mihaj 26.05.07, 21:42 Witajcie! Upały są tak męczące, że trzeba zacząć myśleć o zdrowiu. Powiedzcie mi, jak to jest z naszymi medykami? Czy oni strajkują? Co wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 26.05.07, 21:43 po mojemu to chyba caly czas cos tam biduja Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 03:19 niech na znak protestu nie biorą łapówek i będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 14:13 jak przestana prac koperty to pewnie bedzie im jeszcze gorzej ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 14:21 A co mają robić ci, co nie biorą kopert? Czy całe życie zawodowe mają być wykorzystywani przez państwo? A co wy na jeden z postulatów lekarskich mówiący o prywatyzowaniu szpitali? Czy wyobrażacie sobie prywatny szpital w Hajnówce? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 16:05 mihaj napisał: > A co mają robić ci, co nie biorą kopert? > Czy całe życie zawodowe mają być wykorzystywani przez państwo? > > A co wy na jeden z postulatów lekarskich mówiący o prywatyzowaniu szpitali? > Czy wyobrażacie sobie prywatny szpital w Hajnówce? pewnie, że sobie wyobrażam, niech moją składkę zdrowotną zostawią w pensji to będę miał za co płacić w prywatnych gabinetach, dodam, że nie jest to mała sumka Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 19:37 ale to co zabieraja na skladki to wioza statki i strasznie duzo wpadaw trojkat bermudzki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 19:42 hajnowiak napisał: > ale to co zabieraja na skladki to wioza statki i strasznie duzo wpadaw trojkat > bermudzki ; ) zgadza się, amba fatima jest pełno darmozjadów w NFZ, których trzeba wyżywić Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 19:52 ja tam bym sie zgodzil ale zeby chociaz cos robili - ... malowali sufity? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 19:53 hajnowiak napisał: > ja tam bym sie zgodzil ale zeby chociaz cos robili - ... malowali sufity? ; ) właśnie oni robią, robią - NIC Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 20:02 zlikwidowac sluzbe zdrowia! ----- zawsze mozna sie leczyc domowymi sposobami Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 20:06 hajnowiak napisał: > zlikwidowac sluzbe zdrowia! > ----- > zawsze mozna sie leczyc domowymi sposobami popijając nalewkę babuni? czy bimber dziadunia? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Strajk lekarzy 27.05.07, 20:07 jak jedno nie pomoze to trzeba probowac dalej ------- czy to panaceum? Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Strajk lekarzy 28.05.07, 15:05 nie da sie wypic calej wodki swiata.... ale trzeba probowac Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, choroby.... 01.06.07, 20:34 www.spsk4.lublin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45 cóż dobrze, że są, niosą pomoc - wiem coś o tym, inaczej juz dawno nie żył bym ! czy ktoś z Was też tak może powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, chorob 01.06.07, 20:38 11rewresbo napisał: > <a href="www.spsk4.lublin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45" target="_blank">www.spsk4.lublin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45</a> > > cóż dobrze, że są, niosą pomoc - wiem coś o tym, > inaczej juz dawno nie żył bym ! > czy ktoś z Was też tak może powiedzieć ? składali przysięge hipokratesa, to zobowiązuje do czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, chorob 01.06.07, 20:42 kazdy jest do czegos powolany i powinien dobrze spelniac swoja sluzbe Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, chorob 01.06.07, 21:01 wiadomosci.onet.pl/1546639,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, chorob 03.06.07, 08:22 a jednak można, są lekarze z poświęceniem; Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Szpitale, lekarze, personel, pacjenci, chorob 03.06.07, 13:26 napewno sie jacys znajda ------ szkoda z nie wielu Odpowiedz Link Zgłoś