaleść, ale bez powodzenia... Zastanawiam się nad
        kupnem sprzętu do zabudowy i waham się między Whirlpoolem a Boschem/Siemensem.
        Za Whirlpoolem przemawia rozsądna cena i 7 lat gwarancji a za Boschem/Siemensem
        - bardzo dobra opinia o firmie (jedyny ból że niegdzie nie mogę nic znaleść nt.
        parametrów, a w sklepach goście ściemniają i nie mają żadnych katalogów dla
        klientów). Pozdrowienia.
        • Gość: Nina Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 09.05.02, 10:08
          Na stronie internetowej masz podane numery telefonu do centrali na
          Jerozolimskich, zadzwonilam tam i zamowilam katalog, przyslali aktualny wraz z
          cennikiem (musisz zaznaczyc, ze go chcesz) zarowno Boscha jak i Siemensa
          kurierem juz nastepnego dnia.
          Wybralam caly sprzet do zabudowy wlasnie Boscha (Siemens jest troche drozszy).
          pozdrawiam
        • Gość: Jarek Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 09.05.02, 14:19
          Bierz Bosha/Siemensa, nie daj sie wpuscic we Whirlpool'a, oni tylko mikrofalki
          dobre robia, cala reszta to badziew!

J.
          PS: (dla dociekliwych lowcow IP) pracuje w siemensie, ale w jego dzialce
          telekomunikacyjnej, z branza AGD nie mam absolutnie nic wspolnego)
          • Gość: logistyk Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: C22DEC* / *.sap-ag.de 10.05.02, 09:11
            jarek,

sasiedzie z osiedla
            dzisiak piwko o 19

a w temacie zmywarek

moze warto AEG - chociaz i oni prezentuja pewnie rozna jakosc w roznych
            urzuadzeniach

pozdrowka

• Gość: A Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 18:14
        Sprzedawca powiedział mi że tam nie ma połowy obciążenia bo ona sama sobie
        dobiera ilość wody. To pewnie jakaś nowość bo większość moich znajomych ma
        zmywarki z tzw. 1/2 wkładu. Cena jest dosyć wysoka (3.500 zł).
        • Gość: Pioter Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: 212.127.72.* 17.05.02, 10:24
          Kilka dni temu kupilem takiego Siemensa (dostalem duzy rabat od ceny
          fabrycznej)- faktycznie nie ma 1/2 wsadu dltego, ze oblicza sobie na podstawie
          ilosci/predkosci wody wracajacej ile ma naczyn i dobiera wtedy czas/ilosc wody.
          Sprzedawca byl bardzo rzetelny i zapewnial, ze to obecnie (procz tzw. modeli
          bezprogramowych za ponad 5000) najlepszy model na rynku.
          • Gość: Nina Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: *.mg.gov.pl / 158.66.113.* 17.05.02, 11:16
            czesc
            czy mozesz podac model, cene bez rabatu, wysokosc rabatu i miejsce zakupu?
            tez rozgladam sie za zmywarka...
            pozdrawiam
            • Gość: Pioter Re: Zmywarka Bosha - Logixx? IP: 212.127.72.* 17.05.02, 14:21
              To siemens SE66A590EU do zabudowy, katalogowo kosztuje 3599, a dostalem ja za
              3030,- we Wrocku (z wniesieniem do domu:o). Pwierzbicki@sauer@danfoss.com
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka