Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DOLCAN ZĄBKI

IP: 213.17.175.* 13.11.02, 10:53
    Szukam osób, które kupiły mieszkanie Od firmy Dolcan w Ząbkach.Bardzo
    denerwuje mnie fakt, ze cena metra spadła z 2490 na 2190 i to już z Vatem!!!!
    Wczoraj spotkałam się więc z prezesem firmy. Chce o tym z kims pogadać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Reader Re: DOLCAN ZĄBKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 12:26
        Poważnie - tak tanio ?
        Mało tego na stronie internetowej sprytnie przesunięto termin
        realizacji "etapowo październik 2002 - lipiec 2003". O ile mnie pamięć nie myli
        koniec miał być jeszcze w tym roku.
        Ten pierwszy etap to pewnie stan surowy otwarty osiągniety na koniec
        października.
        • Gość: Aga Re: DOLCAN ZĄBKI IP: 213.17.175.* 14.11.02, 12:01
          Nie wiedziałam, że przesuneli termin. W poniedziałek usłyszałam od prezesa, że
          ostateczny termin oddania przypada na marzec 2003!
          • Gość: Reader Re: DOLCAN ZĄBKI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:36
            To są informacje z ich www.
            W Rembertowie też miało byc oddane w czerwcu, a jeszcze nie ukończono trzeciego
            bloku , nie mowiąć o uporządkowaniu terenu.
            Gmina nie chcę odebrać osiedla, bo na klatkach brak ogrzewania, to co upiekło
            im się w Ząbkach - nie chcę przejść w Rembertowie.
            Osiedle Szwoleżerów też jest położone na terenie miasta Ząbki - widocznie tam
            gmina łyknie wszystkie niedoróbki - sam DOLCAN posiada siedzibę na terenie
            Ząbek, sponsoruję drużynę piłkarską DOLCAN Ząbki - na układy nie ma rady.
            Zwracam uwagę na fatalny dojazd do osiedla Szwoleżerów - do autobusy jest coś
            około kilometra - trzeba dostać się do ulicy Chełmżyńskiej (albo już
            Piłsudskiego - jedna prosta).
            • Gość: Aga Re: DOLCAN ZĄBKI IP: 213.17.175.* 14.11.02, 16:45
              Nie ukrywam, że odległość dzieląca osiedle od przystanku autobusowego jest
              przerazająca. Prezes oczywiście obiecał, że "załatwi autobus", ale przestałam w
              to wierzyć. Wiem, że sprawa z oddaniem tego osiedla nie będzie łatwa.
              Zastanawiam się jak się nie "dać".
              Dzięki za informację o tym terminie oddania umieszczonym na stronie www.
              Prezes oferuje teraz pieniądze tym, którym upłynął już termin odebrania
              mieszkania więc to dla mnie dość istotna informacja.
              Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka