Dodaj do ulubionych

Partizan, sam tego chciałeś!

28.06.06, 03:47
Swoje imię i nazwisko znajdziesz na poczcie. Pewnie to dziwne uczucie, kłaść
się jako osoba anonimowa a wstawać jako publiczna?
Obserwuj wątek
    • pawlozsiul Re: Partizan, sam tego chciałeś! 28.06.06, 03:49
      Popełniłeś ten sam błąd, co Baam - zagrałeś mi na ambicji. Wtedy chyba
      rzeczywiście staję się niebezpieczny dla otoczenia.
      • baam1 hehehe :) 28.06.06, 06:57
        Gdyby tylko takie niebezpieczeństwa były???
      • khaki3 [...] 28.06.06, 18:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • pawlozsiul Khaki, cóż za niespodzianka! 28.06.06, 19:47
          Jestem niezwykle wzruszony faktem, że dzięki mnie się uśmiechnęłaś a nawet
          uśmiałaś. W życiu bym się czegoś takiego nie spodziewał, pozdrawiam.
          • baam1 Pawlo, czyzbyś był adminem??? 28.06.06, 22:14
            • pawlozsiul nie, ale może by tego admina wreszcie rozważyć? 28.06.06, 22:59
    • khaki3 Re: Partizan, sam tego chciałeś! 28.06.06, 21:42
      Ja sobie wypraszam!!!Z jakiej to paki usunieto moj wpis?Czyzby bylniezgodny z
      netykieta?Noluuuuuuuudzie!
      • mi-juz-tu-nie-ma Re: Partizan, sam tego chciałeś! 28.06.06, 21:48
        To skandal!
        Wyzywanie od p...łów, złodziei , kłamców i ataki osobiste w wątku KOLEDZY Z
        FORUM nikomu nie przeszkadzały, a przeszkadzał post khaki wyśmiewający
        pawlozsiula
      • ja-alutka ?? 28.06.06, 21:50
        A właśnie dlaczego?? ☺
    • khaki3 Ale cwoki! 28.06.06, 21:58
      I,ktory polecila na skarge?Nooo trrrrrrrragedia!jak mi ten co wywalil posta
      udowodni,ze zlamalam netykiete i jeszcze poprze to fucktami to przez tydzien
      czasu nie siade do kompa w ramach skruchy:p
      • pawlozsiul ale jaja, wychodzi na moje 28.06.06, 22:54
        Już kiedyś rozmawialiśmy o adminie. Ty Khaki byłaś "za", ja "przeciw". Zdania
        nie zmieniam, czego dowód masz tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=43481334

A to przypomnienie dyskusji sprzed kilku miesięcy, w której uprzedzałem do
        czego może dojść, jeśli na forum pojawiłby sie admin - wtedy ze mną
        polemizowałaś:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=37537439&a=37546001

W imię wolności słowa powiem (gdyby ktoś tego nie zdążył przeczytać), że w
        usuniętym poście Khaki zarzuciła mi bufonadę, miernotę intelektualną, ambicję
        uznała za cechę organicznie mi obcą i stwierdziła, że zasługuję jedynie na
        wyśmianie. Streszczam oczywiście sens, nie cytuje słów. Gdybym coś przeoczył,
        czy źle zinterpretował - bądź Khaki łaskawa uzupełnić bądź poprawić.

• khaki3 Uzupelniajac 29.06.06, 17:46
          stwierdzam,ze moje slowa jak zwykle maja odbicie w tym kim lub czym
          jestes.Wylacznie potwierdzasz moje przeczucia.Utwierdzasz mnie w moim zdaniu, i
          coraz czesciej przekonujesz mnie sama,ze jak zwykle mam racje.Nie zapominajac o
          tym,ze jak zwykle pobiegles na skarge.Biedny malusi pawelek,zostal oblaziony.oj
          oj oj:) teraz czekam az cos znowu wymyslisz,zeby mnie jakos obrazic, i jak
          zwykle mnie rozsmieszyc swoja marnoscia :)
          • partizan79 Re: Uzupelniajac 29.06.06, 21:50
            Jak te biura zmieniają ludzi...
    • partizan79 Re: Partizan, sam tego chciałeś! 28.06.06, 23:13
      Myślę, co napisać...
      • partizan79 Re: Partizan, sam tego chciałeś! 28.06.06, 23:14
        Dalej myślę...
        • pawlozsiul To ja podpowiem 28.06.06, 23:15
          pssst!
          • partizan79 Re: To ja podpowiem 28.06.06, 23:24
            Mam kilka. Chętnie pssstnę.
        • partizan79 Ferflukten 28.06.06, 23:19
          No co Tyyyy, Pawlozsiul, ten farfocel u mnie na poczcie to niby jaa?! Chcesz
          mnie obrazić?! Toż to jakaś popierdółka a nie partizan! Daj spokóóój!
          Perestaaań!
          :D
          • kristian_wolf Re: Ferluchten 28.06.06, 23:23
            Es ist richtig ! partiza'n nein und siebzig !
            Gute nacht .
            • partizan79 Dankeszen, Wołk 28.06.06, 23:25
          • pawlozsiul Widkryw butyłku? 28.06.06, 23:24
            • partizan79 Re: Widkryw butyłku? 28.06.06, 23:29
              Widkryw puszku "Pandory". Takoho barachła pewno nawit' i ne znajesz:)
              • pawlozsiul ne znaju, no pametaju "Seksmisju" 28.06.06, 23:33
                Tam howoryły: "Puszka Pandora" i nie był to mianownik.
                • pawlozsiul znaczyt buw nominativus 28.06.06, 23:36
                  Ne dobre sztoś so mnoju.
                • partizan79 Re: ne znaju, no pametaju "Seksmisju" 28.06.06, 23:39
                  Pandora tse ne nazva pyva. Maje tilky pidkazuvaty, szczo tam v seredyni za
                  s'iome naszczastia je.
                  • pawlozsiul wiesz, co robić przy przedawkowaniu dragów? 28.06.06, 23:41
                    Miałeś kiedyś takiego klienta na głowie?
                    • partizan79 Re: wiesz, co robić przy przedawkowaniu dragów? 28.06.06, 23:44
                      Nie.
                      • partizan79 Re: wiesz, co robić przy przedawkowaniu dragów? 28.06.06, 23:45
                        A jakich dragów?
                        • pawlozsiul Pojecia nie mam, jakich 28.06.06, 23:47
                          Nie znam się na tym zupełnie, wiem że nie dożylnie wzięła, bo strzykawki nie
                          było.
                          • partizan79 Re: Pojecia nie mam, jakich 28.06.06, 23:54
                            Ja tam też się znam na dragach, jak świnia na gwiazdach...
                            Wiem tylko, czego raczej nie wzięła.
                            • pawlozsiul Poradzi sobie... 28.06.06, 23:57
                              Przepłuczą ją kroplówką. Gorzej, że golonka mi się przez to spaliła. Chyba będę
                              musiał pić pod krynkę.
                              • partizan79 Re: Poradzi sobie... 29.06.06, 00:00
                                Czuję, że Baam już gdzieś jest w pobliżu...
                                • partizan79 Re: Poradzi sobie... 29.06.06, 00:00
                                  She's watching us.
                                  • baam1 she's working 29.06.06, 00:02
                                    • pawlozsiul o, zmaterializował się 29.06.06, 00:04
                                      Lubisz efektowne wejścia... Ty mene nad Krynycieju nazywał...
                                • pawlozsiul Baam czy jej duch? 29.06.06, 00:03
                                  Duch Baam niezawsze się materializuje.
                                  • baam1 tym razem czysta materia 29.06.06, 00:07
                                    • pawlozsiul jak trafiłaś? 29.06.06, 00:10
                                      Wyjątkowo jesteśmy we własnym wątku.
                                      • baam1 Re: jak trafiłaś? 29.06.06, 00:11
                                        pierwszy na liscie :) A wątek zdecydowanie wasz :) Ty go załozyłeś na cześć
                                        Partizana :)
                                        • partizan79 Re: jak trafiłaś? 29.06.06, 00:11
                                          Niezła mi cześć..
                                          • pawlozsiul wielka cześć, odzyskałeś tożsamość 29.06.06, 00:12
                                          • baam1 Nie narzekaj!!!!!! 29.06.06, 00:15
                                            Stałeś się sławny :)))
                                            • pawlozsiul Właśnie Partizan, pytanie 29.06.06, 00:17
                                              a) czy Baam wie?
                                              b) czy Baam wie warunkowo, tzn. o twojej tozsamości może poinformować TYLKO
                                              JEDNĄ koleżankę z forum?

Możesz wybrać tylko jedną odpowiedź.
                                              • baam1 Re: Właśnie Partizan, pytanie 29.06.06, 00:18
                                                Dobre :)))
                                              • partizan79 Re: Właśnie Partizan, pytanie 29.06.06, 00:26
                                                Baam wie dużo, ale za mało. Łatwo ją zmylić. Jedna fałszywa wskazówka i już
                                                Baam mówi do mnie po imieniu.
                                                • pawlozsiul niezłe, chyba załapałem Wiesiek 29.06.06, 00:27
                                                  • pawlozsiul sorki, wymknęło mi się 29.06.06, 00:27
                                                  • burak-cukrowy chyba załapałem Wiesiek z Suwałk ? 29.06.06, 07:05
                                                    img297.imageshack.us/img297/8157/wiesiekzsuwak3tg.jpg
                                                    napewno nie trafiłem , takie mam szczęście , na strzelnicy sportowej zawsze 7 w
                                                    najlepszym razie 9 ......
                                                • baam1 Ależ ty papla jesteś... 29.06.06, 00:28
                                                  Na pewno nie jesteś dziewczynką???
                                                  • pawlozsiul w dzisiejszych czasach takie pytanie? 29.06.06, 00:29
                                                    Płeć można zmieniać.
                                                  • baam1 Re: w dzisiejszych czasach takie pytanie? 29.06.06, 00:30
                                                    i znowu pokonałeś mnie na argumenty :(
                                                    Rzeczowe dodam ...
                                        • pawlozsiul sprecyzuję może 29.06.06, 00:12
                                          Raczej na cześć wyjścia Partizana z lasu.
                                          • baam1 Re: sprecyzuję może 29.06.06, 00:14
                                            On już dawno wyszedł :))
                                            Ups! Chyba nie dla Ciebie ;)
                                            • partizan79 Re: sprecyzuję może 29.06.06, 00:16
                                              Dobry blefik nie jest zły...
                                              • baam1 od miszczów się uczę :))) 29.06.06, 00:17
                                                • pawlozsiul ucz się, ucz 29.06.06, 00:18
                                                  Daleko Cię te blefiki zawiodły.
                                                  • baam1 dopiero się uczę 29.06.06, 00:19
                                                    poczatki są trudne. jakie blefiki. gdyby nie koalicja ...
                                                    ale cóż, ja się nie bratam nielojalnie
                                            • pawlozsiul może i wyszedł 29.06.06, 00:40
                                              niedawno jeszcze mieszkał tak:

img50.imageshack.us/my.php?image=dom26um.jpg
                                              To jego własne zdjęcie.
                                          • partizan79 Re: sprecyzuję może 29.06.06, 00:15
                                            Pawlo, jeśli chcesz, to jutro wykonuję telefon i Twoja anonimowość też
                                            przestaje istnieć. Ale to by było za proste:D
                                            • pawlozsiul ustalmy zasady 29.06.06, 00:21
                                              Posłużenie się długonogą i pieknooką przedstawicielką płci przeciwnej w celu
                                              wyciągniecia od osoby, o której wiesz, iz ona wie, kim jest pawlozsiul jest
                                              zakazane.
