kwiat_paproci 17.03.04, 16:12 proszę, jakich mamy zdolnych ludzi w Chełmie: serwisy.gazeta.pl/kultura/1,48362,1968695.html Brawo Aniu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 17.03.04, 16:17 Robert Wójtowicz, 19-latek z Chełma skonstruował urządzenie do chłodzenia procesora komputerowego. Dzięki niemu zwykły "pecet" zamienia sie w superszybką maszynę. Pomysł dostrzegli organizatorzy ogólnopolskiego konkursu "Wynalazek to nic trudnego". Wynalazek Roberta pojedzie do Japonii. STCh Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 17.03.04, 16:21 Chełmski fotograf Ryszard Kaczmarski został uznany za jednego z najlepszych fotografów w kraju. Jego prace prezentuje prestiżowa galeria fotografii B&B w Bielsku-Białej. STCh Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Zdolni z Chełma 19.03.04, 12:06 A my? My tu nie jestesmy zdolni? ja może najkrócej, ale wspólnie napisaliśmy ponad 1000 postów, i dalej piszemy! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 20.03.04, 12:02 o nas, to przez wrodzoną skromność nie wspominałam ;-) ale fakt, jesteśmy zdolni... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 30.03.04, 19:12 Duży sukces odniosła chełmska kapela metalowa Gens. 5 i 6 marca dała dwa duże koncerty we Wrocławiu, wygrywając podczas drugiego z nich silnie obsadzony przegląd kapel. Być może wygrana we Wrocławiu jest początkiem prawdziwej kariery Gens. Oprócz tego, że chełmski zespól weźmie udział w nagraniu płyty, został też zaproszony do udziału w prestiżowym koncercie, jaki ma się odbyć we Wrocławiu na początku maja z okazji wstąpienia Polski do Unii Europejskiej. TCh A ja ich słyszałam na Chełmstoku i powiadam, że fajnie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 31.03.04, 21:10 tzn. taka metalowo prog-rockowa (a więc niegotycka). To już cię pewnie nie interesuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zly_zjadliwy_fag Re: Zdolni z Chełma 02.04.04, 10:57 ha, ha, ja jestem zdolny. Zdolny, zły, i zjadliwy :D -- Chwała temu, kto mnie zabije. Śmierć temu, kto mnie przepije. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Zdolni z Chełma 06.04.04, 13:50 A ja pytanie mam! Co to jest Chełmstok? Bo wcześniej coś takiego paprotko pisałaś?hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Zdolni z Chełma 07.04.04, 11:12 Chełmstok to taka impreza muzyczna, jak na razie jednorazowa, na której byłam w ubiegłym roku i która miała prezentować młode, zdolne chełmskie zespoły. Niestety, większość z nich była tylko młoda i chełmska. Prawie wszyscy brutalnie gwałcili moje ulubione stare kawałki i nawet nie mówili przepraszam. Z tego wszystkiego pamiętam, że jedynie zespół Gens (który z resztą to wygrał) zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Zdolni z Chełma 07.04.04, 13:07 ...hm...to może dobrze, ze jednorazowa...... Odpowiedz Link Zgłoś