Dodaj do ulubionych

do matek hokeistow

04.11.11, 01:20
Kochane kobiety, w PL brakowalo mi netu,wiec teraz zawracam glowe moimi sprawami.
Moja siostrzenica studiuje nauczanie poczatkowe w Genewie,jest teraz na trzecim roku, ale nie moze zaliczyc gimnastyki z poprzedniego semestru.Wykladowca ma wobec niej dosc wyszukane wymagania:musi zrobic prace o hokeju.
Napisala ja juz 2 razy i przeprowadzila zajecia z uczniami,ten pan jest nadal niezadowolony.
Dziewczyna juz siegala do roznych ksiazek pedagogicznych,ale to na nic.

asia sthm moze Ty cos pomozesz,bo Twoi synowie to w hokeja graja,o ile pamietam.
help
Obserwuj wątek
    • bibi1 Re: do matek hokeistow 04.11.11, 01:26
      moze to sie przyda,za moze byc po,angielsku,francusku i polsku,no i troche po niemiecku
    • asia.sthm Re: do matek hokeistow 04.11.11, 10:13
      To nie moje , to Francuja ma hokeistow. Moje dzieci w podstawowce graly, aby matce tylek sie odmrozil. teraz golfistow mam , amatorow napalonych wszystkich trzech.

Cos ten wykladowca mentor marudzi, moze cholewki smali a nie o prace mu chodzi?
    • sylwek07 Hokej to nalezy zobaczyc do kraju 04.11.11, 10:46
      Kanada smile

a tak naprawde to czego potrzeba,,zasady,historia o hokeju czy cos innego?
      • monhann2 Re: Hokej to nalezy zobaczyc do kraju 04.11.11, 23:50
        Moje wychowane w Kanadzie ale tak bardziej po europejsku, bo nigdy ich hokej nie wciagnal, a szkodawink
    • mon101 Re: do matek hokeistow 04.11.11, 12:19
      Moi grali namietnie, ale to bylo sto lat temusmile Co potrzebujesz konkretnie?
      Znalazlam taki link, moze bedzie pomocny
      www.hockey-drills.com/
      • sylwek07 historia 04.11.11, 13:53
        www.historyofhockey.net/
        • sylwek07 kolejna strona 04.11.11, 13:54
          www.athleticscholarships.net/history-of-ice-hockey.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka