obserwer11 03.06.07, 15:02 wszedłem na poniższą stronę, przeglądam a tuż niżej po lewej informacja: IP gościa - IP fakt zgadza się, ale dlaczego miasto Nidzica ? możecie sprawdzić co Wam wyświetli ? www.oorange.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Dziwne rzeczy z IP .... 03.06.07, 15:57 To na pewno jakaś zasadzka:P Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dziwne rzeczy z IP .... 04.06.07, 15:03 u mnie pokazało ze jestem w mieście Unknown. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Dziwne rzeczy z IP .... 04.06.07, 15:38 to gdzieś na południu Meksyku???? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Dziwne rzeczy z IP .... 04.06.07, 23:39 IP odwiedzającego 83.xx.xx.161 / były moje cyferki, ixy wstawiłem / Kraj: POLAND (PL) Miasto: Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Dziwne rzeczy z IP .... 05.06.07, 07:47 a mi pokazało poznań, co w gruncie rzeczy jest prawdą ;) ale mam zupełnie inne ip niż jest w rzeczywistości-nawet umieszczenie na mapie lokalizacji jest inne... ale dla ciekawskich znalazłem fajny bajerek dzięki któremu można zlokalizować pozycję osoby posiadającej telefon komórkowy, np sprawdzić gdzie obecnie jest żona albo mąż : www.track-your-partner.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Dziwne rzeczy z IP .... 05.06.07, 07:50 www.ipligence.com - a tutaj uparcie mi mówi że jestem w rawiczu... może faktycznie jestem w więzieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Dziwne rzeczy z IP .... 05.06.07, 07:56 o a ten: www.ip-adress.com/ - zdołał pokazać nawet firmę z której teraz klikam zamiast zająć się robotą ;) jedynie na mapie pokazuje inną ulicę na drugim końcu miasta... gdzie z pewnością mnie nie ma ;D Odpowiedz Link Zgłoś