prawdziwy-ola 12.10.10, 21:24 W wielu miastach instalowane są w domach prywatnych. Urzędy miast pokrywają koszty do 80%. A u nas cisza. Może ktoś ma wpływ w Urzędzie. Drogi drogami ale i cos innego by sie przydało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexico86 Re: kolektory słoneczne 15.10.10, 01:13 Nasz urzad nie pokrywa bo stawia pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: kolektory słoneczne 15.10.10, 07:18 prawdziwy-ola napisała: > W wielu miastach instalowane są w domach prywatnych. Urzędy miast pokrywają kos > zty do 80%. A u nas cisza. Może ktoś ma wpływ w Urzędzie. Drogi drogami ale i c > os innego by sie przydało. Olo, a może podasz w których to miastach urzędy miast pokrywają 80% kosztów? Ja znalazłem w sieci coś zupełnie innego: biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/430511,dotacje_na_kolektory_sloneczne_poradnik_jak_uzyskac_dofinansowanie.html biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/429322,panele_sloneczne_za_pol_ceny_300_mln_zl_dla_wlascicieli_domow.html "Słyszałaś dzwon, lecz nie wiesz gdzie on". A wystarczyło pogoglać w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: kolektory słoneczne 15.10.10, 08:19 Widziałem w upalne lato, w Studziwodach/ Szpila, wiem, że to Bielsk ;)/ niedaleko Grabowej kolektory sloneczne zasłonięty były kocami, czyżby przeinwestował właściciel domu ? Zbyt dużo ciepłej wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-ola Re: kolektory słoneczne 17.10.10, 22:21 Niech Ci będzie mniej ale mieszkańcy z tego dobrodziejstwa korzystają. A u nas nic. Widzę, że jesteś oblatany w tym temacie, może jesteś pracownikiem naszego urzędu, to może byś zakręcił się koło tego. A odnośnie tego dzwonu to poleciałeś za daleko. Ja dałam tylko temat do rozważenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolla1990 Re: kolektory słoneczne 08.09.11, 15:16 Jak to w bielsku nie ma?? Jak sie dobrze porozglądac to jest tego i to sporo.. ul. Rozna, klonowa, jasminowa, mickiewicza..., i dofinansowanie jest ale nie z urzedu miasta, na to chyba nie ma co liczyc przez dlugie lata... dotacja jest z NFOŚiGW, do 45% przy wspolpracy z BOŚ-iem.. mogę doradzić co i jak, zainwestowałam, mam i nie żaluję, naprawdę warto! Ciepła woda w kranie i grzejnikach! Dobrze zrobione, nic nie szwankuje.. tylko dobrych fachowców trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś