Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narzuta na łóżko

IP: *.chello.pl 17.03.03, 13:16
    Mieszkanie już prawie wyposażyłam i teraz mam problem. Szukam narzuty na
    łóżko 160x200. Zakupiłam jedną w IKEI . Była dużo wieksza zatem musiałam ją
    podwijać. Niestety po pierwszym praniu skurczyła się i wygląda jak ściereczka
    na łóżku. Gdzie można kupić narzuty w Warszawie? I niekoniecznie patchworki.
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Narzuta na łóżko IP: 156.24.231.* 18.03.03, 13:05
        widzialam takie stoisko w Centrum Targowek (W-wa)nie jest to topwert ani
        komfort - przy wejsciu leza dywany i poduchy...a w glebi jest wybor narzut -
        tylko maja jedna wade...zaczynaja sie od 700 pln w gore... :-((
        /ja sobie tylko popatrzylam.../

• Gość: Jazzman Re: Narzuta na łóżko IP: *.polkomtel.com.pl 24.03.03, 21:16
        najtaniej w Wa-wie ... na Stadionie. I nawet wybor byl spory, i materialy
        calkiem-calkiem a ceny od 250PLN w gore. Nie powiem CI dokladnie w ktorym
        miejscu ale ... jadac tramwajem od centrum i wysiadajac przy stadionie
        wchodzilo sie kawalek za barierki i stoisko bylo po lewej stronie.

Pozdarwiam,
        J@zz(ik)

ps. A tak wogole to ja narzuty zamierzam kupic z daleka od Wawy bo za 150PLN
        widzialem robione na miare (rozmiar to 210x(160+2x13)) czyli w sam raz na lozko
        200x160).
        • Gość: ala Re: Narzuta na łóżko IP: *.chello.pl 25.03.03, 00:19
          Ja mam bardzo ładną narzutę, która przypomina patchwork, kupioną za ok. 70 zł
          :-) Kupiłam ją w hurtowni z pościelą, ręcznikami, etc. Nie pamiętam jak się ta
          hurtownia nazywała, ale znajduje się przy ul. Lelka (wjeżdza się od Puławskiej)-
          to blisko Geanta. Hurtownie znalazłam w książce telefonicznej.

Pozdrawiam serdecznie
          Ala

Ps. Miałam ochotę na patchwork, ale trzeba sie liczyć z wydaniem min. 500 zł
          (na materac 160 cm szerokości) :-(
        • Gość: wzosia Re: Narzuta na łóżko IP: *.chello.pl 25.03.03, 12:36
          Gdzie można kupić te robione na miarę. Możesz podac jakiś kontakt?

Wzosia
      • Gość: doro Re: Narzuta na łóżko IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 25.03.03, 15:04
        Kupiłam parę dni temu b. ładną narzutę w sklepie AMK na Modlińskiej (376 zł).
        Czysta bawełna.
      • Gość: J-23 Re: Narzuta na łóżko IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 08:07
        Oryginalne patchworki robione na zamówienie można dostać w Toruniu,
        ul.Mickiewicza 74. Niestety, nie orientuję się w cenach. Podejrzewam, że jak na
        Toruń jest dosyć drogo, jak na Warszawę już nie.
      • Gość: edi Re: Narzuta na łóżko IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 11:17
        Proponuję odwiedzić Second Hand. Właśnie niedawno nabyłam patchwork za jedyne
        25 zł!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka