Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak kupić działkę na księżycu??

• Gość: Sławek Re: Jak kupić działkę na księżycu?? IP: 80.50.24.* 14.11.05, 16:49
        Wiem. Trzeba znaleźć kogoś w stanach, który to załatwi i dokumenty przyśle
        mając nadzieję, że te ok. 20 USD bedzie mu zwrócone.
        W Stanach ta sprawa jest dość popularna.
        Pzdr.
        Sławek
        • Gość: 156cm Re: Jak kupić działkę na księżycu?? IP: 65.38.151.* 14.11.05, 19:16
          Jestem w Stanach! Moge kupic dzialke kazdemu za niewielka prowizje! Kto chetny?
          • mtv_fan Re: Jak kupić działkę na księżycu?? 14.11.05, 21:56
            Za parę lat to pewnie nawet w tele zakupach mango będzie można taką działkę
            kupić:P
            Ale ja naszczęście tego nie zobaczę, bo ja tylko mtv oglądam;)
            • Gość: Kasia Re: Jak kupić działkę na księżycu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:15
              Kupilam kilkanascie lat temu dwie takie dzialki i jestem bardzo zadowolona. W ogole tez jestem
              zadowolona, ale certyfikat wlasnosci na scianie sprawia, ze wiem, ze w razie czego mam gdzie spadac,
              gdybym zadowolona juz nie byla. Poprosilam o dzialke z kraterem, i dostalam ja. Moj ci on, prywatny
              gustowny krater. Pozdrawiam i polecam, dzialka na Ksiezycu zupelnie zmienia punkt widzenia i
              pozwala odetchnac od przyziemnej ludzkosci.
              • pawel.debe do KAsi 14.11.05, 23:25
                a bylas tam juz ???
                ciekawe czy przed kupnem sprawdzilas warunki zabudowy. Pamietalas zeby byl tez
                aktualny plan zagospodarowania przestrzennego ??? Bez tego ani rusz z budowa.
                A jak w Twojej okolicy z mediami ???
                • Gość: Kasia Re: do KAsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:00
                  Powiedzmy sobie szczerze, posiadanie krateru to nie tylko przyjemnosc ale i obowiazek. Wiesz, co
                  oznacza krater zaniedbany i nieudrazniany? Katastrofe. Domu nie stawiam, wole patrzec w niebo,
                  sasiedzi widze, tak samo, ciagle wypatruja. Media - no coz, jest internet bezprzewodowy. Wiecej nie
                  pisze, bo za duzo turystow sie zleci, i beda mi papierki od cukierkow wrzucac do krateru, a ktos zaraz
                  jakis lunapark z tego wszystkiego zrobi. No! Lacze pozdrowienia.
              • Gość: McAlex Mam też 15 Akrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 04:19
                WITAJCIE
                Też kupiłem kilka akrów, dokładnie 15 koło Afre Auro i jestem zadowolony, jak ktoś chce to moogę odsprzedać kawałek ale reszte chowam na przyszłość dla mojej córeczki lub jej dzieci... może im to się przyda... mam wszelkie certyfikaty od tych co sprzedają i mają nadany w przeszłości akt własności ... nie ważne jaka wtedy była władza ale prawo nie działa wstecz...
                • Gość: mcAlex Re: Mam też 15 Akrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 04:24
                  Jakby co to alex@w.pl albo bungee@w.pl
      • kapitan.kirk A cóż to za minimalizm ?! 15.11.05, 13:43
        W latach 50. istniała w USA firma, która za niewygórowaną opłatą sprzedawała
        chętnym całe gwiazdozbiory i galaktyki. A tu jakieś spłachetki na Księżycu,
        nawet nie uzbrojone i bez możliwości wynajęcia Rutkowskiego żeby dojeżdżał w 5
        minut po alarmie antywłamaniowym :-P

A tak poważnie, to na podstawie międzynarodowej konwencji ze stycznia 1967 r.
        przestrzeń kosmiczna i powierzchnia ciał niebieskich nie podlegają
        zawłaszczeniu, tak jak np. (na podstawie podobnych konwencji z dawniejszych lat)
        powierzchnia oceanów albo Antarktyda. Dlatego też sprzedaż takich działek,
        jakkolwiek np. zgodna z prawem amerykańskim, jest sprzeczna z prawem
        międzynarodowym, nadrzędnym nad prawem wewnętrznym. Tak więc zasadniczo
        certyfikat taki ma podobną wagę, co np. kupiony u handarza relikwiami odpust na
        1000 lat piekła :-P
        Pzdr
      • Gość: głupek Re: Jak kupić działkę na księżycu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:53
        czy wy jestescie przyje..i na huj komus działaka na ksiarzycu i czym on bedzie
        dojerzdzał pielic marchewke ???? pojebało ty ludzi juz do konca !!!
      • Gość: aaaaa Re: Jak kupić działkę na księżycu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:47
        Chory jestes matole
        • szadka90 Re: Jak kupić działkę na księżycu?? 18.11.05, 15:52
          Cześć

Biorę udział w konkursie emuzyka.pl na najpopularniejszy artykuł. Proszę
          przeczytajcie mój artykuł na stronie
          www.emuzyka.pl/fani/artykuly/artykul.php?id=13 i poinformujcie też
          swoich znajomych o moim dziele. Każda dodatkowa osoba, która przeczyta artykuł
          to dla mnie dodatkowy punkt i większa szansa na wygraną.

pozdrawiam

• nesska123 Re: Jak kupić działkę na księżycu?? 14.09.17, 09:42
        Nawet na wakacje nie można by było pojechać na taką wykupioną działkę ;p
      • nesska123 Re: Jak kupić działkę na księżycu?? 14.09.17, 09:43
        Gość portalu: zainteresowany napisał(a):

> czy jest ktoś kto sie tym zajmuje w Polsce??

www.horoskop360.pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka