kochamchelm 04.01.06, 21:57 Jak można na tym forum wklejac fotki z mojego miastka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: Chełm foto ??? 04.01.06, 23:13 Niestety, ale to forum nie ma opcji "galeria", tak mogą tylko niektóre, specjalnie założone w tym celu fora na gazeta.pl. Dla naszego województwa zostało nie tak dawno założone forum "Lublin - galeria zdjęć" i tam można wysyłać fotografie nie tylko z Lublina, ale także z całego regionu, do czego serdecznie namawiam. A jeśli nie chcesz tam, to wrzuć je np. na stronę imageshack.us i wklej tutaj linki. Albo załóż swoją stronę, jeśli będziesz miał ich dużo i zechcesz, żeby ta galeria miała jakieś ręce i nogi ;) Tak więc, możliwości jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: Chełm foto ??? 07.01.06, 17:40 Cześć. Ja tam sie nie znam na zakładaniu stron, ale może jakiś chełmianin założyłby takie coś, gdzie można byłoby dokładać swoje fotki???? Z podziałem na przykład na dzielnice, albo wspólczesne i ciut starsze? Mam naprawdę parę fajnych fotek. Rozumieta, nie? Takie właśnie forum o Chełmszczyźnie, lub Chełmie, razem z galerią. Pozdrawiam. A może jest coś takiego, tylko nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełm foto ??? 07.01.06, 20:57 Przemyślę to w chwili wolnego czasu, bo myślę, że to całkiem fajny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chełm foto ??? 07.01.06, 21:01 Mam wolną domenę ,może by ja udostępnić Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: Chełm foto ??? 08.01.06, 20:26 Cześć Andrzej, no w końcu przemówiłeś po ludzku. Dawaj tego domena i jedziemy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertkm Re: Chełm foto ??? 08.01.06, 00:21 Wklejajcie na lubelskim - zawsze to jakieś wyjście "na zewnątrz". Prędzej ktoś spoza Chełma zobaczy te zdjęcia tam, niż na chełmskim forum, na które najprawdopodobniej nie zajrzy w ogóle, bo go to nie będzie interesowało. A tak, przypadkiem, może ten ktoś dowie się o istnieniu bardzo ciekawego miasta, o którym nic nie wiedział? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś