Dodaj do ulubionych

czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik

03.02.07, 13:20
jest taka możliwość ????????
Obserwuj wątek
    • nikzmienilem Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 13:30
      A kto was krzakowy upoważnił do pisania nazwy Naszego miasta z małej lierki ?
      • proffet Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 17:12
        Jest i to w dwóch wersjach basen i sala gimnastyczna
    • partizan79 Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 18:09
      My już stare pryki. Nie próbowaliśmy się ostatnio zapisywać, więc nie wiemy.
      • jasmin51 Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 18:13
        jak to się dzieje że na tym naszym forum nigdy nie można znaleźć odpowiedzi na
        proste pytania wszystko to wiecznie jeden żart gratuluje wszystkim poczucia humoru
        • partizan79 Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 18:22
          Gdyby nie żarty, to Twój wątek byłby już głęboko z dołu i nie rzucałby się w
          oczy. A tak, może ktoś, kto zna odpowiedź, przeczyta. Ot, co.
          • nikzmienilem Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 19:17
            Czy aerobik to taki taniec na swiezym powietrzu z łopatą do śniegu ?
            • partizan79 Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 19:19
              Aerobik to podstawowy przedmiot na kierunku filatelistyka. Nieuk:P
              • ja-alutka :))))) 03.02.07, 19:20
                Basen, BDK...może Ekonomy!! ☺
              • nikzmienilem Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 19:47
                Tak ? A po jakiemu to "bik"? "aero" ,tyle co powietrze i wyraz prawdopodobnie
                greckiego pochodzenia,ale co znaczy "bik" ?
                • partizan79 Re: czy w bielsku mozna zapisac się na aerobik 03.02.07, 19:52
                  "Bik" to z angielska. Od słowa bike (bajk, rower). Nauka o lataniu
                  wiełasipiedem.
                  • nikzmienilem Odpowiedż 03.02.07, 19:59
                    Po głębokiej analizie i obszernrj dyskusji na forum , odpowiadamy na pytanie:
                    -Nigdzie w Bielsku nie ma lotniska dla latających welocypedów.
                    • partizan79 Re: Odpowiedż 03.02.07, 20:02
                      Za zgrzewkę Heinekena Obserwer i Serwis udostępnią Ogrodową.
                      • nikzmienilem Re: Odpowiedż 03.02.07, 20:04
                        Nie ma szans.Uogromna bezodpływowa kałuża na Ogrodowej niedaleko Serwisa
                        uniemożliwi wszelkie loty.
                      • ja-alutka hmmmmm 03.02.07, 20:07
                        Zastanawia mnie od pewnego czasu...Dlaczego ja nie lubię Heinekena skoro to,
                        jak widzę "ulubiony" napój Forum Bielska !! Przyzwyczajeń raczej nie zmienię
                        ale pewnie zgrzewka czegoś innego też jest dopuszczalna !!? ;) ☺
                        • partizan79 Re: hmmmmm 03.02.07, 20:12
                          Heineken to raczej drugi plan. Na pierwszym miejscu - jak to niektórzy
                          powiadają - "ruska wóda".
                • ja-alutka Forumowy Analizator...:)) 03.02.07, 19:52
                  Czy Ty wszystko musisz "rozbierać" na czynniki pierwsze ? ;) ☺
                  • gwiazdeczka79 Re: Forumowy Analizator...:)) 03.02.07, 23:11
                    Aerobic jest w Kościuchach,we wtorki i czwartki o 18.30!
                    • peem63 Re: Forumowy Analizator...:)) 04.02.07, 00:05
                      a ćwiczenia wypisane na tablicy
                    • proffet Re: Forumowy Analizator...:)) 04.02.07, 09:49
                      i na basenie ( a przynajmniej był)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka