Dodaj do ulubionych

Cała Mandaryna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:50
media.putfile.com/mandaryna2
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:49
      O rany jeśli to prawda to straszne! Kto ma kase ten rzadzi
      • Gość: xxx Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 01:50
        Nie jestem za Mandaryna ale w takie bajki nie chce mi sie wierzyc
    • Gość: rick Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:30
      nigdy nie przypadły mi do gustu jej piosenki a już wogóle jej osoba.
      Tragedia!!!!
    • Gość: Dark Sidious Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:36
      podklad czyni mistrza :D:D:D
      • Gość: dziobak Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:38
        Ja nie bede komentowac, bo to niepotrzebne. Wszyscy madrzy ludzie o tym wiedza.
        • Gość: hehhee Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:58
          ja posluchalam ta pioesnke to naprawde jesli to prawda to szok.....
          • Gość: Ktosikówna Re: Cała Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:31
            Jakbyście posłuchali każdej gwiazdy bez podkładu wyszłoby na to samo...Wy też
            pośpiewajcie sobie jak jest cicho a później zróbcie to samo z
            podkładem...Boże...Ta ludzka głupota mnie powala ;/ ;/ ;/
            • Gość: Tomek Re: Cała Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:11
              Nie badz smieszna dziewczynko....przykry swiat, ktorym rzadzi pieprzony
              pieniadz! :[
    • Gość: juszzz Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 07:26
      Co wy w ogóle chcecie od niej?? Czemu się tak jej czepiliście, co?? Spójrz na
      siebie. Nie jesteś lepszy. A może poprostu zazdrościsz?? Manadaryna jest super!
      • Gość: dML Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 08:21
        Ktosikówna ma racje (nie jestem w temacie, ale domyslam sie, ze chodzi o
        nagranie acapella) sprobojcie nagrac sie spiewajacych w momencie kiedy macie
        zalozone sluchawki czy sluchacie glosnej muzyki. GLUPI LUDZIE na ktytyke stac
        kazdego leszcza. Pzdrwm skryto-inteligentnych sqrwysynoow!
        • Gość: ***************** Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:05
          Nie będe próbować spiwać ani przy muzyce ani bez i Marta Wisniewska tez nie
          powinna chyba że w Kokocku w dyskotece bo tam podobno lubia taka muzykę,zreszta
          chyba wiekszość z was ogladała Sopot tam w konkursie brali udzial ludzie którzy
          spiewali na zywo i wyszło szydło z worka ,Mandaryna pokazała co potrafi z
          dyskoteki nie powinna pchać sie na salony,jak widać a raczej słychac pieniadze
          to nie wszystko,żywiec to zywiec
      • Gość: Tomek Re: Cała Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:21
        Tak masz racje. Zazdroszcze jej...chcialbym miec taki biust...a Tobie tez
        zazdroszcze! pewnie fajnie jest ulec czarowi tego calego zalosnego show
        biznesu, nie majacego nic wspolnego z muzyka, czy w ogole ze sztuka. Ja chyba
        nie potrafie, naprawde zazdroszcze! glupoty takze... :| pozdrawiam :D
    • Gość: k Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:17
      wystarczy nie śpiewać z plabacu tylko na żywo inie było by problemu! tylko nie
      każdy potrafi:)
      • Gość: Agent Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:06
        Hahaha ciekawe jak w Sopocie zaśpiewa. przecież tam musi być na żywo...
    • Gość: szamanka Re: Cała Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:50
      Kiedy tego slucham przypomina mi sie afera z Enrique (dobrze napisalam?!;P)
      Iglesiasem. Mandaryna jest beznadziejna w calej swej beznadziejnosci.
      Bezsprzecznie. Pozdrawiam.
      • Gość: pola Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:47
        ona poprostu nie umie śpiewać
    • Gość: zeppelin Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:43
      media.putfile.com/mandaryna3 tez dobre...:):)
      • Gość: atymandaryna Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:12
        ha! w sopocie to ona zaprezentowala sie fatalnie, ale najbardziej dziwi mnie
        publika, ktora tak schodzi na psy, ze mandaryna miala 2 miejsce ma "slowika
        publicznosci" hahaha ona przeciez jest zalosna
    • Gość: bolunia Re: Cała Mandaryna IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.09.05, 08:53
      Mandaryna...ehh...Porównajcie ją z Dodą w Sopocie;P Ale to II miejsce ma z
      litości:/
      • Gość: ****************** Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:09
        Wcale nie z litości tylko dlatego ze w Polsce mieszkaja i zyja prawie same
        wieśniaki a oni uwilbiaja disco polo.....dlatego wysyłali te sms
    • Gość: kacha Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:25
      Mandaryna wystawiła sie na pośmiewisko w sopocie. ludzie którzy jej słuchaja i
      ją lubią,są głusi- słoń wam na ucho nadepnął!!!! nie moge zrozumieć jak takie
      beztalencie mogło wygrać z Kiljańskim albo z Piaskiem w głosowaniu. ale na
      szczęscie dody nikt nie pobije i Manda rynna:) nie miała z nią szans. niestety
      ludzie w Polsce nie zwracają uwagi na to jak niektórzy wokaliści fałszują i nie
      umieją śpiewać. ale technika jest świetna i nawet z beznadziejnego Wokalisty
      można zrobić super gwiazde. przykładem jest Menda ryna. pozdrawiam ludzi
      niegłuchych:)
      • Gość: k@ra Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:07
        zgadzam się z Kasią, mandaryna to beztalęcie jaikch mało. To dzięki
        Wiśniewskiemu ona śpiewa( w sumie to komputer śpiewa ) a ona tylko udaje.
        Głupia de......ka. A zresztą ona mixuje stare przeboje, przerabia je i udaje że
        to jej przebój, GŁUPIA pozdro dla narmalnych i nie słuchających tego padła
        czyla MANDARYNY papa
        • Gość: <yyyyy> Re: Cała Mandaryna IP: *.uje.nat.hnet.pl 07.09.05, 20:00
          Macie racje! Może nie to że słuchają disco polo tylko wiecie głosowac można
          było już można 2 miesiące wcześniej:/
    • Gość: girl Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:44
      nie lubie jej nie lubiłam i nie będę lubiła !!ale takie cos to juz chyba
      przesada .no niewem co o tym myślec ale w każdym razie ja jej NIEZNOSZE!!
    • Gość: kakak Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:51
      A wiecie że Wiśniewski chce sie rozwieśc z Mandarynną niech sie rozwodzą!!!!
      chociaż była z nich dobra para- dwa beztalencia.........
    • Gość: ona Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:58
      JEst beznadziejna!!!!
    • Gość: on Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:59
      maskara!!!
    • Gość: a Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:26
      a
      • Gość: a Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:22
        ja jestem osioł i wpisuje się na każdej stronie aaaaaaaa
        • Gość: a Re: Cała Mandaryna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:11
          i głupim palantem
    • Gość: Laser Re: Cała Mandaryna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:51
      Każdy śpiewający z "plejbeku" musi się liczyć z tym, że operatorzy sprzętu też
      mają poczucie humoru i mogą nagrać ich wypociny, a potem rozesłać po sieci. A
      co do "Enrika Iglesjasa" to inna bajka, bo ten potrafi śpiewać. Tylko po prostu
      po co dawać z siebie wszystko, jak i tak gra się z "plejbeku"?
    • Gość: laski Re: Cała Mandaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:02
      dała plame i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka