Dodaj do ulubionych

Innowiercy !!!

12.04.07, 20:06
Zostawcie na jakiś czas katolikom to forum. To co ostatnio widać,to wojna z
innowiercami.Zobaczymy jakim intelektem będą SAMI emanować . Ostatecznie jest
ich 95,6 % .
www.okiem.pl/bog/statystyka.htm
Obserwuj wątek
    • proffet Re: Innowiercy !!! 12.04.07, 21:11
      Czyżbyś sugerował że wyznawcy jakiejś konkretnej religii są głupsi albo
      mądrzejsi od wyznawców innej
    • partizan79 Re: Innowiercy !!! 12.04.07, 21:13
      Dlaczego wybrałeś sobie akurat taki nick?
      • bielski-misio_gryzli misio by coś napisał w temacie ale szpila wytnie 12.04.07, 21:20
        a misio ostatnio układny,więc proszę nie prowokować bo misio ryknie.
        • to_ja8 Re: misio by coś napisał w temacie ale szpila wyt 12.04.07, 21:27
          bielski-misio_gryzli napisała:

> a misio ostatnio układny,więc proszę nie prowokować bo misio ryknie

===

Szybciej zas...a się
          • bielski-misio_gryzli to_ja masz ty ten błysk intelektu no no nie powiem 12.04.07, 21:37
            ryposta cięta akurat na miarę niespełnionego pismaka
            • partizan79 Re: to_ja masz ty ten błysk intelektu no no nie p 12.04.07, 21:40
              Najwidoczniej Serwis ostatnio nie w temacie. Gdyby wiedział, na kogo rykniesz,
              na pewno by Ci przyklasnął.
              • bielski-misio_gryzli partizan tak trzymaj a forum na ty zyska 12.04.07, 21:44
                • partizan79 Re: partizan tak trzymaj a forum na ty zyska 12.04.07, 21:54
                  Już nie dam rady. Ile jeszcze mam trzymać?!:P
                  • bielski-misio_gryzli Re: partizan tak trzymaj a forum na ty zyska 12.04.07, 21:56
                    trzymaj ile trzeba ,a potem dowalisz
                    • bielski-misio_gryzli dowalisz jak prowokator przekroczy limit 12.04.07, 21:59
                      cierpliwości
                      • partizan79 Re: dowalisz jak prowokator przekroczy limit 12.04.07, 22:08
                        Raczej się nie dogadamy w takich kwestiach. Wydaje mi się, że Misio, Buraczek z
                        Lasku i pewien Oddziałek podchodzą pod jedno i to samo centrum dowodzenia.
                        Także wiesz...
            • to_ja8 a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 22:11

> ryposta cięta akurat na miarę niespełnionego pismaka

====

A twoja riposta na miarę pogryzionego misia

Nie przeginaj z tym niespełnieniem...
              Pismaki, to w tych naszych lokalnych mediach unikają tematów poważnych np. o
              przekrętach z przydziałami mieszkań czy kradzieży czynszów w SM na rzecz
              podkradania sobie artykułów.
              Nie chcę się chwalić, ale mam na swoim koncie np. publikacje ogólnopolskie z
              ponad milionowym czytelnictwem (za co otrzymałem wyróżnienie od wydawnictwa).
              Jeżeli o czymś konkretnie chcesz pisać to zasięgnij najpierw informacji
              w "Zeszytach prasowych" albo uzyskaj je nie wysysając z pazura....
              • bielski-misio_gryzli Re: a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 22:25
                jak takiś gieroj to co ty w bielsku zobisz ,prasa polska nało tego światowa
                czeka na takich "redaktorów" .
                • to_ja8 Re: a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 22:30

> jak takiś gieroj to co ty w bielsku zobisz ,prasa polska nało tego światowa
                  > czeka na takich "redaktorów" .

===

Gieroj to partyzant (ze spalonego lesa)

jak będziesz grzecznym misiem to podeślę ci cały mój dorobek w mediach
                  ogólnoplskich
                  • bielski-misio_gryzli kiedy 12.04.07, 22:38
                    to było 25 lat temu ,człowieku przestań w uwiędłych laurów liść z uporem
                    stroić głowę.25 lat temu to misio też był gieroj
                    • to_ja8 Teraz... 12.04.07, 22:40
                      idź już spać i nie marudź...
                      Mogę ci podesłac bajkę z twoim kolegą misiem rock&rol-em
                      • bielski-misio_gryzli to po co zaczepiasz spokojnego misia 12.04.07, 22:43
                        dla misia należą się przeprosiny
                        • to_ja8 Re: to po co zaczepiasz spokojnego misia 12.04.07, 22:45
                          no to go przeproś... i pozdrów ode mnie
                          • bielski-misio_gryzli tak to jest jak misio chce być grzeczny 12.04.07, 22:52
                            jak każdy artykuł to-ja jest taki bełkotliwy i poprzekręcany,hm dlatego
                            skończył w bielsku
                            • to_ja8 Re: tak to jest jak misio chce być grzeczny 12.04.07, 22:59

> jak każdy artykuł to-ja jest taki bełkotliwy i poprzekręcany,hm dlatego
                              > skończył w bielsku

====

hahahaha
                              Nigdy nie zamierzałem robić kariery ogólnoplskiej

Za to ty mógłbyś jako gadający (głupoty) misio
                              • bielski-misio_gryzli wolę pleść prawdziwe głupoty niż 12.04.07, 23:03
                                wypierać się prawdy,jak ty to robisz
                  • partizan79 Re: a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 22:48
                    > Gieroj to partyzant (ze spalonego lesa)

Jak mam to rozumieć?
                    • to_ja8 Re: a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 22:51

Przeczytaj to jeszcze raz jak wytrzeźwiejesz
                      Może jutro, albo jeszcze lepiej pojutrze
                      • partizan79 Re: a ty wybudziłeś się już z letargu zimowego? 12.04.07, 23:07
                        Przeceniasz moją głowę.
                        • szpila555 Re: Parę godzin mnie nie było na forum ... 12.04.07, 23:11
                          ... i już prowokatora widzę.
                          Założył ten wątek "nowy forumowicz" ...
                          Tak sobie myślę, kiedy przestaniecie się w końcu publicznie kłócić. Macie
                          przecież gg, Skype, e-maila. A tak niedawno były święta.
                          • bielski-misio_gryzli misio przeczytał wnioski wyciągnie??? 12.04.07, 23:15
                          • to_ja8 Re: Parę godzin mnie nie było na forum ... 13.04.07, 09:16
                            szpila555 napisał:

> ... i już prowokatora widzę.
                            > Założył ten wątek "nowy forumowicz" ...
                            > Tak sobie myślę, kiedy przestaniecie się w końcu publicznie kłócić.

===

A co ty byś robił....

• partizan79 Re: misio by coś napisał w temacie ale szpila wyt 12.04.07, 21:30
          Pytam się, bo w sąsiednim wątku były to moje ostatnie słowa. Zaraz znowu będzie
          wszystko na mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka