agnieszkaaa66 26.08.07, 20:24 Hej kochani forumowicze!!!!! Może kto wie o kimś, kto chce kupić stary malowany kufer, w dobrym stanie, tanio. Szkoda wyrzucić, a zajmuje mi tylko miejsce. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikletni Re: coś na sprzedaż 26.08.07, 20:27 A posag w czym dostarczysz ? Poważniej , zadzwoń do naszego muzeum 730 2244 , albo do p.Fioników ze Studziwód .Oni są w tej sprawie bardziej zorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaaa66 Re: coś na sprzedaż 26.08.07, 20:43 Dzięki. Z tego co wiem to Fionik zechce za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: coś na sprzedaż 26.08.07, 20:48 a szkoda, że w Naszym Grodzie nie ma skwerku do Handlu starociami ; wiele jest tego co zalega nasze strychy, komory czy też piwnice, dla nas bezużyteczne; są jeszcze na szczeście tacy, którzy fascynuja sie historią i folklorem, na pewno odkupią kiedy dowiedzą sie gdzie . Jednak w Bielsku można by zorganizaować przykładem innych miast Jarmark Staroci w zupełności mniej takich eksponatów zalegało by nasze domostwa często niszczone przez erozję, rdzę, korniki i mężczyzn który z rana podlawają w/w eksponaty w pokrzywaach * Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Obserwerze,podpadasz 26.08.07, 20:55 u mężczyzn >przez erozję, rdzę, korniki i mężczyzn który z rana podlawają w/w >eksponaty w pokrzywaach Miałbyś to być odmiennym ,że utożsamiasz mężczyzn z kornikami i czynnikami atmosferycznymi ? Sugerujesz pozatem autorce postu,by w pokrzywach eksponat ustawiła , celem podlewania... Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_2005 Re: coś na sprzedaż 26.08.07, 21:00 Hej, mozesz mi podeslac zdjecia kuferka? marta_ziel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: coś na sprzedaż 27.08.07, 01:26 całkiem ciekawe spostrzeżenie O11 :) trzeba byłoby np: od czasu do czasu wygonić handlarzy z rynku....ale wrzask podniosą. można też na bruku przed ratuszem to urządzić. Albo fajnym pomysłem byłoby przejąć od Amerykanów tradycję tzw: wyprzedaży garażowej.....wzieliśmy Walentynki, możemy i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: coś na sprzedaż 27.08.07, 12:52 Poprosze o zdjęcia i ewentualną cenę, może to mnie zainteresuję. Oczywiście jeżeli jest to możliwe i nadal aktualne. Poprosze na meila pitzlad@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: coś na sprzedaż 01.09.07, 20:10 Dziekuję serdecznie, kufer jest bardzo fajny, jak go odnowię to podeślę fotki. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 08:20 Przesyłam fotki kuferka zakupionego od forumowiczki. tak wyglądał w chwili zakupu: img341.imageshack.us/img341/1967/kuferekkr9.jpg tak wygląda teraz: img210.imageshack.us/img210/962/dscf2743av6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 08:23 -Zainstalować w tym alarm ? -Ile się mieści walorów w takim sprzęcie ? -Mysza złotowek nie ma mozliwości uszczuplić ? Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 08:54 Alarm nie bedzie potrzebny, dobytku strzeże kotka. Pojemność kufra jest duza, zmieści się sporo walorów. Myszy brak Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 10:23 ten odkurzacz obok kuferka też niemlody jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 10:32 Odkurzacz Omega, służył do pompowania materaca, ostatnio się zepsuł. Po rozkręceniu okazało się ze spalił się kondensator. Niebawem zostanie naprawiony i byc może przejdzie jakąś renowację. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Tak jak obiecałem. 05.10.07, 08:23 fajowo go odnowiłeś ! img503.imageshack.us/img503/735/radzymin1959ciuchciabe7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś