vaderyam 06.07.05, 19:53 Witam Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, ile trzeba wydać pieniędzy na wybudowanie małego,parterowego domu - bez jakichś tam luksusów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukajacy Re: Tani dom? IP: *.client.dsl.net 06.07.05, 19:57 Pod klucz dom ok.80 m2 jakies 120000 do 150000 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderyam Re: Tani dom? 06.07.05, 22:01 dzięki - może jeszcze orientujesz od czego zacząć i jak wybrać dobrą firmę budowlaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Tani dom? IP: *.zelazna.com 23.07.05, 22:50 Można taniej! Sprawdź sobie adres : www.domtani.pl/ Pozdrawiam i polecam znajomy będzie taki dom budował. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: Tani dom? 25.07.05, 12:38 Kanadyjczyk wybudowany zgodnie z regułami sztuki nie jest wcale tańszy od domu wybudowanego tradycyjnie. Jeśli jest, oznacza to, że na czymś się oszczędza - np. drewno nie jest impregnowane ciśnieniowo. A mieszkania w oszczędnościowym kanadyjczyku bym nie ryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.debe Re: Tani dom? 28.07.05, 01:09 witaj, ja dom budowlem 2 lata temu. koszt za 150 m2 pod klucz wyszedla 160 tys z parkietami, kafelkmi i nawet szafkami w kuchni z MGF-u. Na zewnatrz byly tynki na dachu dachowka. Pracowalem wiec nie moglem pilnowac wszystkiego ale kolega polecil mi faceta ktory zna sie na rzeczy. Za 3000 zł zajal sie pilnowaniem ekip i kupwal mi materialy duzo takiej niz w skaldach (ok 10 - 15 %). Ma podpisane umowy z roznymi producentami i bierze bezposrednio od nich. W sumie jak zliczylem ceny biorac od niego (a kupilem tam prawie wszystko oprocz cementu i suporka na sciany) to wyszlo mi ze gdybym kupowal w sklepach to wyszloby wiecej ok 9 tys zł. Do tego zalatwil mi wszystki ekipy taiej niz normalnie (ekipy spod Kielc itp) i byly naprawde super. Polecam goscia, jakby co moge podac maila do niego.Napisz jesli chcesz to podam PAwel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al9 Re: Tani dom? IP: *.com / *.teleton.pl 28.07.05, 09:34 150m2 za 160 tysięcy? Sory, ale nie wierzę. To jest niemozliwe. al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORIS Re: Tani dom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:41 JA CHCĘ BUDOWAĆ DOM I BARDZO PROSZĘ O NAMIARY NA TEGO PANA I EKIPY, KTÓRE MOŻESZ POLECIĆ Z GÓRY DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Tani dom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:51 bardzo ogromnie proszę o namiar na tego pana na basia@data.pl Odpowiedz Link Zgłoś