bruzyna 14.06.06, 11:24 Nr 1 to Bieluch-po prostu jest wszędzie.Coś jeszcze znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnies_77 Re: produkty z Chełma znane w Polsce 14.06.06, 12:51 i cement z chełmskiej cementowni... Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: produkty z Chełma znane w Polsce 14.06.06, 13:28 Płatki i pieczywo chrupkie firmy OBST, ostatnio się zdziwiłem, że to chełmska firma Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: produkty z Chełma znane w Polsce 17.06.06, 11:29 kiedyś widziałam buty Escotta w Warszawie, ale czy są znane to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: produkty z Chełma znane w Polsce 17.06.06, 18:16 agnies_77 napisała: > kiedyś widziałam buty Escotta w Warszawie, ale czy są znane to nie wiem... mogą być - kiedyś widziałem je na nogach warszawiaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol1011 Re: produkty z Chełma znane w Polsce 18.06.06, 02:06 W Agromecie robili kiedyś obrabiarki do siana. Ciekawe czy pisze na nich gdzie zostały wyprodukowane? :-) Tak poza tym to Huta Szkła Marta 2 sprzedaje większość wyrobów na eksport, YBBStaler chyba też... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: produkty z Chełma znane w Polsce 19.06.06, 17:17 Agromet to była Centrala Handlowo premysłowo, mieli dużo fabryk nie tylko w Chełmie Odpowiedz Link Zgłoś
diakon.piotr.ukgk Escott 22.06.06, 17:28 Już od paru lat chodzę w butach z chełmskiego ESCOTTA, najpierw były to przypadkowe zakupy (po prostu znalazłem w sklepie buty, które mi odpowiadały, a potem się okazywało, że to z tej firmy), potem - gdy po paru takich zakupach byłem bardzo zadowolony, świadomie zacząłem w pobliskim sklepiku obuwniczym pytać o tę właśnie markę. A gdy nie byłem zadowolony z oferty w ww. sklepiku (akurat nie mieli mojego rozmiaru), zdarzyło mi się nawet pojechać do Chełma i kupić buty w salonie fabrycznym (dokładnie 8.IX.2005 - zrobiłem sobie taką wycieczkę po egzaminie doktorskim z rosyjskiego). Noszę je dotąd (z przerwą na zimę) i jestem bardzo zadowolony - nadzwyczaj wygodne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Escott 23.06.06, 07:33 szkoda, że nie mają dmskich bucików to bym co kupił zonie na obrone pracy doktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Escott 23.06.06, 18:44 Mamy unikalny towar - podziemia kredowe. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Podziemia kredowe 26.06.06, 11:26 > Mamy unikalny towar - podziemia kredowe. A i owszem, notabene wspieram aktywnie ich działaność, widziałam je już 4 razy w ciągu kilku lat (nic się nie zmieniły, nawet duch mówi wciąż ten sam tekst), co przyjedzie bliższa, bądź dalsza rodzina z Polski to: obowiązkowa wizyta w podziemach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Podziemia kredowe 26.06.06, 12:00 Może jednak duch powinien trochę być twórczy,bo jeszcze zostanie posądzony o klepanie z taśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Podziemia kredowe 26.06.06, 20:51 A dzisiaj widziałam bilborda reklamującego podziemia. Kto dopuścił do druku takie okropieństwo ?? Toż to można postawić w podziemiach i będzie bardziej straszyć od ducha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: Podziemia kredowe 26.06.06, 21:33 Podobno CHOIT na rozkqaz Grabego. Tak przynajmniej pisały media grabczukowe. Ciekawe ile to kosztowało? Hej Orły i Sokoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukash3k Re: produkty z Chełma znane w Polsce 31.08.06, 16:06 w czestochowie tez mozna bez problemu kupic buty z escotta, poza tym bielucha. Odpowiedz Link Zgłoś
niusiak555 Re: produkty z Chełma znane w Polsce 19.06.06, 18:29 mąka z młyna Sielec - ok. 10 km od Chełma Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: produkty z Chełma znane w Polsce 19.06.06, 19:14 meble z Meblotapu :D Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: produkty z Chełma znane w Polsce 19.06.06, 23:35 niusiak555 napisała: > mąka z młyna Sielec - ok. 10 km od Chełma a no tak, chyba sprzedawana jest pod marką Ekosłowianka i Ekosłowianka Puszysta. ostatnio ją spróbowałem i jest niezła - wszystko z niej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: produkty z Chełma znane w Polsce 19.06.06, 20:22 Grabczuk ponoć prezio miasta - toż to towar exportowy naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird Re: produkty z Chełma znane w Polsce 28.08.06, 20:25 Stanowczo mable z Meblotapu standard i wykonanie sa naprawde na wysokim poziomie.Znane sa w Polsce i ciesza sie powodzeniem na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś