Dodaj do ulubionych

BRW tandeta i bubel

11.08.16, 20:49
Kupiłam sofę DIONE LUX 3DL z BRW.
Otwory na montaż boków wywiercili krzywo - teraz jeden odstaje a drugi się chwieje. Z tyłu oparcia przyprasowany był plastik od metki. Tak na środku jakoś. mebel kosztuje 2299 zł. To lepszej jakości jest moja stara kilkunastoletnia. Ostrzegam. Tandeta jakich mało!!!Mój życiowy błąd.
Zainteresowanym fotki wyślę.
Obserwuj wątek
    • jagmac86 Re: BRW tandeta i bubel 17.08.16, 08:19
      Też to przechodziłąm, a potem problem z reklamacja, bo przecież wszystko jest ok a narożnik kosztował 3299!! Masakra jakaś. Zaczął się chwiać, uchwyty łączące narożnik- jeden wyżej drugi niżej- ni w pięć ni w dziesięć nie pasują do siebie, oparcie się chwieje a ekoskóra po niedługim czasie zaczęła się przecierać. Podobnie z zestawem mebli, płyta z tyłu mebli zaczęła odchodzić, nogi od stołu zaczęły odskakiwać ( normalnie masakra jakas!) Następne meble kupiłam już na www.mirjan24.pl i nie żałuję zakupu. bo meble były w przystępnej cenie i jakość też nie najgorsza :) panowie którzy przywieźli narożnik bardzo mili i pomocni nie to co w brw (sama musiałam rozładowywać paczki z meblami bo mąż był w pracy!)
    • przytulnie17 Re: BRW tandeta i bubel 03.01.17, 14:04
      Ogólnie widać niepokojący trend BRW - idą na ilość a nie jakość. Mnóstwo zamówień i przy tym mnóstwo reklamacji. Meble często wykonane z najzwyklejszej płyty meblowej, czyli jakość żadna. BRW to kiedyś był prestiż, dziś niestety to nieaktualne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka