Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

siłowniki nice pop

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:41
    chciałbym na wiosnę zakupićdla siebie taki sytem, siłownik centralka itd.
    patrzyłem po katalogach i punktach sprzedaży i wpadł mi w oko pop nice , co o
    tym myślicie? czy może brać inny typ albo innego producenta ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jerzy Re: siłowniki nice pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:16
        Myślę że sięnie zawiedziesz.Mamy w firmie zainstalowane takie
        siłowniki.Otwierane są co dzień kilkanaście-kilkadziesiąt razy.Nigdy nie
        sprawiły większego kłopotu, jedynie raz kiedy nie było pradu trzeba było sobie
        radzić ręcznie.A tak porócz tego żadnych skarg.
        • Gość: karol Re: siłowniki nice pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:24
          dzieki za odpowiedź.czy mozesz też cos powiedzieć o dodatkowym wyposażeniu i
          pilotach, chętnie poczytam.
          • Gość: n. Re: siłowniki nice pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 13:46
            najlepiej zrobisz precyzując pytanie albo ,co lepsze, wchodząc wcześniej na
            stronęodpowiedniego producenta lub dystrybutora.na tak ogólne pytanie nic
            konkretnego nie uzyskasz
            pozdrawiam
            n.
      • Gość: polokokt Re: siłowniki nice pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:21
        Witam
        Mysle ze to dobry wybor. Mam okazje uzywac systemu tej firmy do obslugi drzwi
        garazowych (podnoszone do gory) a sasiad ma zarowno brame (dwa skrzydla na
        boki) jak i dwa garaze takie jak moje na urzadzeniach tej firmy. Pracuja juz
        dobre kilka lat i zero problemow (na prawde ani razu).
        Nie piszesz czy szukasz do bramy na posesje czy do drzwi garazowych. jesli do
        bramy wjazdowej na dzialke to jedno na co polecalbym zwrocic uwage to
        umieszczenie calej elektroniki gdzies w ukrytym miejscu a nie tuz przy samej
        bramie, w latwo dostepnym miejscu. Niestety cale urzadzenie sterujace komus sie
        spodobalo i ukradli taka puszke w nocy mojemu sasiadowi i po zakupie nastepnej
        (niestety nie jest to tani element) przeniosl cala elektronike do piwnicy domu,
        wyrzcucajac jedynie na zewnatrz antene odbiorcza i kable z pradem i sterowaniem
        do silownikow na bramie.
        Pozdrawiam
        • Gość: v50 Re: siłowniki nice pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:49
          Montuję i sprzedaję Nice. To bardzo dobra firma. Wcześniej montowałem autoamty 4
          innych firm i chociaż Nice wypada drożej od konkurencji to zdecydowałem się
          oferować klientom tylko te siłowniki, gdyż mam pewność do jakości produktu. Popy
          to bardzo dobre siłowniki. Najchętniej bym je montował, chociaż ze względu na
          cenę (prawie 1000 zł droższe od Wingo-siłowników śrubowych) oraz ze względu na
          ograniczenia w długości skrzydła (do 1,8 m) nie sa czesto wybierane przez
          klientów. Jest to jednak produkt bardzo dobry, prawie nie widoczny od zewnątrz
          posesji(ramiona łamana) i przede wszystkim bardzo płynnie pracujący. Jeżeli
          chodzi o przeniesienie centralki do garażu to sprawa się komplikuje: 1) - nalezy
          dużo wcześniej (przed położeniem kostki brukowej) pomyślec o doprowadzeniu
          przewodów (co najmniej 4 różne przewody), 2) w przypadku siłowników Nice Pop
          sprawa wygląda tak, że centralka sterująca jest wmontowana w jeden z siłowników.
          Jeżeli macie więcej pytań zapraszam na pisanie maila amnesty2000@o2.pl Bywam
          często w Poznaniu i Wrocławiu, więc jeżeli macie jakąś sprawę to piszcie. Pozdrawiam
        • Gość: zloty Re: siłowniki nice pop IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 17:56
          czy ktoś wie jak długa jest gwarancja na popa i co obejmuje ?
          • Gość: k.l. Re: siłowniki nice pop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:16
            ZAPYTAJ LOKALNEGO DYSTRYBUTORA.namiary pewnie są na oficjałce.pozd
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka