Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

balustrada stalowa

IP: *.csk.pl 06.04.06, 00:07
    Czy ktoś wie, ile mnie więcej kosztuje wykonanie 1 metra kwadratowego
    balustrady ze stali nierdzewnej? Chodzi mi o prostą, nowoczesną formę brierki
    przy wewnetrznych schodach w domu. Jestem zielona jeśli o to chodzi. A moze
    takie balustray robi sie tez z innych materiałów. Zaznaczam, ze nie
    interesują mnie tzw. kute, ozdobne
    Z góry dziekuje za poradę i informacje
    pozdrawiam
    Pyza
    Obserwuj wątek
      • andrzej.sawa Re: balustrada stalowa 06.04.06, 09:36
        Kiedyś znałem firmę Alko z Częstochowy,znajdż ich telefon i zapytaj.
        • Gość: WM Re: balustrada stalowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:11
          PPUH ALKO Częstochowa ul.Bór18/24 tel.34/366-27-88
          • andrzej.sawa Re: balustrada stalowa 06.04.06, 12:40
            Kiedyś byli chyba na al.Krakowskiej.Zanim ja znalazłbym adres to upłynęłoby
            więcej czasu.
            • Gość: pyza Re: balustrada stalowa IP: *.csk.pl 06.04.06, 18:30
              Dzięki za odzew, ale to jakies 500 km ode mnie. Liczyłam raczej na to, ze ktoś
              ma za soba jakieś doświadczenia w tym temacie.
              • andrzej.sawa Re: balustrada stalowa 06.04.06, 19:24
                Weż zadzwoń,przynajmniej będziesz mieć pojęcie o cenach.A dlaczego sirotka
                zapomniała napisać gdzie mieszka i teraz do "złych" doradców ma pretensje.
                A i teraz nikt nie wie gdzie.Naprawdę trzeba mieć czasami anielską cierpliwość.
                • Gość: pyza Re: balustrada stalowa IP: *.publikator.com.pl 07.04.06, 09:56
                  a guzik cię to obchodzi gdzie mieszkam. Nie chcesz odpowiadać to nie. Nie wiem
                  dlaczego uważasz,ze masz prawo nazywac obcą osobę "sierotką".
      • Gość: agaelgam w Warszawie IP: 62.29.165.* 07.04.06, 08:31
        od 700zł/m w górę. Taką cenę podali mi w 2 punktach na Bartyckiej.
      • aleksandra.1986 Re: balustrada stalowa 20.10.15, 13:28
        Aby poznać dokładną cenę balustrady ze stali nierdzewnej, którą chcecie zakupić do swojego domu polecam wysłać zapytanie do działu handlowego firmy ESKATT www.eskatt.pl/kontakt-f-1.html. Powyższa firma świadczy usługi związane z produkcją balustrad, w tym zestawów do samodzielnego montażu. Na podstawie przysłanych projektów, bądź rysunków z podanymi wymiarami dział handlowy jest w stanie przygotować Wam ofertę, która będzie uwzględniała wszystkie akcesoria potrzebne do jej samodzielnego montażu. Firma działa na terenie całej Polski oraz poza granicami kraju.
      • ekspert_schody_kamex Re: balustrada stalowa 23.10.15, 07:46
        Warto wysyłać zapytania do różnych firm, no i oczywiście przeglądać realizacje. :) Jeżeli masz mało metrów bieżących warto zastanowić się nad balustradami do samodzielnego montażu. Przede wszystkim na tym oszczędzasz, a samo zamontowanie nie jest takie trudne :) Wszelkich informacji udzielą Ci profesjonaliści :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka