pszep 15.10.05, 11:16 Chcialem sie zorientowac jak wielu studentow/studentek mieszka na OE. Pytam z ze zwyklej ciekawosci (sam tez studiuje). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.ana Re: Studenci 15.10.05, 21:37 Zgłaszamy się:-) do liczby calowitej nalezy dodać dwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 16.10.05, 12:56 > do liczby calowitej nalezy dodać dwie:) Przypuszczam, ze zglosily sie studentki uczelni technicznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
magma11 Re: Studenci 16.10.05, 13:12 no mnie tez mozna dodac :] czyli o ile dobrze licze to jest nas 4 :] Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 16.10.05, 21:30 > Nie, nie z technicznej :-) czyli UJ/AP/AE??? nietechniczna uczelnia, a liczyc ucza:P Odpowiedz Link Zgłoś
elcom1986 Re: Studenci 16.10.05, 21:27 Student jestem ;) Ania i Aga są pewnie z UJ... Kampus blisko... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 17.10.05, 16:02 Jeden student + jeden świeży mgr inż. rezydują w Paryżu... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
aga.ana Re: Studenci 17.10.05, 22:53 Widzę, że nas całkiem sporo na OE:-) Tak trzymać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 18.10.05, 18:56 To moze zrobimy jakas impreze... integracyjna??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 20.10.05, 20:33 Wreszcie jakiś konkret... Proponuję imprezę integracyjną w Paryżu... Zapraszam w najbliższą sobotę do lokalu 39/42. Jeżeli pojawią się jakieś pytania, to dzwońcie - 506055584, lub GG: 1826364. Oczywiście wszyscy młodzi duchem nie-studenci też powinni się pojawić:) Do zobaczenia michał Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 20.10.05, 20:45 ...aha... dajcie znać, kto ma zamiar się pojawić. jeżeli okaże się, że propozycja padła za późno, można ustalić jakiś inny termin... michał Odpowiedz Link Zgłoś
ewuziab Re: Studenci 20.10.05, 21:18 do grona licznych studentow prosze doliczyc jeszcze trzy superowe mieszkanki Paryza:)))a impreza integracyjna...hmmm...niezly pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 21.10.05, 01:05 No ja tez obowiazkowo wpadne i kolega elcom tez zapowiada swoja obecnosc. W chwili obecnej biore udzial w imprezie integrecyjnej z politechnika:D Odpowiedz Link Zgłoś
tomi33 Re: Studenci 20.10.05, 21:28 wszystko fajnie, tylko co na to wlasciciel mieszkania? ze o sasiadach nie wspomne:) swoja droga, ech, zeby czlowiek byl ciut mlodszy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 21.10.05, 01:26 impreza integracyjna nie musi koniecznie oznaczac domolki w mieszkaniu i zaklucania ciszy nocnej po 22, od tego sa akademiki;) Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 21.10.05, 01:57 > wszystko fajnie, tylko co na to wlasciciel mieszkania? Z racji tego, że mieszkanie należy do mnie, nie przewiduje problemów z właścicielem mieszkania;) > ze o sasiadach nie wspomne:) Nie pierwsza to impreza od lutego i nigdy nikt się nie skarżył, może więc i tym razem policja nie będzie interweniowała... Odpowiedz Link Zgłoś
pierree Re: Studenci 21.10.05, 10:45 Fajnie, ze mlodzi duchem tez sie moga pojawic:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 21.10.05, 12:35 Pytanie tylko, czy wykorzystają tą możliwość;) Odpowiedz Link Zgłoś
justka842 Re: Studenci 23.10.05, 19:23 A tak w sprawie integracji, to wyszla jakas dziwna sprawa. W sobote po poludniu zostalam zaproszona na impreze pt. integracja pod nr 39/42, wiec ide, staje przed furtka i wybieram nr mieszkania. Odbiera jakis chlopak, ja mowie o co chodzi. Efekt jest taki, ze kolega z ktorym rozmawiam nie ma pojecia o tym ze ma ktos przyjsc i zadaje dziwne pytanie: NO TO CO, MAM WAM OTWORZYC? Wiec wiele sie nie zastanawiajac stwierdzilam z kolezankami ze wracamy do siebie. Ale nie bylo tak zle- pocieszylysmy sie alkoholem, ktory byl przeznaczony na wpisowe imprezy intagracyjnej. Nasza wypalila, a jak Wasza??? Odpowiedz Link Zgłoś
justka842 Re: Studenci 23.10.05, 19:30 No i przy okazji to pozdrawiam Lukasza, ktory na ta impreze mnie zaprosil. Szkoda ze nie wyszlo, moze innym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 23.10.05, 22:44 Ten "chlopak", ktory odebral to wlasciciel mieszkania, w ktorym odbywala sie impreza. W mieszkaniu bylo glosno i nie slyszal co mowilyscie. Ponadto nacisnal magiczny guziczek sluzacy do otwierania. Czekamy, czekamy i nic. Zastanawialismy sie dosyc dlugo gdzie wcielo osoby, ktory dzwonily, teraz wszystko jasne. Impreza jak najbardziej wypalila, pozdro dla Michala. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamum_vigor Re: Studenci 23.10.05, 00:38 nie rozumiem ludzi, ktorzy chodza do sasiadow z dolu ... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 23.10.05, 01:31 jak nie rozumiesz to jesteś niefajny i nie umiesz sie bawić, bo my się z sąsiadką zawsze dogadamy. michał z kleparza, a nie z paryża Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka1234 Re: Studenci 23.10.05, 21:49 > sąsiadką zawsze dogadamy. michał z kleparza, a nie z paryża tzn, ja nie rozumiem Michał, z kleparza jestes, czy z OE?, nie żebym dymiła do ciebie, ale przecież zapraszałeś na impreze, to nie do siebie?, z tego co czytam, to ta imprezka wcale sie nie odbyła... a sama miałam ochotę sie wybrać żeby poznać sąsiadów i sąsiadki młode duchem:) ale niestety miałam już wczesniej inne plany... Pani magister (dopiero od tygodnia wiec prawie jeszcze jak studentka) Odpowiedz Link Zgłoś
pszep Re: Studenci 23.10.05, 22:48 Na imprezie bylo dwoch Michalow. Jeden z OE drugi Kleparza. Odpowiedz Link Zgłoś
albals Re: Studenci 23.10.05, 11:29 A ja mama pytanie do studentów mieszkających nie tylko na OE, ale wszystkich nalezacych na stałe lub czasowo- wynajmujący mieszkania w budynkach nalezących do parafii MBKP- czy nie podjeli by sie w ramach wolontariatu pomagania w nauce dzieciom z klas od I do VI, z wszystkich przedniotów, również z j.ang.. Zajęcia w "szkole pokoju" dzialającej przy parafii Matki Bożej Królowej Polski Kraków Kobierzyn odbywają sie narazie tylko w czwartki w godzinach od 16,30 do 19,15. Częstotliwość dyżurów zalezna jest od liczby chętnych do pomocy. Mam nadzieję, że administrator zamieści ten post, za co dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miko145 Re: Studenci 23.10.05, 18:06 Witam! Czy wyszlo cos z sobotniej imprezy? Może jeszcze jedna, Andrzejki coraz blizej, zapraszam do siebie! Pozdrawiam z Londynu. mgr inż. STUDENT gg:3500180 Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: Studenci 24.10.05, 00:17 Witam, przede wszystkim chciałbym wszystkim podziękować za przybycie na imprezę. Po drugie, chciałbym przeprosić za nieporozumienie, o którym pisze Justyna. Przed naszą rozmową przez domofon nie udało mi się zapanować nad imprezowiczami i zredukować poziomu hałasu do takiego stopnia, aby dokładnie zrozumieć co do mnie mówisz. No i wyszło jak wyszło... Cóż - następnym razem będzie lepiej:) PS Pozdrowienia dla Mamy Ewy:) Odpowiedz Link Zgłoś
justka842 Re: Studenci 24.10.05, 13:00 Trudno sie mowi... . Masz racje- moze nastepnym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś