szpila555 20.12.06, 11:57 IE7 po polsku? img204.imageshack.us/img204/7404/ie7mx1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 12:18 ładnie tniesz i nie odpowiadasz na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 12:21 bielszczanin napisał: > ładnie tniesz > i nie odpowiadasz na pytania Na jakie pytania? Instalowałem IE7pl i teraz go konfiguruję. A ortheus zasłużył na kasowanie bez czytania<!> Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 13:26 Ladny balagan masz na pasku szybkiego uruchamiania, czekam na wrazenia z uzytkowania IE7. Z instalacja wstrzymam się i narazie zostane przy Operze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paparappa Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 14:18 kenyo napisał: > Ladny balagan masz na pasku szybkiego uruchamiania, czekam na wrazenia z uzytko > wania IE7. Z instalacja wstrzymam się i narazie zostane przy Operze. Pozdrawiam Witaj Kenyo.. witaj o nic sie nie pytaj najszybszy adminie browar Cie nie minie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 14:51 heheh dzieki - browara to i ja nie omine :) Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Zainstalowaliście już 20.12.06, 14:10 Skądże, pozostajemy wierni FifeFoxowi. Na wieki wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: errata :) 20.12.06, 14:48 Firefox nie jest zly, ale jakos nie moge sie do niego przekonac, jestem tylko ciekaw czy IE7 jest tak samo dziurawy jak poprzednie wersje, a i stabilnoscia nie grzeszy Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: errata :) 20.12.06, 14:54 kenyo napisał: > Firefox nie jest zly, ale jakos nie moge sie do niego przekonac, jestem tylko c > iekaw czy IE7 jest tak samo dziurawy jak poprzednie wersje, a i stabilnoscia ni > e grzeszy Wersja polska jest na stronach Microsoftu od wczoraj. Chodzi bardzo szybko, lepiej zabezpieczony, myślę że lepszy od Opery i tym bardziej od nowego Firefoxa. Dopiero go konfiguruje i badam możliwości, ale na pierwszy rzut oka polecam. Tylko jest jeszcze jedno, musisz mieć oryginalny Windows, inaczej go nie zainstalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: errata :) 20.12.06, 15:10 osiolki.net/acid2/ To tak dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: errata :) 20.12.06, 15:33 Eeeee, po co ten test wyswietlania kodu jesli nie spelnia go wiekszosc przegladarek. Lepsza jest ta, ktora zapewnia wieksze bezpieczenstwo uzytkownika i jest szybka. Osobiscie mam zainstalowane rowniez Firefoxa i Opere, wiec mam porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: errata :) 20.12.06, 15:41 Owszem, dla przecietnego uzytkownika jest to bez znaczenia, ale dla programistow WWW to bardzo wazne. Chociaz i tak strony WWW robi sie pod IE ze wzgledu na ilosc uzytkownikow tej przegladarki. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: errata :) 20.12.06, 18:52 Dobry webmaster dostosowuje stronę, by poprawnie wyświetlała się - przynajmniej - pod IE, Operą i Firefoxem. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: errata :) 20.12.06, 18:53 > Firefox nie jest zly, ale jakos nie moge sie do niego przekonac Ja tak mam z Operą. IE kompletnie mi nie podchodzi, przynajmniej w dotychczasowych wydaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kenyo Re: errata :) 20.12.06, 19:11 Stopien zgodnosci z przegladarkami zalezy glownie od stopnia skomplikowania strony, obslugi skryptow itp. IE zaleca sie dla ludzi otwartych na swiat(te dziury:)) dlatego czekam na opinie o IE7 od uzytkownikow. Jest takie powiedzenie: jednemu kaska, drugiemu maryska. Odpowiedz Link Zgłoś