kaukonsky Sezon niedługo rusza! 25.07.02, 01:49 Zapraszam do kibicowania Turowi, bo chyba będzie w tym sezonie warto. Szczegóły w wątku 'Kibice piłkarscy...' KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sezon niedługo rusza! - eee... 27.07.02, 19:21 ...już nie zapraszam... Rozmawiałem z jakimś burakiem, który ma pomóc Turowi w awansie hen, hen, nie wiem gdzie i nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia. To znaczy piorunujące to może ono i było, ale piorunująco negatywne. Tak niekompetentnego rozmówcy dawnośmy z Prokopem nie mieli... Cola w Grajewie, bramkarz w Wysokiem, sparingpartnerzy nie dojeżdżają... Eh, zmarnowana sobota... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club II 02.08.02, 16:03 Po dwutygodniowym urlopie od obowiązków cloobowych daliśmy wczoraj z Wentkaszem ostro w palnik! Zimna Krysia 0,7, napój jabłkowo-miętowy i pesteczki słonecznikowe na zagrychę. Wszystko to na gościnnych trybunach bielskiego stadionu. W międzyczasie rozegraliśmy meczyk plastikową butelką. I tylko lasek nie było... A teraz kolejna przerwa - jak Bóg da. Bo co za dużo, to się w gardle nie mieści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Ż-11 Online Elite Club II IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 21:15 Jak widać, nie łatwo być prezesem. Choć wiceprezesowanie, to też nie jest lekki kawałek chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Chleba kawałek... 04.08.02, 17:43 Nie, nie! Przez chleb nie przecedzamy. To wyższy stopień wtajemniczenia. A ja się powoli próbuję uwsteczniać... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Chleba kawałek... 05.08.02, 12:57 Z uwstecznianiem też mi różnie wychodzi. Wczoraj się trochę podszkoliłem, bo chłopaki z analogowego Ż-11 S&B Club wynaleźli bardzo ciekawe winko miodowo- cośtam-cośtam, w smaku podobne do niezapomnianych Miodków Pitnych z Mandżurii z 1904 ;-) więc postanowiłem im pomóc w spożyciu. Była 'tradycja świętojańska', więc trochę oczyściłem organizm, ale dzisiaj lekki kacyk mnie telepie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky A ja się będę bronił, kurna Olek! 06.08.02, 18:32 Wysoki Zarządzie! To prawda, że zostałem zdemaskowany wskutek propagowania na falach czy kablach internetu zbyt osobistych opinii nt. piłkarskiej drużyny Tura. Ale zdemaskowania dokonała jedynie nieliczna grupa miejscowych działaczy piłkarskich i nie sądzę, by było to wielkim zagrożeniem dla działalności Ż-11 OEC. No może już większym dla mojej kariery zawodowej, bowiem jeden z działaczy jest też członkiem organizacji będącej wydawcą mojego 'zakładu pracy' ;-) Tak więc zwracam się do Wysokiego Zarządu z prośbą o sprawiedliwą i bezstronną decyzję, wydaną zgodnie z głosem sumień i kieszeni, obiecujac jednocześnie po dwa piwka na ryło wszystkim decydentom, którzy staną w mojej obronie! Z poważaniem KAukonskY PS. A jak mnie nie zdymisjonujecie, to Wam powiem, gdzie możemy pojechać na ruchańsko z małolatami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: A ja się będę bronił, kurna Olek! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 09:50 Masz moje błogosławieństwo w dalszym prezesowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: A ja się będę bronił, kurna Olek! 09.08.02, 11:43 Cześć Xięgowy! Piłeś w Bielsku, czy nie? Dawno Cie nie widziano na forum. A mnie na dwa końcowe tygodnie sierpnia eksmitują z roboty na wakacje. Co tu robić? Jestem przerażony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: A ja się będę bronił, kurna Olek! IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 18:45 To Prezes wie gdzie może być ruchańsko z małolatami i nie wie co robić??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Imprezka z małolatami... 11.08.02, 13:20 ...może być w miasteczku Xięgowego. Może ruchańsko, to za dużo powiedziane, ale wolna chata i takie tam. Tylko nie wiem, czy organ nadzorczy - tj. Gwiazdecka - mnie puści. To może być nie po jej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Imprezka z małolatami... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 18:39 "... moze byc w moim miasteczku". W moim miasteczku??? To juz jest zalatwione, czy dopiero organizowane??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Imprezka z małolatami... 20.08.02, 18:39 ...na razie padła i chyba już nie wypali... Termin minął, małolaty zawiodły (organizatorka wyjechała do Poznania), a czy będzie drugi termin - nie wiem. Jak będę wiedział, to poinformuję. HOWGH! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Urlop na Mazurach 20.08.02, 18:45 A ja sobie poszedłem na urlop (no może mnie wyrzucili na urlop, tak naprawdę...) i wyjeżdżam do Żywek na Mazurach. Będę na pewno od środy do piątku, a może nawet do niedzieli. Jeśli kto z Cloobovitzuf ma czas, to zapraszam również do Żywek! Narciaż! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Po urlopie... 26.08.02, 16:27 Gitara... Myszy po łazience biegają, osy żądlą, zaopatrzenie w sklepie 'pierwyj sort': dla Gwiazdeckiej chipsy i lody, a dla mnie piwo i wino w kartonach, cicho, że uszy bolą, woda brudna, ale ostatniego dnia zmobilizowałem się, by do niej wejść, grill sąsiadów pod oknem, a mnie szlak trafia, bo kiełbaska na mój żołądek to koniec świata... Gitara... Ale trzy dni umartwiania się wytrzymałem, przeżyłem, przewegetowałem i jestem już w Cloobie Oj-czystem! Teraz zastanawiam się, co robić z pozostałym tygodniem urlopu. Mam czas, to sobie pomyślę... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Tur pyknął Iskrę... 26.08.02, 16:40 ...4:0, a na meczu obecny był piłkarz wszech czasów Tura - Jerzy P.!!! Sam mecz bardzo ciekawy (niewiele pamiętam, bo mam urlop i czas spędzam AKTYWNIE ;-) znowu dobrze zagrał młody Wojszkowicz, zrobił bramkę, asystę. Mniej widoczni byli Robert Gul i Michał Martyniuk. Iskra w dość mocnym składzie z dwoma Dżegami i Jurgielańcami, ale nie była w stanie zagrozić Turowi, zwłaszcza, że to na bielszczan przychylniejszym okiem patrzył Stanisław Rak z Sokółki (pamiętam, że ten facet sędziował już wtedy, gdy zaczynałem bywać na meczach - doświadczony arbiter, ma talent reżyserski ;-) Ale w niedzielę Turowi pomoc nie była potrzebna. Jednak pomimo trzech zwycięstw jesteśmy na 2. miejscu, bo lideruje Piast Białystok (J. Bayer, Grzanka i młodzież z klubu katolickiego). Z większością drużyn nie powinniśmy mieć u siebie kłopotów, a i na wyjeździe sporo punktów zdobędziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Tur pyknął Iskrę... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 15:23 Tur do IV ligi!!!!! Jurek P. OLE. On w zamiarach grania w Turze, czy tylko jako kibol??Lepiej chyba by bylo gdyby sama mlodziez grala. pozdr nara Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Jurek P. 31.08.02, 13:52 Wszechgracz Jurek P. grał podobno w meczu towarzyskim oldbojów Tura z oldbojami ze Swietłogorska (Bieła Ruś), ale na meczu był tylko Rybaq i on mógłby udzielić szczegółowszych informacji. Przypomnę tylko, że Jurek jest z rocznika 64 i raczej z grą byłoby ciężko. Z tego co wiem, to przyjechał na miesiąc, a potem pryska w swoje - obecnie - ojczyste strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Żeromskyego News Online? IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 10:31 Coś te forum naprawdę jakieś ostatnio niemrawe. Od jakiegoś czasu myślę, że można by było zrobić internetową wersję naszego wysokonakładowego dziennika. Musiałbym tylko zrobić szablon strony, a reszta - to już by była inicjatywa członków naszego Klubu (włącznie ze mną). Reszta - czyli teksty, zdjęcia itd. Jeśliby do czegoś takiego by doszło, to teksty powinny być uniwersalne - w tym sensie, żeby np. czytelnik z Krakowa też miał co poczytać. Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Żeromskyego News Online? 01.09.02, 17:26 Bardzo dobry pomysł! Obiecuję pomoc w dziedzinie fotografii cyfrowej! Dodatkowo trafiony termin - tuż przed wyborami samorządowymi - możemy wypromować Si-Qu Qlina na burmistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Zakończenie wakacji... 01.09.02, 17:41 ...odbyło się na stadionie MOSiR-u 1 września w godzinach 0.00 - 4.24. Frekwencja co najmniej zadowalająca: Kaukonsky, Rybaq, Cooler i litr Krychy- Marychy oraz trzy młodociane dzierlatki i ich dwa Dżeffersony. Na dzierlatki nie można było narzekać, były 'chętne', chociaż Rybaq trochę się rozchodził, gdy podpierdalały zagrychę, a nawet - o zgrozo! - zdażało im się zrzucić ze 'stołu' ogórasa, czy wylać miarkę gorzały }:-/ Punktem kulminacyjnym było jednak złojenie skóry trzem rywalom na płycie boiska (no może dwóm na płycie, bo Cooler i jeden z rywali nie nadawali się już do piłkarskiego użytku). To jeden z niewielu w historii Cloobowej Droożyny występ przy jupiterach! A teraz koniec balangi Panowie - czas do pracy i obowiązków służbowych. W planach jest też zmniejszenie (i to - o ile się uda - znaczne!) ilości jednostek treningowych i rozłożenie ich w czasie. Po prostu trochę przeforsowaliśmy ostatnio, jest kilka kontuzji i konfliktów z arbitrażem związkowym (czyt. gliniarką). Lata też nie te, organizmy dopominają się fajrantu... Z Cloobowym pozdrowieniem KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Z życia klubowego seniora 01.09.02, 19:45 - Jak Ty to robisz, że się tak dobrze trzymasz, pomimo codziennego chlania? - pyta Cloobovitza-Seniora Cloobovitz-Na-Dorobku. - Najważniejsze, to dobrze zacząć dzień - odpowiada Senior. - Ja zawszę rano robię dużą kackupę i solidne siusiu! - To zrozumiałe. A co robisz później? - dopytuje się Na-Dorobku. -Później? Wstaję z łóżka... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Sidoryk na aucie 03.09.02, 16:53 Dotychczasowy dyro Kościuchów stracił robotę, bo nie miał jakichś kursów i opinii kuratorium. Szkoda, równy chłop był. A do Jancewicz (p.o. dyr.) to ja jakoś nie mam zaufania (Rbq - ty chyba też nie?) Patrzcie, cholera, teraz wszędzie trzeba się dokształcać... Ciekawe, czy taki Lońka jeszcze pracuje i czy się dokształca?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Sidoryk na aucie IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 22:30 Z tego co wiem, to Sidoryk "wykopał" Lońkę na emeryturę i powiedział, że podobno skoro Lońka poszedł to i wypada, żeby on poszedł (ale składnia - spać mi się chce). Teraz w forum praktycznie tylko prezes się wpisuje. Straszne. Trzeba przeprowadzić jakąś moblizację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Sidoryk na aucie 04.09.02, 12:13 Według mnie Sidoryk wcale nie był ok, ale to tylko moje zdanie... Nie zrobił kursów jak inni dyrektorzy, więc sam sobie zaszkodził. Jancewicz hmmm dla niej to niezły awans - narazie jest p. o. - musi też kurs zrobić. No ale zobaczymy jakie będą nowe władze powiatu. Jeżeli obecna koalicja wtopi, to może być dyrektorem niezadługo. Zobaczymy jak sobie będzie radziła. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sidoryk na aucie 05.09.02, 11:46 To, że Sidoryk był OK, to tylko i wyłącznie moja, prywatna opinia. Wobec mnie był zawsze OK. Czysto ludzko, nie zawodowo. A Jancewicz nie była OK (czysto ludzko) i mam do niej o to prywatny żal. Zresztą jako radna też się za bardzo nie popisała, nie zabierając głosu na sesjach przez cztery lata. Zresztą podobno nie zdąży w pół roku zrobić odpowiednich papierów, a do tego - jak zauważyłeś - obsada dyrektorska w Kościuchach będzie pewnie zależała od opcji politycznej władz powiatowych po wyborach. Myślę jednak, że będzie to prawica, tylko nie wiadomo 'która' ;-) Dobrym kandydatem byłaby Kondratowa wyrzucona z 'Dwójki', ale ona ma propozycję pracy na uczelni, więc po co miałaby wracać do 'pracy u podstaw'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club II IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 12:23 A wiec powstana niedlugo 2 strony www. Jedna Tura, druga Ż-11. Jezeli bede w jakis sposob potrzebny w tej 2 inicjatywie to walcie do mnie mailami. Jak zwykle nie mam obecnie czasu. i pojecia kiedy odwiedze Oj!czyste strony. Praca jest praca. Trzeba robic polskie swinie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky strona 10.09.02, 23:16 Będziesz korespondentem na placówce w CzarnejGórce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: strona IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 08:48 Biore ta robote!!!!Prosze mnie informowac o postepach w pracy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: strona 12.09.02, 11:13 O postępy proszę się dowiadywać u dyr. org. Voyciecha! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Nadzieja-Kosher KAPUT ;( 12.09.02, 11:26 Jak informuje GWspół. - nasza lokalna meta babci jednego z Cloobovitzuff została zlikwidowana w wyniku akcji policji... ;( Przypomnę więc, że jeszcze w grudniu 1996 r. w naszym wspaniałym czasopiśmie Żeromskyego News - w numerze przedświątecznym - zamieszczaliśmy następującą reklamę: Świąteczna promocja!!! 100 gram za zupełną darmochę! Firma Produkcyjno-Handlowa NADZIEJA-KOSHER SA posiada w sprzedaży: napoje importowane - Royal, - Biełyj Orieł, - Jelcyn Vodka, - (M)ety-lowy Zawrót Głowy; artykuły własnego pędu - Samogon Augustowski, - Vodka Księżycowa Stołowa, - Porzeczkowy Gąsior, - firmowe bełty i coctaile. Stałym klientom - na miejscu - wypożyczalnia gorących sublokatorek oraz południowoamerykański, erotyczny 'taniec brzucha' w wykonaniu (...) sąsiadek w parteru. Siedziba firmy - Meta w Bielsku Podlaskim, pierwsze piętro, pokój nr 3. Od nas nie tylko Pajac (pan Łukaszka) i Borys (tato Toma) wychodzą z czerwonymi nosami! !!ERRATA!! Pajacowi i Borysowi pomyliły się funkcje po spożyciu wyrobów reklamodawcy! Eh, gdzie te czasy... (A` propos wersji internetowej ŻN - zrobimy archiwum?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Nadzieja-Kosher KAPUT ;( IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:41 Ach ta nasza Nadzieja. Co jej grozi??? W Porannym jest napisane ze ma 72 lata. Chyba nic nie zrobia babci Clubovitza, Pani Nadziei???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nadzieja-Kosher KAPUT ;( 19.09.02, 18:33 Nadzieja nie przy nadziei, ale na wolności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Nadzieja-Kosher KAPUT ;( IP: *.tpnet.pl / *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 11:25 Archiwum - jak najbardziej jestem za. Tyle, że na razie muszę opracować szablon ŻN Online. Nie wiem kiedy mi się uda, ale cały czas mam to na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooller11 Re: Nadzieja-Kosher KAPUT ;( IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 11:59 ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky WINO i Jabolland - co raz bliżej! 19.09.02, 18:52 Cichaczem, cichaczem i niedługo będziemy mieli nowego burmistrza. A może panią burmistrz? Ż-11 OEC otwiera kampanię wyborczą! Nasz kandydat będzie co prawda spoza naszych centralnych szeregów - nie wygląda nawet na wielbiciela staropolskich tradycji przełykowych - ale co nasz, to nasz! Po za tym będzie się musiał liczyć ze zdaniem promotora, czyli naszej supertajnej masono-talibo- syjonistyczno -watykańskiej stricte polskiej organizacji! Już wkrótce poinformują o naszym kandydacie media! Zaś po zwycięskich wyborach samorządowych wywalczymy otwarcie Wewnątrzosiedlowych Instytutów Nasączania Organizmu (w skrócie WINO) oraz powołamy do życia autokefaliczną enklawę narodową o nazwie - KRAINA TANIEGO WINA "Jabolland"! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky 101 Ż-11 Online Elite Club II 21.09.02, 18:32 Kro napykał sto wpisów i dlaczego jeszcze nie otrzymaliśmy za to żadnej premii? Xięgowy, gdzie kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Rudy 102 21.09.02, 18:35 Rudy 102 - fpis tu nr 102 -- Wczoraj trzeźwiej niż dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Słownik ojczysty IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 13:55 nowy.polski.slownik.pijacki.ez.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Słownik ojczysty is OK 30.09.02, 17:26 Poste restante zacnego elementarza Kolega Xięgowy zapodał! Trza Koledze awans jaki może? Przemyślim to na forum. Prosim o opinie Cloobovitzuff! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Nowy sezon 30.09.02, 18:17 30 września A.D. 2002 rozpoczął się nowy sezon. Po zwycięskich barażach i upojnie przepracowanym okresie przygotowawczym jestem pełen optymizmu i liczę, że tym razem ominą mnie dodatkowe mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nowy sezon 01.10.02, 15:46 Widzę, że Kolega faktycznie dobrze przygotowany - 'ominą baraże'. Optymista! A swoją drogą mógłby Kolega nauczyć Gwiazdecką posługiwania się Internetem na uczelni? Tu też byłby Kolega optymistą?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Nowy sezon 01.10.02, 17:49 Wielkie dzięki panu v-ce prezesowi ds. org. za mejkera. Ciekawa aplikacja, no no... Co do nauki Internetu, to o więcej szczegółów prosiłbym, bo to naprawdę szeroka dziedzina. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Nowy sezon 01.10.02, 17:57 ...a jeżeli chodzi wyłącznie o sam dostęp, to zapraszam do sali 217a w budynku rektoratu, legitymacja do koszyczka, wpis na listę a pani uprzednio zapytana o możliwość skorzystania z pracowni komputerowej udzieli nam jej natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Gwiazdecka na WWW 02.10.02, 15:58 Żep Gwiazdecka popstrykać se mogła na uczelnianym Interku, bo konto na Gazecie ma, ale nie wie jak się dostać do Internetu w CzarnymDołku. Obsługę konta to ja już bym z nią powtórzył, ale Internetu to jej na Polibudzie nie znajdę... WWW - Weź Własną Wódkę Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Wóda - Polibuda 07.10.02, 17:10 Dogaduje Niuch spotkanie i... niech wino na stół stanie. WWW - Wypijemy Wielkie Wino! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Krótki utwór poetycki 01.10.02, 18:00 Proszę Niucha, niech Niuch słucha Niech Niuch z miejsca się nie rucha Choćby ciął go giez lub mucha Niech poleje Niuch kielicha I niech wskaże, gdzie zagrycha Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Gitowy był ten utwór poetycki! 02.10.02, 16:04 Proponuję nadanie Wentkaszowi tytułu Brązowego Kawalera Krzyża Cloobowej Zasługi, albo chociaż Srebrnego Odznaczenia Naczelnego Piewcy Tradycji Oj- czystych! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Kurdebalans 02.10.02, 09:38 PAnie i panowie Klubowicze i Klubowiczki! To pieprzona makabra! Przywozi se, kurka, człowieck Menedżerka do Biały'ego z nadzieją rozegrania conajmniej kilkudziesięciu meczów bez stresu a tu trzeciego dnia zadają pracę na laboratoriach! Znowu pieprzone wykresy matematyczne a już myślałem... Chlip! Jednak wbrew moim przewidywaniom zapierducha rozpoczyna się w pierwszym tygodniu nauki i nic nie wskazuje na to, że CM3 będzie koczował na twardzielu dłużej niż 10 dni. Ponownie jedynym sposobem bycia ze wszystkimi służbowymi sprawami na bieżąco będzie przynajmniej częściowa izolacja od świata polityki, sportu(skandal!) i towarzyskiego. Duże, duże koszty... Zapomni się przez stres kto strzelił i wktórej minucie... Ale nie załamujmy się! Miejmy nadzieje, że w łykent jaki przyjdzie obalić specyfik "Vodka Krysitchnaya" na poligonie w parku pod słupem również do obalenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Kurdebalans, a jak.. 02.10.02, 16:09 Słup był niedawno obalony, chyba w niedzielę, jak się nie mylę. Ale kto dokonał tego bohaterskiego czynu, nie wiem. Nikt się z Cloobovitzuff nie przyznał... W Bielsku też nielekko, tyranie codzienne, pracy mnóstwo, a wieczorami sushi, więc człek leje w mordę półtoraka O,5. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Ż-11 Online Elite Club II 02.10.02, 09:41 I pamiętajmy, że dzień następny nie może być bardziej upojny od następującego po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Nowa, świecka tradycja? 02.10.02, 16:16 Spotkałem dziś Cloobovitzuff z analogowego Ż-11 Sex & Business Club w centrum handlowym na 'piaskach'. Nie przeprowadzali jednak zbożnych transferów konsumpcyjnych, lecz bezsczelnie trwonili bezcenny czas w rumakach dwuosiowych, jak - nie przymierzając - wybitny piłkarz o kociej zwinności Omnibus-Śnitkus. Co to za nowa, świecka (tfu!) tradycja?! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Nos - Tradamus 07.10.02, 17:28 A co nosom po piątkowym (...) tak "chrzest brzytwą" wpoiło do przekonań? Ledwo uszedłem z "głową" na karku - Prezes mnie z opresji wyciągnął. Obawiam się, że wspólne biesiady klubowe to nie na moje zdrowie ani poglądy. Zwiastuję rychły koniec uczestnictwa w powyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nos - Tradamus 07.10.02, 18:04 Z główką na szyjce ;-) Trzeba częściej klubowić się z analogowcami, to się będzie miało z nimi lepsze contacty. Robię sobie badania lekarskie i na razie wszystko wskazuje na to, żem zdrowy, jak koń! A moje kilkuletnie kłopoty żołądkowe, to widocznie tylko fatamorgana... Należy więc chyba wrócić do czynnego i częstego spożywania! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz K.... j..... w d... mać!!! 08.10.02, 17:18 Dzisiaj na zajęciach z WF-u któryś z kolesi zaj.... mi 10 zł, kartę telefoniczną i taki ładny notesik. K.... mać!!! J..... sk.......!!! 5-te miejsce w lidze, trzech wychowanków w reprezentacji - tylko, że chcą do większych klubów. Zapierducha na uczelni i w piątek CM3 jedzie do domciu. Tyle g.... w całym mieście itd. itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: K.... j..... w d... mać!!! 08.10.02, 19:21 A mogła być za dychacza flaszeczka na mecie i jeszcze kawałek padliny na zagrychę... Wiemy, że Kolega do tego dążył! Ale nie zdążył... Kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Drinken w morden... 12.10.02, 22:49 Ale był uchlaj... Ajajaj... Wentkasz - kto mnie w piątek przyniósł do domu?! Ja pierdzielę, a bałem się, że drinki nie będą mnie brały... A jak forma reszty spożywających tę 'ambrozję'? Qrna, nic nie pamiętam! Pomóżcie odświeżyć pamięć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Drinken w morden... 15.10.02, 17:23 Sam niewiele pamiętam, ale podzielę się wspomnieniami. Fpierf był malutki browarek, potem coś naleśnikopodobnego z dużą porcją popitki. El'Prezesso zadziwił, zaskoczył i zaimponował wszystkim i wszystkich wychylając jednym haustem całą półlitrową szklanicę miksospecyfiku napój/szmar. Po kolejnym takowym popitku fqżyliśmy się na ServisPodlaśa za błędne oszacowanie przychodów i rozchodów płynów w organiźmie, czego skutikem było ekspediowanie Qlera do stacji paliw płynnych "Kristinos Marinos(?)". Zakupiona flash-k Bezołowiowej 95% okazała się świetną inwestycją i dzielne kozaki ponownie przełączyły się w tryb chlapiąco-pryskający. Potem nadeszło "Stadium zAAwansowane" i kolejny naleśnik, którego kolega już nie dokończył. Awaria systemu? Nie wierzę! Bardziej wpływ czynników (kilku!) zewnętrznych; jeden z nich dla mnie również nie pomagał. Jakaś (nie)widzialna siła odciągała mi od pyska transporter materiałów płynnych i przekonywała do pójścia na parkiet! Raz jej (sile) się nawet udało, z czego Qler-posłaniec był rad szczególnie. Fskrócie: Kolega opuścił jednostkę przed czasem a pozostali pozostali. Jeśli koledze w tej chwili film się urywa lub zamazuje to nie pomogę z przyczyn absencji (tylko bez skojarzeń!!!) własnej. Około wpół do pierwszej zostawiliśmy wszystko i chwiejnym, wesołym krokiem opuściliśmy pomieszczenie. Qler zauważył jeszcze "Chudego Bociana na Skale". Dziwne, nie? Po odprowadzeniu pań, uzgodniliśmy coś niecoś skąd poniekąd i transferowaliśmy flaszeczkę napoju boguff o dźwięcznej nazwie "Patyk". Qler później się stawiał, nie chciał pić (!!!) winka, no ale wszystko potoczyło się dobrze i po spożyciu wszyscy potoczyli się w swoich kierunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Drinken w morden... 15.10.02, 19:17 No to ładny gnój... Awaria systemu była autentyczna. Chyba przesmarowałem tryby. A, kurde, nie wierzyłem drinkom... Och, człek małej wiary... Zazdroszczę tylko Patyka. Starzy mi się pieklili, że to wstyd, żeby Gwiazdecka musiała mnie przebierać w piżamkę. A musiała... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Telegram 14.10.02, 18:37 Idę pić. STOP Za 20 min zbiórka. STOP Kto idzie ze mną? STOP Powtórzenie jutro od rana. STOP Proszę o zgłoszenia. STOP To ku nowej przygodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: Telegram 15.10.02, 17:28 Nie pij tyle...[stop] beze mnie [stop] przyjadę fpiątek z (mam nadzieję) funduszami [stop] Pijemy w piątek? [ale nie stop] Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Nie pamiętam... 15.10.02, 19:39 Nie załamuj mnie! Jeszcze nie wytrzeźwiałem po wczorajszym - autentycznie - a Ty mi tu o piciu! Wstałem po piętnastej, żeby nie kłóć starych w oczy całodziennym snem. Boli mnie dupa (pośladek, nie zwieracz), mam pochlastaną rękę. A zaczęło się niewinnie - drinken (Bush95 & pomarańczka) w GSie, z Walisosenką i Coolerem. Takieśmy zrobili drinki, że nam się napój ściął i musieliśmy chłodzić drinkeny przez 15 min. na podwórku. Potem ekipa się powiększyła o Musikowego (obstawił, skubany, 9 meczów młodzieżówek i wszystko trafił!!!), Dyzia i kolesia, któremu za pół baniaka puściłem komórę i z kolejną połówką Bush95 udaliśmy się do Pubu. Żuk zrobił nam po drinku na głowę, ale ja chyba wypiłem dwa - swój i Coolera. Nie pamiętam. I od tego momentu nie pamiętam. Nie pamiętam czego nie pamiętam... Walisosenka i Cooler mieli dzisiaj do roboty, ja sobie przezornie wziąłem jednodniowy urlop. Może oni mniej pili? Nie wiem, jak żyją... A analogowcy moczą od piątku dzień w dzień! Ci to mają łby... Żadnego picia więcej!!! Ale mniej też nie... Przyjeżdżaj, może się coś chlapnie. Ale patent z drinkami jest zajebisty! Ngdy w życiu nic mi tak rozumu nie odbierało, jak spirol od Busha. Co stroi, to do buzi - jak mawiają Francuzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Nie pamiętam... nie pamietam IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 08:12 Drinken w morden, ale macie wieczory. U mnie zdarzaja sie podobne raz na tydzien, w swiateczny dzien, ktory nazywa sie piatek ... lub sobota. Zas imprezy koncza sie tym, ze kazdy sobie przypomina jaka taxą wracalismy do domku i jaki byl jej kolor. P.S. Od ostatniego pol rocku nikomu sie nie udalo przypomniec koloru takiej taxy. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Czerwona kartka 16.10.02, 08:32 ...za 15.94zł w sklepie niedaleko. Ale raczej nie będzie transferu. Książkę do baz danych muszę skserować. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Najkrótszy i najbardziej... 16.10.02, 08:35 kłamliwy telegram na świecie: Piję...[stop] Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Piątek lub sobota... 16.10.02, 08:50 Wczoraj łapło mnie przeziębionko. Człowiek przestał brać AA-ntybiotyki i od razu go, kurde. Kolega poradził mi, żebym się podleczył. Może w łykent znajdzie się wieczorek? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Piątek lub sobota... 16.10.02, 10:04 Sorka, ale już wytrzeźwiałem i za cholerę nie dam rady nawet myśleć o kolejnym piciu. Ale towarzystwo sobie Kolega znajdzie - tylko niech Kolega uważa na brzytwę i główkę... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz A wybory tuż, tuż... 21.10.02, 17:09 Proponuję zatem by w czynie klubowym-społecznym kampanię wyborczą przeprowadzić i niech nam Si-Q-Klin będzie rządził długo i upojnie. A teraz serjoznie: Panowie klubowicze, ze trzydzieści odbitek i klej do tapet. Myślę, że po koleżeńskiej zrzutce stać nas będzie na tego typu inwestycję i w wieczór sobotni przejdziemy do konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: A wybory tuż, tuż... 21.10.02, 19:56 Ja wchodzę. Tylko optowałbym za unowocześnieniem kandydata. Może by tak stworzyć jakis mix z naszych Cloobowych obliczy? Trochę Wentkasza, trochę Kaukonsky`ego, trochę Voytecka i BOA, dodać Walisosenkę i okrasić Coollerem? Chę? A Xięgowy prześle swoją fotę mejlem? Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: A wybory tuż, tuż... 23.10.02, 15:08 Myśl niezła, lecz ale wzwiązku ztym konieczne jest zwołanie posiedzenia zarządu Klubu (albo przynajmniej większości) a co za tym idzie inwestycja we wszelakiej maści dobra spożywcze stałe i płynne, dzięki którym kompetencje oraz ogólna kreatywność intelektualna osiągnie fśród klubowiczuff poziom odpowiedni by móc rozpocząć obrady. Miejsce obrad (GS, Ławka rezerwowa, lub Mooshyeck łavka - to tylko niektóre propozycje) też do uzgodnienia pozostaje, zatem: Panowie Prezes oraz Dyrektor ds. organizacyjnych, zaplanowanie, organizacja i samo wykonanie to już panów pole do popisu. Moja skromna osoba może co najwyżej wspomóc swoją częścią (a konkretnie połówką) zasobów materialnych. ...ale Si-Q-Klin to w dalszym ciągu postać w Bełsku anonimowa zatem jego kandydaturę powinniśmy też rozpatrzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Uavka 24.10.02, 15:27 Mooshieck Uavka była wczoraj. Ciężko żyć po Bushu... Odpowiedz Link Zgłoś