Dodaj do ulubionych

Fibonacci team school opinie

10.09.26, 15:57
Interesują mnie opinie o kursach organizowanych przez Fibonacci Team School. Na ten moment mam za sobą uczestnictwo w darmowym webinarze oraz live tradingu na żywo prowadzonym przez Łukasza Fijołka. Generalnie jestem zadowolona - dużo ciekawych informacji imo, a wiedza przekazana w przystępny sposób. No i aktualnie zastanawiam się nad uczestnictwem w płatnym kursie, ewentualnie dłuższym mentoringu u Łukasza. Ale zanim się zdecyduję, chciałabym poznać opinie na temat współpracy z Fibonacci Team School. Tylko zależy mi na opiniach ludzi, którzy realnie korzystali z ich kursów, mentoringów, etc. i chcieliby podzielić się opinią. Bo niestety niewiele jest tego obecnie w necie, dużo materiałów marketingowych, ale opinii uczestników zaledwie kilka i to często sprzecznych.
Obserwuj wątek
    • wedsijfkncedfuilsjkxzbvmcn Re: Fibonacci team school opinie 14.09.26, 13:28
      Ja robię mentoring u Łukasza Fijołka. Co chcesz wiedzieć?
    • adamus.ma Re: Fibonacci team school opinie 16.09.26, 13:20
      Jestem na rynku trzy lata. Zaczynałem na krypto, potem poszedłem w forex. Od roku jestem w takiej lub innej formie jestem zaangażowany w szkolenia organizowane przez łuksza. W ciągu tego roku mój income z krypto się podwoił, na forex też jest progres ale nie tak spektakularny. Oczywiście nie znaczy to, żę jest cały czas zielono. Na początku straciłem kilka depozytów, ale z czasem nauczyłem się jak minimalizować ryzyko i mądrzej wchodzić. Myślę, że bez wiedzy zdobytej za pośrednictwem fibonacci team nie osiągnął bym tak dużego progresu. I to nawet nie chodzi o to, że łukasz jest jakiś inwestycyjnym magikiem, chociaż imo bez wątpienia zna się na rzeczy. Tylko, że strategia jaką popularyzuje czyli fibonacci jest po prostu dobra i warto się jej nauczyć. I jak się jej nauczysz, będziesz stosował się zaleceń, to będziesz robił lepsze wyniki. Tak więc nie ma tu żadnej magii, wiedzy tajemnej, tylko dobra strategia przekazana w zrozumiały sposób. Ni i oczywiście wsparcie samego łukasza ale też i społeczności fibonacci uważam za bezcenne. Tak więc moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.
    • adamus1988 Re: Fibonacci team school opinie 21.09.26, 16:09
      Nie robiłem u nich żadnych kursów czy szkoeń, ale swego czasu dane mi było poznać osobiście Łukasza Fijołka i bez wątpienia jest to gościu, który zjadł zęby na forexie i crypto. Z rozmowy można było wnioskować, że ma naprawdę sporą wiedzę i to nie tylko teoretyczną ale też i praktyczną przede wszystkim. Do tego wydawał mi się całkiem sympatycznym gościem. Więc jeśli prowadzi te kursy czy tam szkolenia jak należy, to możesz sprawdzić jeśli są w rozsądnej cenie.
      • arkooo Re: Fibonacci team school opinie 24.09.26, 12:37
        adamus1988 napisał(a):

> ać osobiście Łukasza Fijołka i bez wątpienia jest to gościu, który zjadł zęby n
        > a forexie i crypto. Z rozmowy można było wnioskować, że ma naprawdę sporą wiedz
        > ę i to nie tylko teoretyczną ale też i praktyczną przede wszystkim.

Tak, też odniosłem takie wrażenie.
    • arkooo Re: Fibonacci team school opinie 24.09.26, 12:36
      jak ci odpowiadał darmowy webinar to z płatnego modułu tym bardziej będziesz zadowolony. z doświadczenia mogę ci napisać, że w tych darmowych webinarach to jest takie pitu pitu. oczywiście wiedza cenna, ale raczej dla początkujących. a na szkoleniach to masz cream de la creame, konkretne strategie oraz tipy i triki, których nie znajdziesz w darmowych modułach. oczywiscie lepiej najpierw ogarnąć podstawy na darmowych webinarach, zdobyć trochę dośiadczenia w realu, i jak chcesz się rozwijać to dopiero zainwestować w płąte moduły. taka moja opinia w tej kwestii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka