jozefrobotnik 12.03.23, 22:46 Serial Triada, eksperyment nad bliźniętami. Coś znacie podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: Netflix 12.03.23, 22:59 A nie trojaczkami? Nie oglądałam, widziałam dziś reklamę. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Netflix 12.03.23, 23:18 Ociemniło mnie, myślałam o trojaczkach a napisałam bliźniaki 😄 Nie przepadam za serialami, ale ten mnie naprawdę wciągnął, warto. Jest lekko oparty na prawdziwej historii, więc tym bardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Netflix 12.03.23, 23:29 Tak, historia prawdziwa była wstrząsająca i smutna i też chyba Netflix nakręcił dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Netflix 13.03.23, 00:57 Nie warto. Chyba że chcesz tracić czas na scenariuszowe bzdury i dialogi przyprawiaĵace o ciarki żenady, to spróbuj. Serial luźno oparty na prawdziwych wydarzeniach. Kiedyś na HBO był dokument ( nie wiem czy jeszcze dostępny) o tych nieszczęśliwych trojaczkach. Był szokujacy i ten polecam. Odpowiedz Link Zgłoś