romanko1 Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 18:52 O ile mi wiadomo to tak,chyba że się coś zmieniło w miedzyczasie : ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 19:29 no oki ale taka cisza na tym forum że chyba parę osób musi coś zrobić aby troszkę się działo zielony berecik pewnie w pracy :):) reszta na sobotnich imprezkach hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 19:42 dzisiaj o tej porze to chyba na każdym forum cisza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 19:49 a Ty dzisiaj nie na imprezie ?:) bo ja zrobiłem sobie akurat dziś wolne od imprez chociaż jedną sobotkę posiedzę w domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 19:57 no to super a do której masz to wolne :) może pogadamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 20:03 wolne do poniedzialku ;-), pogadam chetnie, moze jeszcze ktos sie dołączy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 20:20 no to super jestem Marcin Ty pewnie Kasia ?:) pracujesz może jako nauczyciel ? bo mam takie dziwne przczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 20:24 woooow, jestem nauczycielem, a skad u Ciebie takie przeczucie? a moze czytales moje jakies wczesniejsze wypowiedzi;-) oczywiscie jestem Kasia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 21:07 no coś Ty to naprawdę przeczucie ale fajnie że miałem rację ale się cieszę (to głupstwo) ale trafiłem w 10 hihihihihi a czego uczysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 21:26 hmmmm może jakieś młode klasy np. 1-3 ale sama wiesz że to już szeroki zakres myślę też o angielskim ale to chyba nie ,chociaż nigdy nie wiadomo .... może jakaś mała podpowiedz :) ps ale wiem kto jest Twoim szefem w ministerstwie hihihihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 21:42 ucze troche starsze dzieciaki, ale nie angielskiego, a moj szef to jest baaaaardzo slawny;-), podpowiedz hmmmm............ skonczylam Wydzial Nauk technicznych, wiecej juz nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 12:40 kataaatiu a są szanse aby Cię zobaczyć:) strasznie anonimowe to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 13:30 zobaczyć hmmmmmmmmm czas pokaże;-),a ty co porabiasz na codzień?? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 15:14 to już dobrze jak czas pokarze , hmm na codzień to teraz nic nie robię ale wkrótce to się skończy tz. moja sielanka gdyż dostałem bardzo fajną ofertę pracy i będe wtedy Pan Kierowca :) hihihhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 15:59 no to super :-),dobrze miec jakies zajecie, a jeszcze jak to fajna oferta Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Żyjecie ??? :) 21.10.06, 21:40 martimax napisał: >..zielony berecik pewnie w pracy :):) reszta na sobotnich > imprezkach hihihihi ech Wy młodzi... Zapomniałeś dobry człowieku o tym,że niektórzy ludzie oprócz tego ,że pracują w tygodniu na chlebek - dodają do swojego życiorysu- fakultety w łikendy. a jeszcze niektórzy pomagają zdobyć ,tamtym niektórym owe fakultety. I dlatego - NAS WSZYSTKICH UMNYCH NIE MA W WEEKENDY PODCZAS DNIA:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 12:43 tak tak młodzi młodzi a Ty czujesz się już starszą babcią chyba nie, a jeżeli chodzi o tego dobrego człowieka poprostu mów mi Marcin będzie sympatyczniej :)i szerokie pokłony i pozdrowienia dla wszystkich umnych:):) składa pierwszy nie umny :):) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 12:47 zielony bereciku :):) wspominasz w swoim profilu o ulubionych filmach jest tam taki tyt. lars von trier mam pytanie to jest film czy duński reżyser którego twórczość odmieniła oblicze kina lat 90-tych.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Żyjecie ??? :) 22.10.06, 21:17 a znasz taki film????????????????????????? Bo ja nie. To jest skrót myślowy -->"wszystko,absolutnie wszystko larsa" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 23.10.06, 12:40 nie nie znam takiego filmu , ta duża liczba znaków zapytania to Twoje zażenowanie faktem że nie znam takiego zwrotu ? a Ty jesteś już omnibusem i wiesz wszystko ?skoro tak zapraszam na wybory może zagłosuję na Ciebie a Ty może zmienisz coś na lepsze w naszym kraju no bo trzymać taka wiedzę i się z nią nie dzielić to swoisty grzech i rozpusta chyba że zdobywasz wiedzę by ją sprzedawać potem np. na zachodzie tam ma wzięcie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Żyjecie ??? :) 25.10.06, 09:59 już pisałam wcześniej - jestem apolityczna. A w/g Ciebie ,wiedzę mozna okazać tylko i wyłącznie startując w wyborach??Pogięło już wszystkich z tymi wyborami? czy co? Ewentualnie sprzedawać ją na zachodzie? :/ miałes chyba zły dzień ,gdyż źle odebrałeś moje znaki zapytania:) poza tym,nie uważam się za omnibusa, nawet pierwiastków do kwadratu ,czy czegoś tam nie potrafię wyliczyć.Skąd więc te wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 25.10.06, 11:35 :):) jeżeli chodzi o mnie to mam zawsze dobre dni al ecieszę sięże skłoniło Cię to do oddania szerszej wypowiedzi zazwyczaj są one krótkie i mało znaczące i nie mówiętu wcale o okazywaniu jej jak to sięrobi teraz bardzo namietnie tylko o zastosowaniu np. jeżeli umiesz piec ciasto robisz to bardzo dobrze :) więc nie wykluczone że na jakimś zgromadzeniu ktoś skosztuje tego cymesiku i zaświta mu w główce jakiściekawy pomysł hmmm może lepsza żarówka .... to tylko przykład i nadmieniam iż wszystkich nie pogieło z tymi wyborami, natomiast jeżeli chodzi o te znaki zapytania co więc znaczyły ???? pracujesz nad jakimś nowym językiem hmm połączenie morsa i esperanto no no to może być ciekawe ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Żyjecie ??? :) 25.10.06, 14:40 jezu... a przecinków czasem używasz?? Ułatwiłoby to w znacznym stopniu naszą komunikację:)) p.s. żeby nie było ,że znów się czepiam:) Ale jak czytam ten potok słów,to wychodzi straszny bełkot.Nie wiem gdzie zaczyna ,a gdzie kończy się zdanie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 26.10.06, 10:20 za to jaka Twoja poprzednia odpowiedz jest przejrzysta :):) jestem w szoku oczywiście pozytywnym . Ciekawi mnie zatem jaki kierunek studiujesz ...jeżeli nie rozumiesz domniemanego potoku słów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Żyjecie ??? :) 26.10.06, 11:02 łopatologię stosowaną:D zamierzam kopać rowy na czas :PP bo ponoć płacą od metra:D ale forsy będę miała <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Żyjecie ??? :) 26.10.06, 21:18 a już masz praktyki ?? z kopania tych rowów :):):) bo mam już dobre zlecenie dla Ciebie extra płatne Odpowiedz Link Zgłoś