                                              • baam1 Re: ustalmy zasady 29.06.06, 00:21
                                                a ja się nie zgadzam :)))
                                                • pawlozsiul na co się nie zgadzasz? na zasadę? 29.06.06, 00:23
                                                  • baam1 niom, stawiam na kwas :) 29.06.06, 00:23
                                              • partizan79 Re: ustalmy zasady 29.06.06, 00:22
                                                Myślę, że obejdzie się bez płci pięknej:D
                                                • pawlozsiul groźnie zabrzmiało 29.06.06, 00:23
                                                  • partizan79 Re: groźnie zabrzmiało 29.06.06, 00:28
                                                    Myślisz, że ten, z którym rozmawiałeś ze trzy razy będzie wiedział o kogo
                                                    chodzi?:)
                                                  • pawlozsiul bystrzacha i podejrzliwy do tego 29.06.06, 00:31
                                                    A poza tym czyta forum
                                                • baam1 Oz ty niedobry :))) 29.06.06, 00:24
                                                  • pawlozsiul nie doceniasz Partizana 29.06.06, 00:26
                                                    Swojego człowieka umieścił tam, zanim się zalogowałem na forum.
                                            • baam1 Re: sprecyzuję może 29.06.06, 00:23
                                              Partizanie, wystarczy mnie zapytać i już masz namiary :)
                                              Nawet trelefonowac nie musisz :)
                                              • pawlozsiul wprawdzie numer nieaktualny, ale co tam 29.06.06, 00:24
                                                • baam1 znowu blef :) 29.06.06, 00:26
                                                  • pawlozsiul to który jest aktualny? 29.06.06, 00:28
                                                    a) 0601
                                                    b) 0504
                                                  • baam1 pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:29
                                                  • pawlozsiul pytam o swój numer, nie wykręcaj się 29.06.06, 00:31
                                                  • baam1 Re: pytam o swój numer, nie wykręcaj się 29.06.06, 00:33
                                                    to numery kiedyś się wykrecało. a dlaczego niby mam znac Twój numer. Chyba
                                                    dzisiaj nieuwaznie czytasz ...
                                                  • partizan79 Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:39
                                                    A czemu ze mną?
                                                  • baam1 Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:40
                                                    bo ty dużo gadasz, i ty coś o telefonach , a nie ja
                                                  • pawlozsiul Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:42
                                                    o tym, ze masz numer to akurat Ty, Baam
                                                  • baam1 Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:46
                                                    Nie mówiłąm, że mam numer, tylko, że mogę Cię namierzyc, to po pierwsze, a po
                                                    drugie, że blefujesz, bo blefujesz na kazdy temat. Tym razem przypadkiem o
                                                    telefonie, ale na takie szczegóły nie zwracam uwagi. Sorki. mam dzisiaj ckmiaty
                                                    dzień. wielu ludzi mnie nie rozumie, ani ja ich. chyba spać zaraz pójde
                                                  • partizan79 Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:51
                                                    Nie idź. Młoda godzina. Zaraz naprostujemy sytuację.
                                                  • baam1 Re: pomyliłeś mnie z Partizanem 29.06.06, 00:53
                                                    dobra :)
                                                  • pawlozsiul co znaczy "ckmiaty"? 29.06.06, 00:53
                                                  • baam1 Re: co znaczy "ckmiaty"? 29.06.06, 00:54
                                                    ckm - ciężko kapująca mózgownica
                                                    ckmiaty - dzień ciężko kapującej mózgownicy
                                                    to mojego autorstwa na dzisiejszy użytek
                                                    sorki za nowosłowa :)))
                                                  • partizan79 Re: co znaczy "ckmiaty"? 29.06.06, 00:56
                                                    A ja już chciałem w google wrzucać;)
                                                  • baam1 ☺☺☺ 29.06.06, 00:56
                                                  • pawlozsiul ckm znam, to z naszego pokolenia 29.06.06, 00:56
                                                    ale przymiotnik niezły wymysliłaś
                                                  • baam1 Re: ckm znam, to z naszego pokolenia 29.06.06, 00:57
                                                    zdolna jestem niesłycanie ;/
                                                  • pawlozsiul właśnie chciałem to napisać, 29.06.06, 01:01
                                                    tylko mnie uprzedziłaś.
                      • pawlozsiul Re: wiesz, co robić przy przedawkowaniu dragów? 28.06.06, 23:46
                        Przyszło dziś wieczorem dziewczę sąsiadów - "nie miało klucza", zapytało, czy
                        może poczekać. Zgodziłem sie, zrobiłem herbatę i zostawiłem samą. Po jakiejś
                        pół godzinie zorientowałem się, że nie wychodzi z łazienki i się nie odzywa.
                        Otworzyłem drzwi "na łyżkę" - dziewczę się najwyraźniej naćpało. Spróbowałem
                        pobudzić do wymiotów, bez efektów. Zniosłem do samochodu i zawiozłem na detoks.
                        Ale zdałem sobie sprawę, że pojęcia najmniejszego nie mam, co w takiej sytuacji
                        należałoby robić.
    • pawlozsiul Dziwnie się czyta, rozpocznę z boku 29.06.06, 00:35
      • partizan79 Re: Dziwnie się czyta, rozpocznę z boku 29.06.06, 00:36
        Suuuper! Dzienki.
        • partizan79 Re: Dziwnie się czyta, rozpocznę z boku 29.06.06, 00:38
          Jak zwykle ten sam dylemat. Co myslisz o Trzeciaku? Dobrze komentował?
          • pawlozsiul nie słyszałem 29.06.06, 00:39
            • partizan79 Re: nie słyszałem 29.06.06, 00:40
              Skoro tak.... pssst3
    • pawlozsiul Czyje 40000, bo nie spojrzałem? 29.06.06, 00:43
    • pawlozsiul Baam, odpowiadam na to: 29.06.06, 01:00
      Nie mówiłąm, że mam numer, tylko, że mogę Cię namierzyc, to po pierwsze, a po
      drugie, że blefujesz, bo blefujesz na kazdy temat. Tym razem przypadkiem o
      telefonie, ale na takie szczegóły nie zwracam uwagi. Sorki. mam dzisiaj ckmiaty
      dzień. wielu ludzi mnie nie rozumie, ani ja ich. chyba spać zaraz pójde

Jedną moją ścieżkę dostępu namierzysz, ok. A jak to zrobisz z drugą - przez
      kablówkę?
      • baam1 Re: Baam, odpowiadam na to: 29.06.06, 01:04
        ja Ciebie nie rozumiem, wyjaśniałam powyżej. Co za ściezki znowu wymysliłeś???
        Jak będzie mi się chciało i będę miała czas wolny, to namierzę Cie Pawlo, bo
        jestem bardzouparta. Tylko prawda jest taka, że mi się nie chce, żebyś był
        namierzony. I nie wiem dlaczego.
        I co to za scieżki dwie????
        • pawlozsiul to ja już nic nie rozumiem 29.06.06, 01:05
          Pewnie to i lepiej, uffff
          • baam1 I co to za scieżki dwie???? 29.06.06, 01:10
            • pawlozsiul scieżki dwie to nieporozumienie 29.06.06, 01:11
              nie ma czego wyjaśniać
        • pawlozsiul a dlaczego nadużywasz słowa "blef"? 29.06.06, 01:10
          Tzn. dlaczego nadużywasz go w odniesieniu do mnie?
          • baam1 Re: a dlaczego nadużywasz słowa "blef"? 29.06.06, 01:11
            intuicja mi tak podpowiada??? a dlaczego ty nadużywasz go w stosunku do mnie???
            Naprawdę blefowałam tylko raz i to niejako za Twoją namową (sugestią)
            • pawlozsiul jeśli intuicja, to spox 29.06.06, 01:14
              Ona jest omylna. Myślałem, że chodzi o jakieś fakty. Poinformowałem przeciez o
              momencie, w którym przestaję grać. Potem mi się jeszcze tylko jeden malutki
              blefik wymknął niechcący.
              • baam1 Re: jeśli intuicja, to spox 29.06.06, 01:16
                tyle tych malutkich blefików było, ze praktycznie wydaje mi się, że cały jestes
                jednym wielkim blefem :)))))
                • pawlozsiul grasz w pokera? 29.06.06, 01:24
                  • baam1 Re: grasz w pokera? 29.06.06, 01:24
                    nie, aczkolwiek kilka razy mi się zdarzyło
                    • pawlozsiul szkoda 29.06.06, 01:25
                      • baam1 Re: szkoda 29.06.06, 01:26
                        liczyłeś na łatwą wygraną???
                        • pawlozsiul nie, skąd 29.06.06, 01:31
                          Czytając ten opis swojej osoby poczułem się jak gość ze stritem złożonym z
                          samych asów.

Zresztą nie pamietam, żebym kiedykolwiek grał w pokera z kobietą.
                          • baam1 Re: nie, skąd 29.06.06, 01:34
                            gratuluję samopoczucia :)
                          • baam1 Re: nie, skąd 29.06.06, 01:35
                            Kobiety potrafią w tej grz byc niebezpieczne, szczególnie, gdy stosuja
                            metodę "na blondynkę"
                            • pawlozsiul dzięki za radę 29.06.06, 01:42
                              Będę unikał. Dobranoc, powodzenia niekoniecznie w kartach.
                              • partizan79 Re: dzięki za radę 29.06.06, 01:47
                                Co Ty, spać idziesz? Już się nie opłaca.
                                • pawlozsiul otwórz pocztę 29.06.06, 01:55
                                  • partizan79 Re: otwórz pocztę 29.06.06, 02:01
                                    Nie ma nic..
                                    • partizan79 Re: otwórz pocztę 29.06.06, 02:06
                                      OK, jest. I cięta riposta poszła na Twoją skrzynkę.
    • partizan79 NZT 29.06.06, 01:11
      Ale gorąco...
      • pawlozsiul piszesz z sauny? 29.06.06, 01:15
        • partizan79 :))) 29.06.06, 01:19
          Tak jakby..
      • baam1 Re: NZT 29.06.06, 01:16
        Co to za skrót???
        • partizan79 Re: NZT 29.06.06, 01:19
          Nagła Zmiana Tematu.
          • pawlozsiul jaki był temat? 29.06.06, 01:21
            i jaki będzie nowy?
            • baam1 dobre pytania :))) 29.06.06, 01:23
              ale pierwsze zdecydowanie lepsze :)
    • ja-alutka Małe streszczenie?? 29.06.06, 21:54
      Strrrasznie dużo tego...czy ktos mógłby mi przybliżyć Meritum sprawy??!! ☺
      • khaki3 Re: Małe streszczenie?? 29.06.06, 21:57
        Nie ma czego czytac.Tu ble ble tam bla bla i ogolnie to jak zwykle temat sie
        zaczyna pozniej gdzies tam o czyms innym.Jednym slowem nuuuuuuuuuuuudy!
        • ja-alutka Khaki malkontentka?? 29.06.06, 22:38
          Cos Ty Kochana taka marudna ostatnio??...Upały czy co ?? ☺
        • baam1 Re: Małe streszczenie?? 29.06.06, 23:22
          Muszę się z Tobą khakuniu zgodzić, jak się czyta nuuuuuuudy, jak się gada jest
          faaaaaaaaaajni i się nie nuuuuuuudzi. zresztą sama to wiesz najlepiej :)
          Pozdrawiam i miłego dzionka :)
          • khaki3 Re: Małe streszczenie?? 30.06.06, 17:32
            Alutko widzisz po pracy to i nie mam sily na zarty.Choc taki dopiekajacy z
            pawlosiulem mi poprawil humor/bamciu Kochana napewno ciekawiej,ale widzisz ja
            nawet na pisanie nie mam czasu:/
            Praca,nauka,Ukochany,dom,praca,nauka,Ukochany,dom.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka