Gość: Ada IP: 80.51.10.* 18.01.05, 17:47 Poszukuję osób posiadczy nawilżaczy powietrza firmy Triada o ich opinię, co do jakości w funkcjonowaniu tych urządzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4te-nor Re: Nawilżacz TRIADA 29.09.14, 13:54 Używam od 5 lat ten nawilżacz. Jak dla mnie to działa swietnie, trzeba tylko pilnować aby wodę sobie wymieniać po 2 dniach bo cały syf który ściąga z powietrza zalega na dnie zbiornika. najtaniej mają w mediasklep24.pl www.mediasklep24.pl/nawilzacz-oczyszczacz-powietrza-triada-premium.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.wencel.pl Re: Nawilżacz TRIADA 19.01.18, 16:02 Nie wiem czy jeszcze potrzebujesz opini na temat nawilżacza Triada, ale na wszelki wypadek napiszę, że nie wyobrażam sobie funkcjonowania mojej rodziny bez niego. Dzieciakom pomaga zasnąć, łatwiej oddycha im się gdy są przeziębione. Ja używam gdy korzystamy z kominka i naturalnych olejków eterycznych. Najważniejszy jest komfort oddychania, nawilżone oczy i wydaje mi się, że jest mniej kurzu w pomieszczaniach. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś