Dodaj do ulubionych

opinie meble

• torunka1 Re: opinie meble 17.10.14, 10:44
      Własne mieszkanie to fajna rzecz ale ze swojego doświadczenia wiem, że urządzanie go jest trudniejsze.
    • kingapobelska Re: opinie meble 20.10.14, 13:06
      Podobają mi się wnętrza urządzone w nowoczesnym stylu. Myślę sobie jednak, że do małych, blokowych pokojów, nie bardzo pasują.
    • julia643 Re: opinie meble 21.10.14, 10:58
      Moim zdaniem, małe wnętrza mogą być nowocześnie umeblowane ale musi być to zrobione z finezją i polotem.
    • nataliakatowice7 Re: opinie meble 22.10.14, 13:30
      Mając fundusze na meblowanie mieszkania, wolałabym kupić np. tańszy stół a skorzystać z porad architekta.
    • wiol_anka Re: opinie meble 23.10.14, 10:03
      My z mężem mamy w sypialni meble FORTE i jesteśmy zadowoleni. Na razie nie urządzamy innych pomieszczeń, ale jak przyjdzie czas na remont to też skorzystamy z oferty na stronie www.forte.com.pl/pl. Szczególnie podobają mi się ciekawe propozycje mebli do salonu.
    • zozenka Re: opinie meble 23.10.14, 11:35
      Architekt jest drogi. Przecież wystarczy pomysł i plan urządzania mieszkania. Jeśli są dwie osoby, łatwiej jest o pomysł.
    • domdlawroga Re: opinie meble 24.10.14, 16:59
      meble Paged są solidne
    • fatageniczna Re: opinie meble 24.10.14, 18:46
      Podobają mi się meble w jasnych i neutralnych kolorach. Do tego szklane dodatki i drewniana podloga. Miodzio:)
    • marinerka3 Re: opinie meble 27.10.14, 15:55
      Syst.em, jak idzie meblowanie mieszkania? Wiem, że nie jest to zadanie łatwe. Kuchnię i przedpokój masz już urządzony? Nic o tym nie wspominałeś a kolorystyka tych pomieszczeń też ważna jeśli planujesz urządzić salon.
    • olenka0801 Re: opinie meble 28.10.14, 12:43
      Jeżeli masz trochę zdolności majsterkowych, możesz nawet zwykły stolik przerobić na coś oryginalnego. Mały koszt a masz mebel jedyny w swoim rodzaju.
      • zadrostka Re: opinie meble 29.10.14, 14:03
        Olenka, aby taki przerobiony mebel wyglądał naprawdę fajnie, trzeba mieć pomysł i włożyć w jego wykonanie sporo pracy a nie każdy ma na to czas.
        • derdemola Re: opinie meble 30.10.14, 13:17
          Zadrostka, ale jak milo mieć w domu coś, czego nie ma nikt inny:)
    • hanitka2 Re: opinie meble 31.10.14, 12:38
      Dołączam się do osób które lubią oryginalne meble, wykonane lub dekorowane własnoręcznie. Ja regenerowałam swoją starą komodę metodą de cupage i wyszła świetnie.
    • pasyoles Re: opinie meble 03.11.14, 11:05
      Dziwię się że macie problem z wyborem mebli. Jest ich w sklepach bardzo dużo a o opiniach zawsze można poczytać w necie.
    • xantaria Re: opinie meble 04.11.14, 12:27
      Musiałabym zobaczyć pokój i jego kolory aby doradzić jakie meble do niego pasują.
    • domdomem Re: opinie meble 05.11.14, 15:47
      Meble powinny pasować do całego mieszkania a nie tylko do jednego pokoju. Przecież jak urządzamy mieszkanie to już całe w jakimś określonym stylu a nie każdy pokój inaczej.
    • julitaambramowicz Re: opinie meble 06.11.14, 16:17
      Uważam, że większość mebli jest ładnych. Obecnie jest tak duża konkurencja, że producenci nie mogą sobie pozwolić na wyrób „byle czego”.
    • czekottka Re: opinie meble 07.11.14, 16:10
      Wybór mebli jest duży. To prawda ale ich jakość jest różna. A na tym chyba autorowi wątku zależy najbardziej.
    • rotunda8 Re: opinie meble 10.11.14, 18:40
      Ja mam kanapę firmy Adriana Furniture od czterech lat t wiem, że następną też kupię w tej firmie. Jestem zadowolona a i teraz pewnie wybór mają większy.
    • katienka7 Re: opinie meble 12.11.14, 13:02
      Tak czytam te opinie i z jednym się zgodzę. Nie zawsze jakość mebli równa się ich cenie dlatego warto wcześniej poczytać opinie choćby w Internecie.
    • dzammka Re: opinie meble 13.11.14, 11:49
      Dobry wątek założył Syst.em. Ja też szukam mebli do mojej nowo nabytej kawalerki i nie chciałabym ją wyposażyć w meble które za rok, dwa się rozlecą. Czekam na dalsze opinie?
    • zelandia4 opinie meble 14.11.14, 14:09
      W sklepach jest mebli a mebli. Do wyboru do koloru. Wszystko zależy jaki budżet się na zakup mebli przeznacza.
    • zeppelinka3 opinie meble 17.11.14, 12:19
      Wszystko zależy od Waszego gustu. Każdy przecież ma inny. Jedni lubią bardziej szkło a inni drewno. Trudno mówić o konkretnych meblach.
    • zezo45 opinie meble 18.11.14, 09:53
      Nowoczesne meble to proste formy. Wybierajcie takie o prostych kształtach.
    • rada-gast Re: opinie meble 18.11.14, 12:41
      ja mogę polecić salon Mega Meble w Warszawie - bardzo szeroka oferta, można znaleźć meble praktycznie w każdym stylu.
    • navigotka Re: opinie meble 19.11.14, 13:49
      Ze swojej strony mogę Wam podpowiedzieć, że kanapy Adriana Furniture są dobrej jakości. Co do reszty mebli, napiszcie może jakie jeszcze chcecie kupić.
    • pomyslowa80 opinie meble 20.11.14, 11:44
      Jakie macie kolory ścian? i jakie podłogi? Pytam z ciekawości bo też właśnie urządzam swoje mieszkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka