GoĹÄ: Pawel IP: 61.55.135.* 14.03.07, 23:39 www.emoney.pl - wyszukiwarka i bardzo dobre zestawienie i porównanie wszsystkich dostepnych kredytów hipotecznych na rynku.Bez posrednikow.Polecam --------- www.emoney.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kurt kalkulator IP: 194.9.79.* 17.04.07, 11:54 kalkulator jest nieaktualny! Od marca 2006 wpis do księgi wieczystej kosztuje 200 zł niezależnie od wartości i źródła pochodzenia domu czy mieszkania. dom.gazeta.pl/prawo/1,65547,2986298.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Angelika Re: kalkulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 12:45 Rzeczywiście interesujące zestawienie. Szkoda tylko, że nie umiem jeszcze wyłuskać z tych informacji jakiejkolwiek treści, tj. który kredyt najlepiej będzie mi odpowiadać... (Zwłaszcza opis kredytów PKOBP był mało konkretny - "Kredyty i pożyczki PKO Banku Polskiego od wielu lat pomagają spełniać marzenia. Dostosowujemy się do wymagań i oczekiwań Naszych Klientów, dlatego przez cały czas dbamy aby nasza oferta była kompleksowa, nowoczesna i atrakcyjna. Oferujemy produkty na cele związane z finansowaniem nieruchomości, spłatę innych kredytów czy zobowiązań, pożyczamy pieniądze na dowolny cel.") Ale serio, w jaki sposób powinnam wybrać najlepszy dla mnie kredyt? Nawet nie wiem, w jakiej walucie będzie najkorzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: franek Re: kalkulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:57 chf chf chf chf. tylko chf. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samson Re: kalkulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:07 Szwajcarzy podnoszą stopy procentowe. Trzeba oglądać się za kredytami w CHF z opcją taniego przewalutowania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: carina Re: kalkulator IP: *.aster.pl 02.05.07, 17:56 a w ktorym banku brac te chf? jak to wyglada pod katem oprocentowania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Viennice oprocentowanie CHF IP: *.aster.pl 04.05.07, 12:59 Korzystnie wychodzi na przykład Fortis, Nordea, a przy wysokim wkładzie własnym DomBank ząda tylko 2,49 % Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deze kalkulator IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 17:05 noooo ta reklama doprowadza mnie do szału .Czy to jest zgodne z prawem ?nie mogę tego cholerstwa wyłączyć Odpowiedz Link Zgłoś