Gość: ina IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 21:24 czy ktoś z was taką posiada i jak się sprawuje - rozważam jeszcze zakup pralki firmy Electrolux - nie wiem która będzie lepsza. Pozdrawiam ina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sisters Re: pralka AEG 03.01.03, 08:38 Z tego co słyszałam od różnych ludzi AEG to bardzo porządna firma. Sama się zastanawiałam nad kupnem ich pralki, ale taka co mnie interesowała była nieosiągalna finansowo. Kupiłam nieco wypasionego Siemensa WXL1140 (chyba)i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: pralka AEG IP: 195.205.132.* 03.01.03, 10:26 AEG i Elektrolux to ten sam koncern. Marka AEG jest po porostu z wyższej półki Wacek Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pralka AEG 05.01.03, 10:59 Tak, to prawda. AEG ma dobrą opinię. Sama mam pralkę Elektroluxa już chyba ze 3 lata i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: pralka AEG IP: *.acn.waw.pl 05.01.03, 12:31 dzięki za odpowiedzi, kupiłam AEG i jest faktycznie super - mam tylko jedno malutkie zastrzeżenie - mogłaby być odrobinę cichsza choć i tak w porównaniu do wcześniejszej mojej pralki marki Whirlpool pracuje o wiele ciszej. Mam nadzieję, że się będzie dobrze sprawowała. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś