aliensnowboard 23.10.09, 19:16 dzialka w Wólka Czułczycka niezla lokalizaja za lasem oferta skierowana dla kogos kto wiaze swoja przyszosc z chelmem lubi cisze i spokuj oraz 2 rolna pod lasem 0817419950 prosze dzwonic wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1chelmianin Re: sprzedam dzialke 03.12.09, 11:37 hey Kolego reklamuj się bardziej z swoją ofertą. przydało by się więcej danych jaki to grunt?, bo w tych terenach ponoc nie wiem z której strony lasu jest ta działka. Zamieść ogłoszenie na portalu ogłoszenia nieruchomości i zamieść dokładną lokalizację i może fotki działki. nieruchomosci.ogloszenia.info będzie łatwiej zorientować się co to za działeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ejdzkej Re: sprzedam dzialke 08.02.10, 17:01 Ja także mam działki do sprzedania. Chętnie sprzedam jedną z nich,położoną w Chełmie przy ul. Pszennej(ok 12a) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_z_chelma Re: sprzedam dzialke 21.04.10, 07:26 Jaka bylaby cena? Jak duza dzialka? Jest dostep do Uherki? Odpowiedz Link Zgłoś