szpila555 07.11.08, 09:45 Ostatnio zauważyłem w kablówce na jednym z kanałów widok z kamery skierowanej na bielski Ratusz. Fajna sprawa. Przydałby się szerszy widok, np. ujęcie wzdłuż ul Mickiewicza np. z bloku na rogu ul. Kazimierzowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki-34 Re: kamera na Ratusz 07.11.08, 13:10 w sieci ma www.zalewski.com.pl też jest dostępny widok na ratusz Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: kamera na Ratusz 07.11.08, 17:42 marecki-34 napisał: > w sieci ma www.zalewski.com.pl też jest dostępny widok na ratusz Wiem, ale nie każdy korzysta z Internetu, a wieczorkiem oglądając TV przełączając kanał można zerknąć z innego "ujęcia" na kablówce kto się błąka w okolicach Ratusza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natka143 Re: No i kto tam się błąka? 07.11.08, 18:35 I po co mi to wie-dzie-dzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: No i kto tam się błąka? 07.11.08, 19:15 natka143 napisała: > I po co mi to wie-dzie-dzieć? Tobie to-na-nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natka143 Re: No i kto tam się błąka? 07.11.08, 19:47 łotóż tooo...nie chcem a mam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: No i kto tam się błąka? 07.11.08, 19:58 natka143 napisała: > łotóż tooo...nie chcem a mam. To zmień kablówkę na multimedie, tam nie ma, a Ty nie chcesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: No i kto tam się błąka? 08.11.08, 09:04 wszystko pięknie tylko dlaczego płacąc abonament za kablówkę mam oglądać bielski ratusz? wolałbym żeby zarzucili jakiś bardziej emocjonujący kanał Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: No i kto tam się błąka? 08.11.08, 20:04 Andrzej Wajda - Kanał, też bym obejrzał, poproszę o link. Odpowiedz Link Zgłoś
rrn Re: kamera na Ratusz 18.11.08, 20:00 Jest możliwośc oglądania widoku z tej kamery w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ser Re: kamera na Ratusz 18.11.08, 20:16 da sie www.jakubiuk.pl/index.php/Kamera-na-ratusz.html Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: kamera na Ratusz 18.11.08, 20:28 albo www.zalewski.com.pl zakładka kamera Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ser Re: kamera na Ratusz 18.11.08, 21:10 ale to reklama, a poza tym to samo Odpowiedz Link Zgłoś
babastrzelec Re: kamera na Ratusz 19.11.08, 16:48 Ja wlasnie przez www.Zalewski itd codziennie widze swoje rodzinne miasto:)Super sprawa,dzis o 3 w nocy zobaczylam osniezone miasto,dla Was to moze jest wrecz zbedne ale ja wyprowadzilam sie z Bielska juz jakies 12 lat temu a teraz mieszkam bardzo daleko i jezdze tam tylko na urlopy...fajnie,moja mam czesto pojawia sie w kadrze zeby mi serce uradowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Jak się komuś nie podoba , to 20.11.08, 18:28 nie musi sobie uruchamiać strony : www.zalewski.com.pl ale przy okazji , nie uruchamiając zakładki "Meteo" , nie bedzie wiedział , ile gradusów na podwórku i jaki berecik dzisiaj włozyć . Tak na marginesie , przecież dzięki Wojtku Zalewskiemu mamy już chyba trzeci rok podgląd ratusza w internecie i drugi rok stację pogodową . Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: Jak się komuś nie podoba , to 20.11.08, 18:38 na zakładce "kamera" tez jest podana temperatura Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Jak się komuś nie podoba , to 20.11.08, 19:06 Czujnik deszczowy się zaciął , ale mentalność co niektórych jest taka : - Jeśli za coś zapłacę , to znam jego wartość , - Jesli coś dostaję coś za darmo , to ktoś tu coś knuje . W dobie powszechnego monitoringu może matka podejrzeć córkę , ... się koło ratusza i to jest złe , ale jeśli tę samą córkę naprałby ktoś po , nazwijmy to dyplomatycznie ,niezbyt trzeżwej bużce , to mama miałaby pretensje , gdzie była policja i czemu nie oglądała widoku na ratusz . W B-stoku coraz więcej kamer . Na Zwierzynieckiej , skrzyzowanie z Mickiewicza pięknie obwieszane . Może jeszcze nie działają , ale jest to jakiś srodek motywujący do poprawnych zachowań . Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Jak się komuś nie podoba , to 24.11.08, 13:31 Ja rownież piszę z pozycji bielszczanki na emigracji. Pomysł bardzo mi się podoba, miło spojrzeć na nasz ratusz, kolor nieba, pogodę. Poza tym jak ktoś nie chce być obejrzany to może wybrać inną drogą :) Jestem za kamerką, mam ją w zakładce ulubione i codziennie oglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
natka143 Re: Jak się komuś nie podoba , to 29.11.08, 16:06 Moze zasłaniać okna ' . www.tvn24.pl/-1,1575173,0,1,kamera-podglada-w-bialymstoku,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Jak się komuś nie podoba , to 29.11.08, 18:07 Natka,jestes tak brzydka az wstyd ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
natka143 Re: Jestem wstrząśnięta, niezmieszana 29.11.08, 19:38 Ulżyło mi, że ci się nie podobam...N...Z.N Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Jak się komuś nie podoba , to 02.12.08, 12:29 > Ja rownież piszę z pozycji bielszczanki na emigracji. A czy byłoby nietaktem, gdybym zapytał, jak wygląda owa pozycja?; Odpowiedz Link Zgłoś
babastrzelec Re: Jak się komuś nie podoba , to 04.12.08, 15:37 horyzontalna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś