torunka1 Re: opinie meble 17.10.14, 10:44 Własne mieszkanie to fajna rzecz ale ze swojego doświadczenia wiem, że urządzanie go jest trudniejsze. Odpowiedz Link
kingapobelska Re: opinie meble 20.10.14, 13:06 Podobają mi się wnętrza urządzone w nowoczesnym stylu. Myślę sobie jednak, że do małych, blokowych pokojów, nie bardzo pasują. Odpowiedz Link
julia643 Re: opinie meble 21.10.14, 10:58 Moim zdaniem, małe wnętrza mogą być nowocześnie umeblowane ale musi być to zrobione z finezją i polotem. Odpowiedz Link
nataliakatowice7 Re: opinie meble 22.10.14, 13:30 Mając fundusze na meblowanie mieszkania, wolałabym kupić np. tańszy stół a skorzystać z porad architekta. Odpowiedz Link
wiol_anka Re: opinie meble 23.10.14, 10:03 My z mężem mamy w sypialni meble FORTE i jesteśmy zadowoleni. Na razie nie urządzamy innych pomieszczeń, ale jak przyjdzie czas na remont to też skorzystamy z oferty na stronie www.forte.com.pl/pl. Szczególnie podobają mi się ciekawe propozycje mebli do salonu. Odpowiedz Link
zozenka Re: opinie meble 23.10.14, 11:35 Architekt jest drogi. Przecież wystarczy pomysł i plan urządzania mieszkania. Jeśli są dwie osoby, łatwiej jest o pomysł. Odpowiedz Link
fatageniczna Re: opinie meble 24.10.14, 18:46 Podobają mi się meble w jasnych i neutralnych kolorach. Do tego szklane dodatki i drewniana podloga. Miodzio:) Odpowiedz Link
marinerka3 Re: opinie meble 27.10.14, 15:55 Syst.em, jak idzie meblowanie mieszkania? Wiem, że nie jest to zadanie łatwe. Kuchnię i przedpokój masz już urządzony? Nic o tym nie wspominałeś a kolorystyka tych pomieszczeń też ważna jeśli planujesz urządzić salon. Odpowiedz Link
olenka0801 Re: opinie meble 28.10.14, 12:43 Jeżeli masz trochę zdolności majsterkowych, możesz nawet zwykły stolik przerobić na coś oryginalnego. Mały koszt a masz mebel jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link
zadrostka Re: opinie meble 29.10.14, 14:03 Olenka, aby taki przerobiony mebel wyglądał naprawdę fajnie, trzeba mieć pomysł i włożyć w jego wykonanie sporo pracy a nie każdy ma na to czas. Odpowiedz Link
derdemola Re: opinie meble 30.10.14, 13:17 Zadrostka, ale jak milo mieć w domu coś, czego nie ma nikt inny:) Odpowiedz Link
hanitka2 Re: opinie meble 31.10.14, 12:38 Dołączam się do osób które lubią oryginalne meble, wykonane lub dekorowane własnoręcznie. Ja regenerowałam swoją starą komodę metodą de cupage i wyszła świetnie. Odpowiedz Link
pasyoles Re: opinie meble 03.11.14, 11:05 Dziwię się że macie problem z wyborem mebli. Jest ich w sklepach bardzo dużo a o opiniach zawsze można poczytać w necie. Odpowiedz Link
xantaria Re: opinie meble 04.11.14, 12:27 Musiałabym zobaczyć pokój i jego kolory aby doradzić jakie meble do niego pasują. Odpowiedz Link
domdomem Re: opinie meble 05.11.14, 15:47 Meble powinny pasować do całego mieszkania a nie tylko do jednego pokoju. Przecież jak urządzamy mieszkanie to już całe w jakimś określonym stylu a nie każdy pokój inaczej. Odpowiedz Link
julitaambramowicz Re: opinie meble 06.11.14, 16:17 Uważam, że większość mebli jest ładnych. Obecnie jest tak duża konkurencja, że producenci nie mogą sobie pozwolić na wyrób „byle czego”. Odpowiedz Link
czekottka Re: opinie meble 07.11.14, 16:10 Wybór mebli jest duży. To prawda ale ich jakość jest różna. A na tym chyba autorowi wątku zależy najbardziej. Odpowiedz Link
rotunda8 Re: opinie meble 10.11.14, 18:40 Ja mam kanapę firmy Adriana Furniture od czterech lat t wiem, że następną też kupię w tej firmie. Jestem zadowolona a i teraz pewnie wybór mają większy. Odpowiedz Link
katienka7 Re: opinie meble 12.11.14, 13:02 Tak czytam te opinie i z jednym się zgodzę. Nie zawsze jakość mebli równa się ich cenie dlatego warto wcześniej poczytać opinie choćby w Internecie. Odpowiedz Link
dzammka Re: opinie meble 13.11.14, 11:49 Dobry wątek założył Syst.em. Ja też szukam mebli do mojej nowo nabytej kawalerki i nie chciałabym ją wyposażyć w meble które za rok, dwa się rozlecą. Czekam na dalsze opinie? Odpowiedz Link
zelandia4 opinie meble 14.11.14, 14:09 W sklepach jest mebli a mebli. Do wyboru do koloru. Wszystko zależy jaki budżet się na zakup mebli przeznacza. Odpowiedz Link
zeppelinka3 opinie meble 17.11.14, 12:19 Wszystko zależy od Waszego gustu. Każdy przecież ma inny. Jedni lubią bardziej szkło a inni drewno. Trudno mówić o konkretnych meblach. Odpowiedz Link
zezo45 opinie meble 18.11.14, 09:53 Nowoczesne meble to proste formy. Wybierajcie takie o prostych kształtach. Odpowiedz Link
rada-gast Re: opinie meble 18.11.14, 12:41 ja mogę polecić salon Mega Meble w Warszawie - bardzo szeroka oferta, można znaleźć meble praktycznie w każdym stylu. Odpowiedz Link
navigotka Re: opinie meble 19.11.14, 13:49 Ze swojej strony mogę Wam podpowiedzieć, że kanapy Adriana Furniture są dobrej jakości. Co do reszty mebli, napiszcie może jakie jeszcze chcecie kupić. Odpowiedz Link
pomyslowa80 opinie meble 20.11.14, 11:44 Jakie macie kolory ścian? i jakie podłogi? Pytam z ciekawości bo też właśnie urządzam swoje mieszkanie. Odpowiedz Link