ertes 21.06.07, 17:56 "Weź sobie zjedz trochę pączków na przysłodzenie, bo za dużo goryczy w Tobie." Autor: Swiatlo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: Rada dla naszej Lucja7 21.06.07, 17:59 ertes napisał: > "Weź sobie zjedz trochę pączków na przysłodzenie, bo za dużo goryczy w Tobie." > > Autor: Swiatlo. > Ertes, ale ja to napisałem w formie życzliwej rady, a nie konfrontacji.. :) Odpowiedz Link
ertes Re: Rada dla naszej Lucja7 21.06.07, 18:03 Przeciez ja rowniez jestem jak najbardziej zyczliwy. Czy jest ktos zyczliwszy ode mnie na forum. Ja wszystkim przeciez udzielam samych zyczliwych porad! I zobacz jak mnie za to lubia i cenia. Moje imie jest wspominane na wielu forach po miesiacach czy latach od udzielenia zyczliwej porady! Odpowiedz Link
ertes Acha, z innej beczki 21.06.07, 18:08 Jak ci chodzi ta Tokina 12-24? Ja niedawno bylem w AZ gdzie po raz kolejny okazalo mi sie ze moja 17-55 jest za waska na krotkim konca a za krotka na dlugim. Mysle zeby to zastapic 28-70 i 12-24 ale nie chce mi sie dawac tyle za oryginalna 12-24. Udziel mnie zyczliwej porady ;) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Acha, z innej beczki 21.06.07, 18:14 Chodzi bardzo dobrze. Ostrzy bardzo dobrze i w ogóle ostatnio coraz bardziej doświadczam przyjemności focenia na szerokim kącie. Niektórzy mówią że jest lepsza niż sam Nikon 12-24, dwa razy droższy bodajże... Polecam. Odpowiedz Link
lucja7 :-))))))))))) 21.06.07, 19:09 Chyba najlepszy wpis ertesa! Ja ci moge ertes doradzic, ale musialbys sprecyzowac czy wymiary dajesz w calach czy w centymetrach? Ale przyznaje ze w centymetrach tez niezle, chyba ze...... az boje sie pomyslec....., a nuz to milimetry? :-))))))) Odpowiedz Link
lucja7 Re: :-))))))))))) 22.06.07, 01:05 No to takich prezerwatyw chyba nie produkuja, :-)))) Odpowiedz Link
ertes Re: :-))))))))))) 22.06.07, 01:42 Kochanie, alez ja mam rowniez 300mm z 1.4 extenderem co razem z cropem daje 630mm. Tylko nie zemdlej... :) Odpowiedz Link